Yerel Rehber Eşliğinde Paris'in En Gözde Mekanlarına Küçük Grup Turu

Ücretsiz İptal: Var
Mobil Voucher: Uygun
Süre: 1 saat30 dakika
Diller: English

 Paris - Fransa

Yürüyüş Turları - Turistik Yerler Ve Rehberli Turlar - Gezi Ve Gelenekler
Paylaş :

Yerel bir rehberle Paris'in en muhteşem manzaralarına rastlayın ve eşsiz kültürünü hissedin.

Anında Onay
Ücretsiz iptal
Yerel dokunuş
e-Kupon

Yerel Rehber Eşliğinde Paris'in En Gözde Mekanlarına Küçük Grup Turu

  Bilet bilgileriniz SMS ve E-Posta ile gönderilecektir.

Uygunluk ve Fiyatlar

Mevcut biletleri görmek için tarih seçiniz

Yerel Rehber Eşliğinde Paris'in En Gözde Mekanlarına Küçük Grup Turu Hakkında

Bu kısa ama yoğun geziyle Paris'in en güzel noktalarından ve önemli yerlerinden bazılarını görün.

Tur, Henri IV'ün atlı heykelinden başlayacak ve Monument aux Morts'ta bitecek. Şehir merkezinde yürürken ve Arc de Triomphe veya Louvre gibi ünlü simge yapılarından geçerken rehber size Paris ve Fransa hakkında hikayeler anlatacak. Yerel yaşam tarzı ve trendler hakkında bilgi edinecek ve ülkenin gelenek ve görenekleri hakkında fikir edineceksiniz.

Fırsatlar

  • Yerel bir rehberle şehrin simge yapılarını keşfedin
  • Trocadéro'yu, Louvre'u ve çok daha fazlasını görün
  • Şehrin tarihi hakkında daha fazla bilgi edinin

Dahil Olanlar

  • Rehberli yürüyüş turu

Harita

Adres:

15 Place du Pont Neuf, 75001 Paris, France

Buluşma Noktası:

Rehberinizle Place du Pont Neuf'teki Henri IV'ün atlı heykelinde tanışın. Lütfen deneyimin başlamasından 15 dakika önce buluşma noktasında olun.

Yerel Rehber Eşliğinde Paris'in En Gözde Mekanlarına Küçük Grup Turu Bileti SSS (Sıkça Sorulan Sorular)
Yerel Rehber Eşliğinde Paris'in En Gözde Mekanlarına Küçük Grup Turu biletini seçeneklerin olduğu etkinlik listesinden seçip, bilgilerinizi doldurarak satın alabilirsiniz.
Yerel Rehber Eşliğinde Paris'in En Gözde Mekanlarına Küçük Grup Turu bileti 2.807,21 TL'den başlayan fiyatlarla satılmaktadır.
PNR numarası her bilete verilmiş özel bir koddur. Sizin bilgilerinizin ve rezervasyon ayrıntılarının içerisinde bulunduğu bir dizi sayı ve harflerden oluşur.
Yerel Rehber Eşliğinde Paris'in En Gözde Mekanlarına Küçük Grup Turu bileti satın aldığınız tarihler sabit ise sadece o tarihler arası geçerlidir. Yerel Rehber Eşliğinde Paris'in En Gözde Mekanlarına Küçük Grup Turu biletinizde … tarihine kadar geçerli ibaresi yer alıyorsa, o tarihe kadar kullanılabilir demektir.
Yerel Rehber Eşliğinde Paris'in En Gözde Mekanlarına Küçük Grup Turu biletinin satın alma ekranında çocuklara, engellilere, 65 yaş üstüne, bebeklere ve öğrencilere olmak üzere indirim seçeneklerinin fiyat listesini görebilirsiniz.
Yerel Rehber Eşliğinde Paris'in En Gözde Mekanlarına Küçük Grup Turu biletini aldığınız ekranın orta sağ tarafında bulunan haritadan yerine bakabilir, ya da satın aldıktan sonra gelen mail ve sms içeriğinde yazan adres bilgisini harita uygulamalarınıza yazarak biletinizin saatinde adrese gidebilirsiniz.