Louvre Müzesi'ne Ve Seine Nehri Gezisine Hızlı Giriş

Ücretsiz İptal: Var
Mobil Voucher: Uygun
Süre: değişken
Diller: English, Italian, French, Spanish, Arabic, German, Portuguese, Russian, Dutch, Japanese, Polish, Chinese, Korean

 Paris - Fransa

Faaliyetler - Şehir Aktiviteleri - Yolculuklar
Paylaş :

Louvre Müzesi'ne hızlı giriş bileti ve 1 saatlik nehir gezisi sırasında Işıklar Şehri'ni keşfetmenin keyifli bir yolu ile Paris'te kendi mükemmel gününüzü yaratın.

Anında Onay
Ücretsiz iptal
Giriş Ücretleri Dahil

Louvre Müzesi'ne Ve Seine Nehri Gezisine Hızlı Giriş

  Bilet bilgileriniz SMS ve E-Posta ile gönderilecektir.

Uygunluk ve Fiyatlar

Mevcut biletleri görmek için tarih seçiniz

Louvre Müzesi'ne Ve Seine Nehri Gezisine Hızlı Giriş Hakkında

Louvre Müzesi'ne birleşik giriş bileti ve Seine Nehri'nde tekne gezisinin keyfini çıkarma fırsatını yakalayın.

Louvre Müzesi'nde, Leonardo da Vinci'nin Mona Lisa'sı ve Milo Venüs'ü de dahil olmak üzere dünyanın en ünlü başyapıtlarından bazılarına hayran kalabileceksiniz. Muhteşem tablolara hayran kalacak ve farklı dönemlere ait heykeller arasında dolaşacaksınız.

Yolculuğunuzu romantik Seine nehrinde 1 saatlik nehir gezisiyle tamamlayacaksınız. Orsay Müzesi, Notre Dame Katedrali ve benzersiz mimariye sahip birçok köprü gibi Işıklar Şehri'nin mutlaka görülmesi gereken yerlerinin tadını çıkarmak için Eyfel Kulesi'nden yola çıkacaksınız. Gemideyken ayrıca, akıllı telefonunuzdaki bir uygulamadan doğrudan dinleyebileceğiniz, 14 dilde mevcut bir sesli rehber yorumu da sunulacak.

Fırsatlar

  • Louvre Müzesi'ne öncelikli erişimin keyfini çıkarın
  • Da Vinci'nin "Mona Lisa" tablosuna ve ilham verici "Venüs" de Milo heykeline bakın
  • 1 saatlik nehir gezisinde Işıklar Şehri'nin en iyi kısımlarını düşünürken gevşeyin

Dahil Olanlar

  • Sesli rehberli 1 saatlik Seine Nehri gezisi biletleri
  • Zamanlı giriş bileti

Harita

Adres:

Musée du Louvre, 75001 Paris, France

Buluşma Noktası:

Lütfen biletlerinizi müze girişinde gösteriniz.

Louvre Müzesi'ne Ve Seine Nehri Gezisine Hızlı Giriş Bileti SSS (Sıkça Sorulan Sorular)
Louvre Müzesi'ne Ve Seine Nehri Gezisine Hızlı Giriş biletini seçeneklerin olduğu etkinlik listesinden seçip, bilgilerinizi doldurarak satın alabilirsiniz.
Louvre Müzesi'ne Ve Seine Nehri Gezisine Hızlı Giriş bileti 1.431,78 TL'den başlayan fiyatlarla satılmaktadır.
PNR numarası her bilete verilmiş özel bir koddur. Sizin bilgilerinizin ve rezervasyon ayrıntılarının içerisinde bulunduğu bir dizi sayı ve harflerden oluşur.
Louvre Müzesi'ne Ve Seine Nehri Gezisine Hızlı Giriş bileti satın aldığınız tarihler sabit ise sadece o tarihler arası geçerlidir. Louvre Müzesi'ne Ve Seine Nehri Gezisine Hızlı Giriş biletinizde … tarihine kadar geçerli ibaresi yer alıyorsa, o tarihe kadar kullanılabilir demektir.
Louvre Müzesi'ne Ve Seine Nehri Gezisine Hızlı Giriş biletinin satın alma ekranında çocuklara, engellilere, 65 yaş üstüne, bebeklere ve öğrencilere olmak üzere indirim seçeneklerinin fiyat listesini görebilirsiniz.
Louvre Müzesi'ne Ve Seine Nehri Gezisine Hızlı Giriş biletini aldığınız ekranın orta sağ tarafında bulunan haritadan yerine bakabilir, ya da satın aldıktan sonra gelen mail ve sms içeriğinde yazan adres bilgisini harita uygulamalarınıza yazarak biletinizin saatinde adrese gidebilirsiniz.