Santiago Bernabéu Stadyumu Biletleri

Mobil Voucher: Uygun
Süre: değişken

 Madrid - ispanya

Geziler Ve Günlük Geziler - Kültür Ve Tarih - Anıt Ziyaretleri
Paylaş :

Bernabeu Stadyumu turuna katılın ve Real Madrid Müzesi dahil Real Madrid Futbol Kulübü'nün evini görün ve stadyumu ziyaret edin.

Anında Onay

Santiago Bernabéu Stadyumu Biletleri

  Bilet bilgileriniz SMS ve E-Posta ile gönderilecektir.

Uygunluk ve Fiyatlar

Mevcut biletleri görmek için tarih seçiniz

Santiago Bernabéu Stadyumu Biletleri Hakkında

Boş zamanlarınızda Santiago Bernabéu stadyumunu ziyaret edin ve ikonik stadyumun çarpıcı dönüşümüne içeriden bir göz atın.

Stadyumun nasıl dönüştürüldüğünü öğrenin ve interaktif içerikle Real Madrid CF tarihindeki en büyük dönüm noktaları hakkında bilgi edinin. On beşinci Şampiyonlar Ligi de dahil olmak üzere 20. yüzyılın En İyi Kulübü tarafından kazanılan kupaları ve ilk takımın en önemli oyuncularını, basketbol ve kadın takımlarını gösteren görsel-işitsel materyallerle yeni alanların sergisini görün.

Müzenin en üst katı aynı zamanda sahanın ve Madrid şehrinin silüetinin, 'Ludoteca Madridista' bölgesinin panoramik manzarasını ve Kulüp tarihindeki en ikonik figürleri anma şansını sunuyor.

Fırsatlar

  • Santiago Bernabéu Stadyumu'nun iç kısmının panoramik manzarasının keyfini çıkarın
  • Müzeyi ziyaret edin ve en çok ödül alan futbol kulübü hakkında bilgi edinin
  • Oyuncularla video ve fotoğraf montajları ile eşsiz anılar yaşayın

Dahil Olanlar

  • Santiago Bernabéu Stadı'na biletler
  • Real Madrid CF Müzesi'ne erişim
  • Stadyumun panoramik görünümü
  • Yeni Stadyum Çalışmaları Sergisi

Dahil Olmayanlar

  • Rehberli ziyaret
  • Oyuncularla fotomontajın maliyeti 15 €'dur

Harita

Adres:

Avenida de Concha Espina, 1, Madrid, Spain

Buluşma Noktası:

Kullanıma erişim stadyumun 28 numaralı kapısındandır.

Santiago Bernabéu Stadyumu Biletleri Bileti SSS (Sıkça Sorulan Sorular)
Santiago Bernabéu Stadyumu Biletleri biletini seçeneklerin olduğu etkinlik listesinden seçip, bilgilerinizi doldurarak satın alabilirsiniz.
Santiago Bernabéu Stadyumu Biletleri bileti 1.255,94 TL'den başlayan fiyatlarla satılmaktadır.
PNR numarası her bilete verilmiş özel bir koddur. Sizin bilgilerinizin ve rezervasyon ayrıntılarının içerisinde bulunduğu bir dizi sayı ve harflerden oluşur.
Santiago Bernabéu Stadyumu Biletleri bileti satın aldığınız tarihler sabit ise sadece o tarihler arası geçerlidir. Santiago Bernabéu Stadyumu Biletleri biletinizde … tarihine kadar geçerli ibaresi yer alıyorsa, o tarihe kadar kullanılabilir demektir.
Santiago Bernabéu Stadyumu Biletleri biletinin satın alma ekranında çocuklara, engellilere, 65 yaş üstüne, bebeklere ve öğrencilere olmak üzere indirim seçeneklerinin fiyat listesini görebilirsiniz.
Santiago Bernabéu Stadyumu Biletleri biletini aldığınız ekranın orta sağ tarafında bulunan haritadan yerine bakabilir, ya da satın aldıktan sonra gelen mail ve sms içeriğinde yazan adres bilgisini harita uygulamalarınıza yazarak biletinizin saatinde adrese gidebilirsiniz.