Küçük Grup Louvre Müzesi Rehberli Turu

Ücretsiz İptal: Var
Mobil Voucher: Uygun
Süre: 2 saat
Diller: English

 Paris - Fransa

Turistik Yerler Ve Rehberli Turlar - Geziler Ve Günlük Geziler - Gezi Ve Gelenekler
Paylaş :

Uzman bir rehberin yardımıyla Louvre Müzesi'nin başyapıtlarına yakından hayran kalma şansını yakalayın!

Anında Onay
Çizgiyi geç

Küçük Grup Louvre Müzesi Rehberli Turu

  Bilet bilgileriniz SMS ve E-Posta ile gönderilecektir.

Uygunluk ve Fiyatlar

Mevcut biletleri görmek için tarih seçiniz

Küçük Grup Louvre Müzesi Rehberli Turu Hakkında

Sergilenen 35.000'den fazla eserden oluşan koleksiyonuyla Paris'teki Louvre, dünyanın en büyük, en etkili ve en çok ziyaret edilen sanat müzesidir. Bu küçük grup turuna katılın ve uzman bir rehber eşliğinde hazineleri keşfedin. Venus de Milo gibi muhteşem Yunan heykellerinden dramatik Delacroix tablolarına kadar Louvre'un en ilham verici başyapıtlarını görüp anlayın.

Müzenin üç kanadından ikisini keşfedin ve çok çeşitli dönemlere ait sanat eserlerine hayran kalın. Antik Mısır koleksiyonlarında, Batı müzelerinin en büyüğü ve en iyi korunmuş olanı olan şık granit Büyük Tanis Sfenks'ine yakından bakın. Semadirek'in Kanatlı Zaferi de dahil olmak üzere, hayatta kalan en iyi orijinal Helenistik heykellere hayran kalarak Yunan bölümü boyunca devam edin.

Tüm koleksiyonun en popüler ve esrarengiz eseri Da Vinci'nin Mona Lisa'sına ulaşmadan önce, Jacques-Louis David'in 'Napolyon'un Taç Giymesi' ve Delacroix'in 'Halka Yol Gösteren Özgürlük' gibi Louvre'un diğer göz alıcı tuvallerine bir göz atın. Farklı sanatçılar ve sanat eserleri hakkında bilgi edinmenin yanı sıra, 12. yüzyıldan kalma bu kale ve sarayın sonunda nasıl Fransa'nın en büyük müzesi haline geldiğini de öğreneceksiniz.

Fırsatlar

  • Yerel bir uzman rehberiyle Louvre Müzesi'nin en büyük başyapıtlarını görün
  • Da Vinci, Canova ve Delacroix'nin değerli eserlerinin tarihini öğrenin
  • Louvre'un bir kale ve kraliyet sarayı olarak uzun tarihine ilişkin ilgi çekici hikayeleri dinleyin

Dahil Olanlar

  • Uzman rehberi
  • Louvre Müzesi'ne sıra beklemeden erişim

Dahil Olmayanlar

  • Yiyecek ve içecekler
  • Alma ve bırakma hizmeti

Harita

Adres:

Louvre - Tuileries, 75001 Paris, France

Buluşma Noktası:

Louvre Piramidi'nin önündeki Louis XIV'in atlı heykelinin altında

Küçük Grup Louvre Müzesi Rehberli Turu Bileti SSS (Sıkça Sorulan Sorular)
Küçük Grup Louvre Müzesi Rehberli Turu biletini seçeneklerin olduğu etkinlik listesinden seçip, bilgilerinizi doldurarak satın alabilirsiniz.
Küçük Grup Louvre Müzesi Rehberli Turu bileti 3.193,68 TL'den başlayan fiyatlarla satılmaktadır.
PNR numarası her bilete verilmiş özel bir koddur. Sizin bilgilerinizin ve rezervasyon ayrıntılarının içerisinde bulunduğu bir dizi sayı ve harflerden oluşur.
Küçük Grup Louvre Müzesi Rehberli Turu bileti satın aldığınız tarihler sabit ise sadece o tarihler arası geçerlidir. Küçük Grup Louvre Müzesi Rehberli Turu biletinizde … tarihine kadar geçerli ibaresi yer alıyorsa, o tarihe kadar kullanılabilir demektir.
Küçük Grup Louvre Müzesi Rehberli Turu biletinin satın alma ekranında çocuklara, engellilere, 65 yaş üstüne, bebeklere ve öğrencilere olmak üzere indirim seçeneklerinin fiyat listesini görebilirsiniz.
Küçük Grup Louvre Müzesi Rehberli Turu biletini aldığınız ekranın orta sağ tarafında bulunan haritadan yerine bakabilir, ya da satın aldıktan sonra gelen mail ve sms içeriğinde yazan adres bilgisini harita uygulamalarınıza yazarak biletinizin saatinde adrese gidebilirsiniz.