Paris'in Gece Koşu Turu

Ücretsiz İptal: Var
Mobil Voucher: Uygun
Süre: 2 saat
Diller: English, French

 Paris - Fransa

Faaliyetler - Harika Açık Havada - Turistik Yerler Ve Rehberli Turlar
Paylaş :

Bu 2 saatlik gece koşu turu için rezervasyon yaptırın ve Paris'in Işıklar Şehri unvanını hak etmesini sağlayan ışıklı sokakları, köprüleri ve anıtları keşfedin.

Anında Onay

Paris'in Gece Koşu Turu

  Bilet bilgileriniz SMS ve E-Posta ile gönderilecektir.

Uygunluk ve Fiyatlar

Mevcut biletleri görmek için tarih seçiniz

Paris'in Gece Koşu Turu Hakkında

Paris geceleri tüm ihtişamıyla kendini gösteriyor! Bu deneyimde, Paris'e Işıklar Şehri unvanını kazandıran ışıklı sokaklar, köprüler ve anıtların arasından geçen 6-10 km'lik (4-6 m) parkurda koşacaksınız.

Paris'in tam kalbindeki Saint-Michel meydanından başlayacaksınız. Buradan, koşu rehberiniz sizi, Paris Belediye Binası, Notre Dame Katedrali, Louvre Müzesi, Concorde Meydanı, Champs-Elysées Bulvarı gibi Paris'in bazı parlak simge yapılarının yanından kendi hızınızda yuvarlak bir tura çıkaracak. , Eyfel Kulesi ve çok daha fazlası!

Yol boyunca fotoğraf çekmek ve ikramlar için kısa molalar planlandı. Koşu turu ev sahibiniz eşyalarınızı (sadece küçük eşyalar) sırt çantasında taşıyacak ve canınız istediğinde su ve atıştırmalıkları sizin için hazır bulunduracaktır. Tek yapmanız gereken uygun koşu kıyafetlerini giymek ve spor ayakkabılarınızın bağlarını bağlamak!

İlkbahar sonları ve yaz aylarından itibaren neredeyse 22.00'ye kadar henüz gece olmadığını unutmayın! Böylece ışıklı sokaklarda koşmak yerine, sokaklarda ve rıhtımlarda pop-up barların, pikniklerin ve barbekülerin şenlikli atmosferinin keyfini çıkarabileceksiniz.

Fırsatlar

  • Paris'te 6-10 km'lik (4-6 m) bir rota boyunca koşu yapın
  • Yol boyunca resimler için hızlı duraklamaların keyfini çıkarın
  • Şehrin en ikonik simgeleri hakkında daha fazla bilgi edinin
  • Turunuzdan sonra ücretsiz dijital resimler alın

Dahil Olanlar

  • Kurutulmuş meyveler ve/veya fındık
  • Koşucu başına bir adet şişelenmiş su
  • Yağmur durumunda su geçirmez koşu ceketi (mevcutluk durumuna bağlıdır)

Dahil Olmayanlar

  • Buluşma noktamıza/bitiş çizgimize gidiş-dönüş ulaşım biletleri
  • Güzergah üzerindeki anıt ve müzelere girişler
  • Yukarıda belirtilenler dışındaki diğer yiyecek ve içecekler

Harita

Adres:

Place Saint-Michel, 75005 Paris

Buluşma Noktası:

Koşu rehberiniz Saint-Michel meydanında, Saint-Michel çeşmesi ile metro istasyonu girişi arasında sizi bekliyor olacak. Oraya metroyla geliyorsanız (4. hat ve RER B ve C), "Fontaine Saint-Michel" adı verilen 3 numaralı çıkışı kullanmanız yeterli. Buluşma noktamıza yaklaşık 5 dakika önce gelmenizi rica ederiz.

Paris'in Gece Koşu Turu Bileti SSS (Sıkça Sorulan Sorular)
Paris'in Gece Koşu Turu biletini seçeneklerin olduğu etkinlik listesinden seçip, bilgilerinizi doldurarak satın alabilirsiniz.
Paris'in Gece Koşu Turu bileti 1.399,48 TL'den başlayan fiyatlarla satılmaktadır.
PNR numarası her bilete verilmiş özel bir koddur. Sizin bilgilerinizin ve rezervasyon ayrıntılarının içerisinde bulunduğu bir dizi sayı ve harflerden oluşur.
Paris'in Gece Koşu Turu bileti satın aldığınız tarihler sabit ise sadece o tarihler arası geçerlidir. Paris'in Gece Koşu Turu biletinizde … tarihine kadar geçerli ibaresi yer alıyorsa, o tarihe kadar kullanılabilir demektir.
Paris'in Gece Koşu Turu biletinin satın alma ekranında çocuklara, engellilere, 65 yaş üstüne, bebeklere ve öğrencilere olmak üzere indirim seçeneklerinin fiyat listesini görebilirsiniz.
Paris'in Gece Koşu Turu biletini aldığınız ekranın orta sağ tarafında bulunan haritadan yerine bakabilir, ya da satın aldıktan sonra gelen mail ve sms içeriğinde yazan adres bilgisini harita uygulamalarınıza yazarak biletinizin saatinde adrese gidebilirsiniz.