90'a Kadar ücretsiz Etkinlik Için Vienna PASS

Ücretsiz İptal: Var
Mobil Voucher: Uygun
Süre: değişken

 Vienna - Avusturya

Turistik Yerler Ve Rehberli Turlar - Cazibe Geçişleri
Paylaş :

1, 2, 3 veya 6 günlük Vienna PASS biletinizi ayırtın ve 90'a kadar popüler turistik mekana ve müzeye ücretsiz girişin ve gezi otobüsünden sınırsız yararlanmanın keyfini çıkarın.

Anında Onay

90'a Kadar ücretsiz Etkinlik Için Vienna PASS

  Bilet bilgileriniz SMS ve E-Posta ile gönderilecektir.

Uygunluk ve Fiyatlar

Mevcut biletleri görmek için tarih seçiniz

90'a Kadar ücretsiz Etkinlik Için Vienna PASS Hakkında

Viyana'nın en gözde 90 turistik mekanına ücretsiz giriş sayesinde paradan tasarruf etmemek mümkün değil. 1, 2, 3 veya 6 günlük seçeneklerden birini seçin ve imparatorluk sarayları, sanat galerileri ve müzeler dahil en sevdiğiniz turistik yerleri gezerken ekstra ödeme yapmadan en popüler turistik mekanları ziyaret edin. Vienna PASS'a dahil olan turistik yerler arasında Schönbrunn Sarayı, Hofburg Sarayı, Dev Dönme Dolap, İspanyol Binicilik Okulu, Viyana'nın ünlü Sanat Tarihi Müzesi (Sanat Tarihi Müzesi) gibi Tuna Nehri üzerindeki İmparatorluk Şehri'nin mutlak turistik mekanlarından bazıları yer almaktadır. ), Strauss Evi Müzesi, Avusturya Tarihi Evi, Gerstner K. u. Schönbrunn'daki K. Hofzuckerbäcker Gösterisi, Parndorf Shuttle ve çok daha fazlası.

Fırsatlar

  • Viyana'nın popüler turistik mekanlarından ve müzelerinden 90'a kadar ücretsiz giriş
  • Viyana'nın en gözde turistik mekanlarından bazılarına hızlı giriş
  • İndi-bindi Viyana Şehir Gezisi tur otobüsünün sınırsız kullanımı
  • Şehri keşfetmek için 1, 2, 3 veya 6 günlük farklı süreler

Dahil Olanlar

  • Şehri keşfetmenize ve ziyaretinizi planlamanıza yardımcı olacak ücretsiz çevrimiçi rehber
  • Viyana'nın en önemli turistik mekanlarına hızlı giriş

Dahil Olmayanlar

  • Toplu taşıma (Wiener Linien)

Harita

Adres:

VPG Vienna PASS GmbH, Opernring, Vienna, Austria

Buluşma Noktası:

QR kodunu Vienna PASS'ınızda istediğiniz turistik mekanlarda gösterin.

90'a Kadar ücretsiz Etkinlik Için Vienna PASS Bileti SSS (Sıkça Sorulan Sorular)
90'a Kadar ücretsiz Etkinlik Için Vienna PASS biletini seçeneklerin olduğu etkinlik listesinden seçip, bilgilerinizi doldurarak satın alabilirsiniz.
90'a Kadar ücretsiz Etkinlik Için Vienna PASS bileti 3.193,68 TL'den başlayan fiyatlarla satılmaktadır.
PNR numarası her bilete verilmiş özel bir koddur. Sizin bilgilerinizin ve rezervasyon ayrıntılarının içerisinde bulunduğu bir dizi sayı ve harflerden oluşur.
90'a Kadar ücretsiz Etkinlik Için Vienna PASS bileti satın aldığınız tarihler sabit ise sadece o tarihler arası geçerlidir. 90'a Kadar ücretsiz Etkinlik Için Vienna PASS biletinizde … tarihine kadar geçerli ibaresi yer alıyorsa, o tarihe kadar kullanılabilir demektir.
90'a Kadar ücretsiz Etkinlik Için Vienna PASS biletinin satın alma ekranında çocuklara, engellilere, 65 yaş üstüne, bebeklere ve öğrencilere olmak üzere indirim seçeneklerinin fiyat listesini görebilirsiniz.
90'a Kadar ücretsiz Etkinlik Için Vienna PASS biletini aldığınız ekranın orta sağ tarafında bulunan haritadan yerine bakabilir, ya da satın aldıktan sonra gelen mail ve sms içeriğinde yazan adres bilgisini harita uygulamalarınıza yazarak biletinizin saatinde adrese gidebilirsiniz.