Schönbrunn Sarayı Ve Rehberli Tur İçin Hızlı Giriş Biletleri

Ücretsiz İptal: Var
Mobil Voucher: Uygun
Süre: 2 saat30 dakika
Diller: English

 Vienna - Avusturya

Turistik Yerler Ve Rehberli Turlar - Anıtlar - Müzeler
Paylaş :

Schönbrunn Sarayı'nda bir gün geçirin ve 2,5 saatlik rehberli tur sırasında Viyana'nın imparatorluk mirasını keşfedin.

Anında Onay
Ücretsiz iptal
Giriş Ücretleri Dahil
Rehberli tur
e-Kupon

Schönbrunn Sarayı Ve Rehberli Tur İçin Hızlı Giriş Biletleri

  Bilet bilgileriniz SMS ve E-Posta ile gönderilecektir.

Uygunluk ve Fiyatlar

Mevcut biletleri görmek için tarih seçiniz

Schönbrunn Sarayı Ve Rehberli Tur İçin Hızlı Giriş Biletleri Hakkında

Uzman bir rehber eşliğinde Viyana'nın en beğenilen turistik mekanlarından birini görün, 24 imparatorluk odasına özel erişim elde edin ve muhteşem saray bahçelerinde yürüyüşe çıkın.

Hızlı giriş biletleri ve giriş için ayrılmış bir zaman aralığı ile bu küçük grup turu, kalabalığın üstesinden gelebilir ve uzun kuyruklarda beklemeden Viyana'nın en çok ziyaret edilen turistik mekanına girebilir. Uzman bir rehber sizi Fener Odasına, Av Odasına ve İmparatoriçe Maria Theresia'nın kraliyet dairelerine götürecektir. Maria Theresa, Franz Joseph, Elisabeth (Sisi) ve Habsburg'ların imparatorluk mirası hakkında daha fazla bilgi edineceksiniz. Saray iç mekanlarında rehberli bir turun ardından Schönbrunn Sarayı Bahçeleri'nin, avluların ve Gloriette Tepesi'nin ücretsiz bölümlerini keşfetme fırsatına da sahip olacaksınız. Sarayın, Gloriette'in, Roma kalıntılarının, Palmiye Evi'nin, süslü çeşmelerin ve heykellerin manzarasının keyfini çıkarın ve imparatorluk yaşamı ile bahçecilik ve avcılık gibi hobiler hakkında ilginç hikayeler dinleyin.

Fırsatlar

  • 25 katılımcıyla sınırlı küçük bir grup turuna katılın
  • Schönbrunn Sarayı'na hızlı giriş biletleriyle zaman kazanın
  • Sarayın içindeki 24 odayı görün ve İngilizce yorumların keyfini çıkarın
  • Saray Bahçelerini, avluları ve Gloriette Tepesi'ni keşfedin

Dahil Olanlar

  • Rehberli tur
  • Kulaklıklar (kılavuzu dinlemek için)
  • Hızlı giriş biletleri

Harita

Adres:

Kavaliertrakt 52, 1130 Wien, Austria

Buluşma Noktası:

Rehberinizle Cafe Gerstner'in sol tarafında buluşun (ana kapının yanındaki Schlosscafé Schönbrunn değil). Avlu içindeki çeşmelere gidip sola dönüp, soldaki sütunların ve sağdaki kafe kapısında beklemeniz gerekiyor.

Schönbrunn Sarayı Ve Rehberli Tur İçin Hızlı Giriş Biletleri Bileti SSS (Sıkça Sorulan Sorular)
Schönbrunn Sarayı Ve Rehberli Tur İçin Hızlı Giriş Biletleri biletini seçeneklerin olduğu etkinlik listesinden seçip, bilgilerinizi doldurarak satın alabilirsiniz.
Schönbrunn Sarayı Ve Rehberli Tur İçin Hızlı Giriş Biletleri bileti 1.731,02 TL'den başlayan fiyatlarla satılmaktadır.
PNR numarası her bilete verilmiş özel bir koddur. Sizin bilgilerinizin ve rezervasyon ayrıntılarının içerisinde bulunduğu bir dizi sayı ve harflerden oluşur.
Schönbrunn Sarayı Ve Rehberli Tur İçin Hızlı Giriş Biletleri bileti satın aldığınız tarihler sabit ise sadece o tarihler arası geçerlidir. Schönbrunn Sarayı Ve Rehberli Tur İçin Hızlı Giriş Biletleri biletinizde … tarihine kadar geçerli ibaresi yer alıyorsa, o tarihe kadar kullanılabilir demektir.
Schönbrunn Sarayı Ve Rehberli Tur İçin Hızlı Giriş Biletleri biletinin satın alma ekranında çocuklara, engellilere, 65 yaş üstüne, bebeklere ve öğrencilere olmak üzere indirim seçeneklerinin fiyat listesini görebilirsiniz.
Schönbrunn Sarayı Ve Rehberli Tur İçin Hızlı Giriş Biletleri biletini aldığınız ekranın orta sağ tarafında bulunan haritadan yerine bakabilir, ya da satın aldıktan sonra gelen mail ve sms içeriğinde yazan adres bilgisini harita uygulamalarınıza yazarak biletinizin saatinde adrese gidebilirsiniz.