Paris'in Sağ Yakasında özel Yürüyüş Turu

Ücretsiz İptal: Var
Mobil Voucher: Uygun
Süre: 2 saat
Diller: English

 Paris - Fransa

Turistik Yerler Ve Rehberli Turlar - Anıtlar
Paylaş :

Paris'in Sağ Yakasında 2 saatlik özel yürüyüş turu için rezervasyon yaptırın ve orta çağ şehri ile neoklasik dönemin dönüştürülmüş Paris'i arasındaki farkları deneyimleyin.

Anında Onay

Paris'in Sağ Yakasında özel Yürüyüş Turu

  Bilet bilgileriniz SMS ve E-Posta ile gönderilecektir.

Uygunluk ve Fiyatlar

Mevcut biletleri görmek için tarih seçiniz

Paris'in Sağ Yakasında özel Yürüyüş Turu Hakkında

Fransız otoritesinin geleneksel merkezi ve Paris'in en resmi bölgesi olan Right Bank'ta 2 saatlik özel yürüyüş turunun keyfini çıkarın. Orta çağ şehri ile neoklasik dönemin dönüşmüş Paris'i arasındaki farkları deneyimleyin.

Sol Yaka her zaman üniversiteler, sanat, gençlik kültürü ve özgür ve ileri görüşlülükle ilişkilendirilirken, Sağ Yaka Fransız gücünün merkeziydi. Otorite kraliyet sarayından geliyordu ve çevresinin karakteri üzerinde önemli bir etkisi vardı. Sağ Yaka'da 2 saatlik bir yürüyüş, Latin Mahallesi ve Saint-Germain'e ev sahipliği yapan Sol Yaka'yı ziyaret etmekten çok farklı bir deneyim. Sağ Yaka'nın binalarını incelerken rehberiniz, orta çağda otoritenin gösterilme şeklini neoklasik dönemde gösterilme şekliyle karşılaştıracaktır. Ancak bu alanın yalnızca resmi yönleri üzerinde durmayacaksınız. Ayrıca orijinal amacından farklılaşmış ve bazı ilginç, beklenmedik işlevler ve şöhret kazanmış siteleri de ziyaret edeceksiniz.

Fırsatlar

  • Louvre'un mevcut en eski kısmı olan Cour Carré'yi görün
  • Fransız krallarının resmi kilisesini keşfedin
  • Şık ama gösterişten uzak bir alışveriş bölgesi olan Rue Saint-Honoré'yi keşfedin
  • 19. yüzyıldan kalma bir alışveriş merkezi olan Galerie Vivienne'i ziyaret edin

Dahil Olanlar

  • Özel tur

Dahil Olmayanlar

  • Yiyecek ve içecekler
  • Otelden alma/bırakma

Harita

Adres:

Le Fumoir Café, 6 Rue de l'Amiral de Coligny, 75001 Paris

Buluşma Noktası:

Louvre-Rivoli metro istasyonundaki Le Fumoir kafenin önünde buluşalım. Rehberiniz kırmızı kanvas bir taşıma çantası taşıyor olacak. Lütfen zamanında orada olduğunuzdan emin olun.

Paris'in Sağ Yakasında özel Yürüyüş Turu Bileti SSS (Sıkça Sorulan Sorular)
Paris'in Sağ Yakasında özel Yürüyüş Turu biletini seçeneklerin olduğu etkinlik listesinden seçip, bilgilerinizi doldurarak satın alabilirsiniz.
Paris'in Sağ Yakasında özel Yürüyüş Turu bileti 7.176,82 TL'den başlayan fiyatlarla satılmaktadır.
PNR numarası her bilete verilmiş özel bir koddur. Sizin bilgilerinizin ve rezervasyon ayrıntılarının içerisinde bulunduğu bir dizi sayı ve harflerden oluşur.
Paris'in Sağ Yakasında özel Yürüyüş Turu bileti satın aldığınız tarihler sabit ise sadece o tarihler arası geçerlidir. Paris'in Sağ Yakasında özel Yürüyüş Turu biletinizde … tarihine kadar geçerli ibaresi yer alıyorsa, o tarihe kadar kullanılabilir demektir.
Paris'in Sağ Yakasında özel Yürüyüş Turu biletinin satın alma ekranında çocuklara, engellilere, 65 yaş üstüne, bebeklere ve öğrencilere olmak üzere indirim seçeneklerinin fiyat listesini görebilirsiniz.
Paris'in Sağ Yakasında özel Yürüyüş Turu biletini aldığınız ekranın orta sağ tarafında bulunan haritadan yerine bakabilir, ya da satın aldıktan sonra gelen mail ve sms içeriğinde yazan adres bilgisini harita uygulamalarınıza yazarak biletinizin saatinde adrese gidebilirsiniz.