Royal Vienna 48 Saatlik Indi-bindi Otobüs

Ücretsiz İptal: Var
Mobil Voucher: Uygun
Süre: değişken
Diller: English, Italian, French, Spanish, Arabic, German, Portuguese, Russian, Dutch, Japanese, Chinese

 Vienna - Avusturya

Faaliyetler - Şehir Aktiviteleri - Hop-on Hop-off
Paylaş :

Kraliyet biletiyle Viyana'nın pek çok turistik yerini keşfedin. 48 saatlik bir indi-bindi otobüs turunun keyfini çıkarın ve sesli rehberden şehrin tarihi hakkında her şeyi öğrenin.

Anında Onay

Royal Vienna 48 Saatlik Indi-bindi Otobüs

  Bilet bilgileriniz SMS ve E-Posta ile gönderilecektir.

Uygunluk ve Fiyatlar

Mevcut biletleri görmek için tarih seçiniz

Royal Vienna 48 Saatlik Indi-bindi Otobüs Hakkında

48 saatlik indi-bindi otobüs turu içeren Royal biletiyle Viyana'nın pek çok turistik yerini keşfedin. Viyana'da kat edilecek çok yer var, o yüzden dört hatlı (Kırmızı, Sarı, Mavi ve Yeşil) bir otobüse binin ve şehrin neler sunabileceğini görün. Viyana'nın tüm önemli önemli noktalarındaki çok sayıda durak, kendi programınızı oluşturmanıza veya sadece akışa bırakmanıza olanak tanır.

İndi-bindi otobüs yolculuğu sırasında aşağıdaki manzaraları göreceksiniz:

  • Kırmızı Hat: Ringstraße bulvarı, Devlet Operası, İmparatorluk Sarayı, Sanat Tarihi Müzesi, Parlamento ve Viyana Belediye Binası, Burgtheater, Augarten parkı, Schwedenbrücke, Stadtpark ve Kursalon.
  • Sarı hat: Devlet Operası, Schönbrunn Sarayı, Naschmarkt, Viyana Merkez İstasyonu, Askeri Tarih Müzesi ve Belvedere Sarayı.
  • Mavi Hat: Uygulamalı Sanatlar Müzesi, Kunsthaus Wien, Hundertwasser Müzesi, Prater eğlence parkı ve Tuna Kulesi.
  • Yeşil Hat: Votiv Kilisesi, Altes AKH; Palais Liechtenstein , Grinzing, Cobenzl Panoramik Manzarası, Schlumberger/Spittelau Köpüklü Şarap Mahzenleri

HOP ON HOP OFF biletine ayrıca, şehir merkezindeki toplam 6 önemli nokta (Devlet Operası - Heldenplatz - Michaelerplatz - St) hakkında GPS kontrollü, Almanca ve İngilizce olarak son derece ilginç bilgiler sunan Uygulama rehberli bir yürüyüş turu da dahildir. Stephen Katedrali - Şehir Tapınağı - Kursalon).

Fırsatlar

  • Sesli rehberle Viyana'yı kendi hızınızda tanıyın
  • Ücretsiz rehberli şehir yürüyüşüyle eski kenti ziyaret edin
  • Boş zamanlarınızda keşfedin ve en sevdiğiniz kısımlarda daha fazla zaman geçirin

Dahil Olanlar

  • İndi-bindi gezi otobüsü
  • Otobüste 16 dilde sesli rehber
  • Kendi Kendine Rehberli Müzik Yürüyüşü ışığı için ücretsiz indirme
  • Tüm otobüslerde ücretsiz Wi-Fi
  • Otobüste Almanca ve İngilizce çocuk kanalı
  • Almanca ve İngilizce olarak uygulama rehberli yürüyüş turu

Dahil Olmayanlar

  • Tekne turu

Harita

Adres:

Opernring 2, 1010 Wien, Austria

Buluşma Noktası:

Gezi turunuza indi-bindi durakların herhangi birinden başlayabilirsiniz. Başlangıç noktası 'Devlet Operası' seçeneklerden sadece bir tanesi.

Royal Vienna 48 Saatlik Indi-bindi Otobüs Bileti SSS (Sıkça Sorulan Sorular)
Royal Vienna 48 Saatlik Indi-bindi Otobüs biletini seçeneklerin olduğu etkinlik listesinden seçip, bilgilerinizi doldurarak satın alabilirsiniz.
Royal Vienna 48 Saatlik Indi-bindi Otobüs bileti 1.255,94 TL'den başlayan fiyatlarla satılmaktadır.
PNR numarası her bilete verilmiş özel bir koddur. Sizin bilgilerinizin ve rezervasyon ayrıntılarının içerisinde bulunduğu bir dizi sayı ve harflerden oluşur.
Royal Vienna 48 Saatlik Indi-bindi Otobüs bileti satın aldığınız tarihler sabit ise sadece o tarihler arası geçerlidir. Royal Vienna 48 Saatlik Indi-bindi Otobüs biletinizde … tarihine kadar geçerli ibaresi yer alıyorsa, o tarihe kadar kullanılabilir demektir.
Royal Vienna 48 Saatlik Indi-bindi Otobüs biletinin satın alma ekranında çocuklara, engellilere, 65 yaş üstüne, bebeklere ve öğrencilere olmak üzere indirim seçeneklerinin fiyat listesini görebilirsiniz.
Royal Vienna 48 Saatlik Indi-bindi Otobüs biletini aldığınız ekranın orta sağ tarafında bulunan haritadan yerine bakabilir, ya da satın aldıktan sonra gelen mail ve sms içeriğinde yazan adres bilgisini harita uygulamalarınıza yazarak biletinizin saatinde adrese gidebilirsiniz.