Hızlı Giriş Yukarı Belvedere Sarayı Rehberli Turu

Ücretsiz İptal: Var
Mobil Voucher: Uygun
Süre: 2 saat
Diller: English

 Vienna - Avusturya

Turistik Yerler Ve Rehberli Turlar
Paylaş :

Girişteki uzun kuyrukları arkanızda bırakın ve yerel bir rehber eşliğinde Yukarı Belvedere Sarayı'nı ziyaret edin.

Anında Onay
Çizgiyi geç
Rehberli tur
Daha Küçük Grup Boyutu

Hızlı Giriş Yukarı Belvedere Sarayı Rehberli Turu

  Bilet bilgileriniz SMS ve E-Posta ile gönderilecektir.

Uygunluk ve Fiyatlar

Mevcut biletleri görmek için tarih seçiniz

Hızlı Giriş Yukarı Belvedere Sarayı Rehberli Turu Hakkında

Klimt, van Gogh, Schiele, Funke, Messerschmidt ve diğer ustalar sizi Belvedere Sarayı'na davet ediyor. Hızlı giriş biletleriyle etkileşimli bir grup turuyla Yukarı Belvedere'nin etkileyici sanat galerisini keşfedin. Uzun kuyruklardan kaçının ve Uzman Rehber ile zamanınızdan en iyi şekilde yararlanın.

Yukarı Belvedere'nin sanat galerisini ve bahçelerini keşfedin. Yukarı Belvedere Sanat Galerisi ve Belvedere Sarayı Bahçeleri'ne 2 saatlik rehberli tur için rezervasyon yaptırın. Rehber sizinle saray kapılarının hemen dışında buluşacak ve sizi muhteşem bir keşif yolculuğuna çıkaracak. Yukarı Belvedere'ye hızlı giriş biletiniz giriş için ayrılmış bir zaman aralığıyla birlikte gelir, böylece uzun kuyruklar endişesi olmadan tüm grup aynı anda giriş yapabilir.

Bu UNESCO Dünya Mirası Alanı, güzel Barok mimarisi, Mermer Salon gibi zengin bir şekilde dekore edilmiş odaları ve Avusturya devleti tarafından 1948'den bu yana edinilen geniş modern sanat eserleri koleksiyonunun kalıcı ve geçici sergileriyle sizi şaşırtacak. Uzman Rehberiniz büyüleyici bilgiler paylaşacak Sarayın tarihi ve Naziler tarafından yağmalanan sanat tartışmaları ve restitüsyonlar da dahil olmak üzere 430 sanat eseri hakkında gerçekler. Elbette Gustav Klimt'in Öpücük tablosunun yanı sıra Van Gogh, Monet ve Egon Schiele'nin başyapıtlarını da göreceksiniz. Ayrıca Belvedere Bahçeleri'nde dolaşarak Fransız etkilerini ve mitolojik referanslarını keşfetme fırsatınız olacak.

Fırsatlar

  • Bir rehber eşliğinde Yukarı Belvedere Sanat Galerisi'ni ziyaret edin
  • Hızlı giriş biletleri ve giriş için ayrılmış bir zaman aralığı ile kalabalığın önüne girin
  • Klimt, van Gogh, Schiele, Funke, Messerschmidt ve daha fazlasının dünyaca ünlü eserlerini görün
  • Avrupa'nın en güzel Barok bahçelerinden birinde dolaşın

Dahil Olanlar

  • Rehberli tur
  • Hızlı giriş biletleri

Harita

Adres:

Prinz-Eugen-Straße 56, 1040 Wien, Austria

Buluşma Noktası:

Rehberinizle Prinz-Eugen-Straße 56, 1040 Wien adresindeki Art Corner Restaurant'ın önünde buluşun. Lütfen kafe önünde bekleyiniz, personele tur hakkında bilgi verilmemektedir.

Hızlı Giriş Yukarı Belvedere Sarayı Rehberli Turu Bileti SSS (Sıkça Sorulan Sorular)
Hızlı Giriş Yukarı Belvedere Sarayı Rehberli Turu biletini seçeneklerin olduğu etkinlik listesinden seçip, bilgilerinizi doldurarak satın alabilirsiniz.
Hızlı Giriş Yukarı Belvedere Sarayı Rehberli Turu bileti 1.819,32 TL'den başlayan fiyatlarla satılmaktadır.
PNR numarası her bilete verilmiş özel bir koddur. Sizin bilgilerinizin ve rezervasyon ayrıntılarının içerisinde bulunduğu bir dizi sayı ve harflerden oluşur.
Hızlı Giriş Yukarı Belvedere Sarayı Rehberli Turu bileti satın aldığınız tarihler sabit ise sadece o tarihler arası geçerlidir. Hızlı Giriş Yukarı Belvedere Sarayı Rehberli Turu biletinizde … tarihine kadar geçerli ibaresi yer alıyorsa, o tarihe kadar kullanılabilir demektir.
Hızlı Giriş Yukarı Belvedere Sarayı Rehberli Turu biletinin satın alma ekranında çocuklara, engellilere, 65 yaş üstüne, bebeklere ve öğrencilere olmak üzere indirim seçeneklerinin fiyat listesini görebilirsiniz.
Hızlı Giriş Yukarı Belvedere Sarayı Rehberli Turu biletini aldığınız ekranın orta sağ tarafında bulunan haritadan yerine bakabilir, ya da satın aldıktan sonra gelen mail ve sms içeriğinde yazan adres bilgisini harita uygulamalarınıza yazarak biletinizin saatinde adrese gidebilirsiniz.