Mona Lisa Ve Kraliyet Sarayı Ile Yarı özel Louvre Turu

Ücretsiz İptal: Var
Mobil Voucher: Uygun
Süre: 3 saat
Diller: English

 Paris - Fransa

Turistik Yerler Ve Rehberli Turlar - Anıtlar - Müzeler
Paylaş :

Sıra olmadan, coşkulu bir rehberle, tek bir kelimeyi kaçırmamanızı sağlayacak kulaklıklarla ve 10 veya daha az kişiden oluşan küçük bir grupla Louvre'da geçirdiğiniz zamanı en iyi şekilde değerlendirin.

Anında Onay
Ücretsiz iptal
Giriş Ücretleri Dahil
Daha Küçük Grup Boyutu
Konu uzmanı rehberi

Mona Lisa Ve Kraliyet Sarayı Ile Yarı özel Louvre Turu

  Bilet bilgileriniz SMS ve E-Posta ile gönderilecektir.

Uygunluk ve Fiyatlar

Mevcut biletleri görmek için tarih seçiniz

Mona Lisa Ve Kraliyet Sarayı Ile Yarı özel Louvre Turu Hakkında

Sırasız, coşkulu bir rehberle, hiçbir kelimeyi kaçırmamanızı sağlayacak kulaklıklarla ve 10 veya daha az kişiden oluşan küçük bir grupla bu kapsamlı Louvre turu, üzerinizde kalıcı bir izlenim bırakacak. Mona Lisa gibi başyapıtlardan daha az ünlü sanatçıların kalbinizi çalacak eserlerine kadar Louvre koleksiyonunun en iyilerini keşfedin. İngilizce konuşan uzman bir rehber, koleksiyon boyunca size yol gösterecek ve sanatı hayata geçiren hikayeler anlatacak.

Sadece Louvre'u görmeyin, dünya kültürünün bu anıtını gerçekten deneyimleyin. Da Vinci'nin Mona Lisa'sının gerçekte kim olduğuna ilişkin sayısız teoriyi öğreneceksiniz. Gericault'un Medusa Salı'nda, bir salda mahsur kalan ve sonunda yamyamlığa başvuran bir mürettebatın anlatıldığı gazete hikayesinin dayandığı haberi duyacaksınız. Fransa'nın büyük sanatçılarının tasvir ettiği Fransız Devrimi'ni ve hatta biraz Flaman tarihini öğreneceksiniz!

Mona Lisa, Canova'nın Aşk Tanrısının Öpücüğüyle Diriltilen Ruhu, Delacroix'nin İnsanlara Öncülük Eden Özgürlük, Venüs di Milo ve çarpıcı Semadirek Zaferi gibi en önemli eserlerin yanı sıra Fransa'nın yeterince takdir edilmeyen dahilerinden bazıları dahil daha az ünlü eserleri görün. Tabii ki, Louvre'u bir Kraliyet Sarayı olarak keşfetmeye, Napolyon Apartmanları'nı ve büyüleyici taç ve mücevher koleksiyonunu ziyaret etmeye de zamanınız olacak.

Fırsatlar

  • Küçük bir grup sayesinde başyapıtlara daha yakın olun
  • Mona Lisa, Venus de Milo ve Semadirek Nike'a hayran kalın
  • Gösterişli Apollo Galerisi'ni ve Napolyon Daireleri'ni ziyaret edin

Dahil Olanlar

  • Rehberli tur
  • Kulaklıklar (kılavuzu dinlemek için)
  • Küçük grup deneyimi

Harita

Adres:

Arc du Carrousel, Louvre - Tuileries, 75001 Paris, France

Buluşma Noktası:

Arc de Triomphe du Carrousel'in yanında mavi kıyafetler giymiş ekiple tanışın. Bu göze çarpan kemerin üstünde atlı bir araba bulunmaktadır ancak şu anda yenileme çalışmaları yapılmaktadır. Yerini bulmak için sırtınızı Louvre Piramidi'nin girişine vererek durun; yolun karşısında, Tuileries Bahçesi'nin girişinden hemen önce onu göreceksiniz. Koordinatörler Arc'ın solunda, duvar korkuluğu boyunca duracaklar.

Mona Lisa Ve Kraliyet Sarayı Ile Yarı özel Louvre Turu Bileti SSS (Sıkça Sorulan Sorular)
Mona Lisa Ve Kraliyet Sarayı Ile Yarı özel Louvre Turu biletini seçeneklerin olduğu etkinlik listesinden seçip, bilgilerinizi doldurarak satın alabilirsiniz.
Mona Lisa Ve Kraliyet Sarayı Ile Yarı özel Louvre Turu bileti 3.373,11 TL'den başlayan fiyatlarla satılmaktadır.
PNR numarası her bilete verilmiş özel bir koddur. Sizin bilgilerinizin ve rezervasyon ayrıntılarının içerisinde bulunduğu bir dizi sayı ve harflerden oluşur.
Mona Lisa Ve Kraliyet Sarayı Ile Yarı özel Louvre Turu bileti satın aldığınız tarihler sabit ise sadece o tarihler arası geçerlidir. Mona Lisa Ve Kraliyet Sarayı Ile Yarı özel Louvre Turu biletinizde … tarihine kadar geçerli ibaresi yer alıyorsa, o tarihe kadar kullanılabilir demektir.
Mona Lisa Ve Kraliyet Sarayı Ile Yarı özel Louvre Turu biletinin satın alma ekranında çocuklara, engellilere, 65 yaş üstüne, bebeklere ve öğrencilere olmak üzere indirim seçeneklerinin fiyat listesini görebilirsiniz.
Mona Lisa Ve Kraliyet Sarayı Ile Yarı özel Louvre Turu biletini aldığınız ekranın orta sağ tarafında bulunan haritadan yerine bakabilir, ya da satın aldıktan sonra gelen mail ve sms içeriğinde yazan adres bilgisini harita uygulamalarınıza yazarak biletinizin saatinde adrese gidebilirsiniz.