Louvre, Notre-Dame Ve Cité Ve Saint-Louis Adaları'na özel Tur

Ücretsiz İptal: Var
Mobil Voucher: Uygun
Süre: 6 saat
Diller: English

 Paris - Fransa

Turistik Yerler Ve Rehberli Turlar - Anıtlar
Paylaş :

Paris'in ikonik yerlerini keşfetmek için bu 6 saatlik özel tur için rezervasyon yapın: Louvre Müzesi, Notre-Dame Katedrali ve Ile-de-la-Cité.

Anında Onay

Louvre, Notre-Dame Ve Cité Ve Saint-Louis Adaları'na özel Tur

  Bilet bilgileriniz SMS ve E-Posta ile gönderilecektir.

Uygunluk ve Fiyatlar

Mevcut biletleri görmek için tarih seçiniz

Louvre, Notre-Dame Ve Cité Ve Saint-Louis Adaları'na özel Tur Hakkında

Paris'in ikonik yerlerini keşfederken özel bir rehber eşliğinde güzellik, keşif ve eğlence dolu bir günün tadını çıkarın: Louvre Müzesi, Notre-Dame Katedrali ve Ile-de-la-Cité.

Özel turunuz, 18. yüzyıl tablolarından, İtalyan ilkellerine, Rönesans tablolarına ve 16. ve 17. yüzyıllara ait Avrupa sanat eserlerine kadar geniş bir sanat koleksiyonunun yer aldığı Louvre Müzesi'ne rehberli bir ziyaretle başlar. Venüs de Milo, Semadirek'in Kanatlı Zaferi ve tabii ki Mona Lisa gibi başyapıtları göreceksiniz. Özel rehberiniz turu size uygun şekilde özelleştirebilecektir.

Louvre ziyaretinizin ardından rehberiniz olsun ya da olmasın öğle yemeği molası verecek ve ardından Notre-Dame Katedrali'nin evi olan Ile-de-la-Cité'ye doğru yola çıkacaksınız. Paris'in antik çağlardaki kökenleri tam da bu bölgededir ve rehberiniz size şehrin kalbindeki mahalleyi gösterecektir. Notre-Dame'ın zengin oymalı cephelerinin yanı sıra, Nisan 2019'da meydana gelen ve katedralin bir sonraki duyuruya kadar kapatılmasına yol açan kötü şöhretli yangına kadar uzanan o gotik şaheserin tarihi de yorumlanacak. Neyse ki dış mimari çok az hasar aldı ve hala dışarıdan hayranlıkla izlenebiliyor.

Daha sonra komşu ada olan Ile-Saint-Louis'e doğru yürüyeceksiniz. Daha yeni olan binaları 17. yüzyıldan kalmadır ve dikkate değer bir birlik sunar. Yürüyüş güzel nehir ve mimari manzaralar sunmaktadır.

Fırsatlar

  • Bir turdan daha fazlası - rehberiniz sanat tarihine olan sevgisini sizinle paylaşacak
  • Daha küçük grup boyutu size iyi bir arkadaşlık içinde kişiselleştirilmiş bir deneyim sunar
  • Çeşitli eserlerle yüz yüze gelin ve bunları kendi gözlerinizle takdir edin

Dahil Olanlar

  • Giriş bedeli
  • Özel tur
  • Otelden alma ve bırakma

Dahil Olmayanlar

  • Yiyecek ve içecekler

Adres:

Your hotel in Paris (ZIP code must start with 75)

Buluşma Noktası:

Paris'teki otelinizden teslim alma (1. ila 20. bölgeler). Lütfen rehberle kararlaştırılan saatte otelinizin önünde hazır olduğunuzdan emin olun.

Louvre, Notre-Dame Ve Cité Ve Saint-Louis Adaları'na özel Tur Bileti SSS (Sıkça Sorulan Sorular)
Louvre, Notre-Dame Ve Cité Ve Saint-Louis Adaları'na özel Tur biletini seçeneklerin olduğu etkinlik listesinden seçip, bilgilerinizi doldurarak satın alabilirsiniz.
Louvre, Notre-Dame Ve Cité Ve Saint-Louis Adaları'na özel Tur bileti 10.218 TL'den başlayan fiyatlarla satılmaktadır.
PNR numarası her bilete verilmiş özel bir koddur. Sizin bilgilerinizin ve rezervasyon ayrıntılarının içerisinde bulunduğu bir dizi sayı ve harflerden oluşur.
Louvre, Notre-Dame Ve Cité Ve Saint-Louis Adaları'na özel Tur bileti satın aldığınız tarihler sabit ise sadece o tarihler arası geçerlidir. Louvre, Notre-Dame Ve Cité Ve Saint-Louis Adaları'na özel Tur biletinizde … tarihine kadar geçerli ibaresi yer alıyorsa, o tarihe kadar kullanılabilir demektir.
Louvre, Notre-Dame Ve Cité Ve Saint-Louis Adaları'na özel Tur biletinin satın alma ekranında çocuklara, engellilere, 65 yaş üstüne, bebeklere ve öğrencilere olmak üzere indirim seçeneklerinin fiyat listesini görebilirsiniz.
Louvre, Notre-Dame Ve Cité Ve Saint-Louis Adaları'na özel Tur biletini aldığınız ekranın orta sağ tarafında bulunan haritadan yerine bakabilir, ya da satın aldıktan sonra gelen mail ve sms içeriğinde yazan adres bilgisini harita uygulamalarınıza yazarak biletinizin saatinde adrese gidebilirsiniz.