Louvre Müzesi'nde Hızlı Giriş Rehberli Turu

Ücretsiz İptal: Var
Mobil Voucher: Uygun
Süre: 2 saat
Diller: English

 Paris - Fransa

Turistik Yerler Ve Rehberli Turlar
Paylaş :

Louvre Müzesi'nde rehberli bir turla Paris'in kalbini deneyimleyin. Hızlı giriş biletleri, uzman yorumları ve özenle seçilmiş sanat ve tarih seçkisi sizi bekliyor.

Anında Onay
Çizgiyi geç
Ücretsiz iptal
Giriş Ücretleri Dahil
Rehberli tur
Konu uzmanı rehberi

Louvre Müzesi'nde Hızlı Giriş Rehberli Turu

  Bilet bilgileriniz SMS ve E-Posta ile gönderilecektir.

Uygunluk ve Fiyatlar

Mevcut biletleri görmek için tarih seçiniz

Louvre Müzesi'nde Hızlı Giriş Rehberli Turu Hakkında

Louvre Müzesi bir sanat ve tarih hazinesidir ve bu tur size bunun en iyisini sunuyor. Yanınızda uzman bir rehber varken, uzun kuyrukları hızlı giriş biletiyle atlatacak ve keşif için değerli zamanınızdan tasarruf edeceksiniz.

Yolculuğunuz büyük Louvre'un dışında başlıyor ve içerideki harikalara zemin hazırlıyor. Rehberiniz, Michelangelo'nun eserleri ve Fransız Kraliyet Mücevherlerine ev sahipliği yapan göz kamaştırıcı Galerie d'Apollon da dahil olmak üzere mutlaka görülmesi gereken yerlerin seçilmiş bir seçkisinde size yol gösterecektir.

Son olarak, sergilenen yaklaşık 35.000 sanat eseriyle övünen Louvre'un büyüklüğü karşısında hayran kalmaya hazırlanın. Bu iki saatlik güzergah, müzenin sanatının, tarihinin ve mimarisinin çoğunu kapsarken rahat bir tempo sağlar. Turunuz sona erdiğinde, Louvre'u daha derinden anlayacak ve Paris'teki kültürel mirasımızı şekillendiren başyapıtlara karşı zenginleştirilmiş bir takdirle ayrılacaksınız.

Fırsatlar

  • Uzman bir rehberle Louvre başyapıtlarını ortaya çıkarın
  • Hızlı giriş için satırları atlayarak zamanınızı en üst düzeye çıkarın
  • Sfenks ve Venüs de Milo'nun hikayelerini dinleyin
  • İtalyan Rönesansına dalın ve Mona Lisa'yı görün
  • Louvre'un saray tarihini ve mücevherlerini keşfedin

Dahil Olanlar

  • Kulaklıklar (kılavuzu dinlemek için)
  • Tur rehberi
  • Hızlı giriş bileti

Harita

Adres:

10 Place du Carrousel, Paris, France

Buluşma Noktası:

Buluşma noktası Louvre Piramidi girişinin önündeki at sırtındaki Louis XIV heykelidir. En yakın metro istasyonu, Hat 1 ve 7 üzerindeki Palais Royal Musée du Louvre'dur. Metrodan buluşma noktasına yaklaşık beş dakikalık yürüme mesafesindedir. Rehberiniz "Önce Deneyim" yazan turuncu bir işaret tutuyor olacak. Daha kolay gezinmek için şu koordinatları Google Haritalar'a yapıştırabilirsiniz: 48.861127,2.334871.

Louvre Müzesi'nde Hızlı Giriş Rehberli Turu Bileti SSS (Sıkça Sorulan Sorular)
Louvre Müzesi'nde Hızlı Giriş Rehberli Turu biletini seçeneklerin olduğu etkinlik listesinden seçip, bilgilerinizi doldurarak satın alabilirsiniz.
Louvre Müzesi'nde Hızlı Giriş Rehberli Turu bileti 2.834,84 TL'den başlayan fiyatlarla satılmaktadır.
PNR numarası her bilete verilmiş özel bir koddur. Sizin bilgilerinizin ve rezervasyon ayrıntılarının içerisinde bulunduğu bir dizi sayı ve harflerden oluşur.
Louvre Müzesi'nde Hızlı Giriş Rehberli Turu bileti satın aldığınız tarihler sabit ise sadece o tarihler arası geçerlidir. Louvre Müzesi'nde Hızlı Giriş Rehberli Turu biletinizde … tarihine kadar geçerli ibaresi yer alıyorsa, o tarihe kadar kullanılabilir demektir.
Louvre Müzesi'nde Hızlı Giriş Rehberli Turu biletinin satın alma ekranında çocuklara, engellilere, 65 yaş üstüne, bebeklere ve öğrencilere olmak üzere indirim seçeneklerinin fiyat listesini görebilirsiniz.
Louvre Müzesi'nde Hızlı Giriş Rehberli Turu biletini aldığınız ekranın orta sağ tarafında bulunan haritadan yerine bakabilir, ya da satın aldıktan sonra gelen mail ve sms içeriğinde yazan adres bilgisini harita uygulamalarınıza yazarak biletinizin saatinde adrese gidebilirsiniz.