Yukarı Belvedere Giriş Biletleri

Ücretsiz İptal: Var
Mobil Voucher: Uygun
Süre: değişken

 Vienna - Avusturya

Geziler Ve Günlük Geziler - Kültür Ve Tarih - Anıt Ziyaretleri
Paylaş :

Biletlerinizi Viyana'daki Belvedere'ye satın alın ve hem Viyana Modernizminin önemli anlarını hem de dünyanın en iyi Gustav Klimt koleksiyonunu keşfedin.

Anında Onay
Ücretsiz iptal
Giriş Ücretleri Dahil
e-Kupon

Yukarı Belvedere Giriş Biletleri

  Bilet bilgileriniz SMS ve E-Posta ile gönderilecektir.

Uygunluk ve Fiyatlar

Mevcut biletleri görmek için tarih seçiniz

Yukarı Belvedere Giriş Biletleri Hakkında

Avrupa'nın en önemli ve güzel İmparatorluk komplekslerinden birini keşfedin. Belvedere barok sarayları 18. yüzyılda Savoy Prensi Eugene'nin yazlık ikametgahı olarak inşa edilmiştir. Bu biletle dünyanın en büyük Gustav Klimt koleksiyonunun yanı sıra Schiele, Kokoschka, Waldmüller, Renoir, Monet ve Van Gogh'un başyapıtlarına erişim elde edeceksiniz.

Orta Çağ'dan günümüze Avusturya sanatına ev sahipliği yapan Yukarı Belvedere'ye girin ve Mermer Salonunun ihtişamını takdir edin. Carlone Hall'u, Saray Şapeli'ni ve tonozlu tavanı dört güçlü atlantis tarafından desteklenen Sala Terrena'yı ziyaret edin. Büyük İskender'in Darius'a karşı kazandığı zaferi tasvir eden alçı kabartmayla süslenmiş Büyük Merdiven'e hayran kalacaksınız.

2024'ün Öne Çıkanları

  • 24 Kasım 2023 - 19 Haziran 2024: Nedko Solakov Köşeli Kişisel Sergi #3 (sanatsal vicdanım Charles Esche ile)
  • 19 Ekim 2023 - 14 Nisan 2024: CARLONE ÇAĞDAŞ: Michail Michailov Tozdan Toza
  • 12 Nisan 2024 - 29 Eylül 2024: GÖRÜŞTE: Franz Anton Maulbertsch
  • 21 Şubat 2025 - 7 Eylül 2025: Gustav Klimt Pigment ve Piksel

Fırsatlar

  • Viyana'daki UNESCO Dünya Mirası Listesi'ndeki Belvedere'yi ziyaret edin
  • Kendinizi dünyanın en büyük Klimt koleksiyonuna bırakın
  • Avrupa'nın en güzel Barok binalarından birini keşfedin

Dahil Olanlar

  • Giriş bileti

Harita

Adres:

Prinz-Eugen-Straße 27, 1030 Vienna, Austria

Buluşma Noktası:

Kuponunuzu Yukarı Belvedere girişinde gösterin. Toplu taşıma: Tramvay D - İstasyon Schloss Belvedere / Tren & S-Bahn, Tramvay 18, O - İstasyon Quartier Belvedere / Yeraltı U1 - İstasyon Südtiroler Platz / Hauptbahnhof ve yürüyüş yolu yaklaşık 15 dakika. Saray bahçelerinde de bisiklet park yeri mevcuttur (Prinz-Eugen-Straße ve Landstraßer Gürtel girişleri).

Yukarı Belvedere Giriş Biletleri Bileti SSS (Sıkça Sorulan Sorular)
Yukarı Belvedere Giriş Biletleri biletini seçeneklerin olduğu etkinlik listesinden seçip, bilgilerinizi doldurarak satın alabilirsiniz.
Yukarı Belvedere Giriş Biletleri bileti 599,26 TL'den başlayan fiyatlarla satılmaktadır.
PNR numarası her bilete verilmiş özel bir koddur. Sizin bilgilerinizin ve rezervasyon ayrıntılarının içerisinde bulunduğu bir dizi sayı ve harflerden oluşur.
Yukarı Belvedere Giriş Biletleri bileti satın aldığınız tarihler sabit ise sadece o tarihler arası geçerlidir. Yukarı Belvedere Giriş Biletleri biletinizde … tarihine kadar geçerli ibaresi yer alıyorsa, o tarihe kadar kullanılabilir demektir.
Yukarı Belvedere Giriş Biletleri biletinin satın alma ekranında çocuklara, engellilere, 65 yaş üstüne, bebeklere ve öğrencilere olmak üzere indirim seçeneklerinin fiyat listesini görebilirsiniz.
Yukarı Belvedere Giriş Biletleri biletini aldığınız ekranın orta sağ tarafında bulunan haritadan yerine bakabilir, ya da satın aldıktan sonra gelen mail ve sms içeriğinde yazan adres bilgisini harita uygulamalarınıza yazarak biletinizin saatinde adrese gidebilirsiniz.