Louvre Müzesi'nde Özel Tur

Ücretsiz İptal: Var
Mobil Voucher: Uygun
Süre: 2 saat
Diller: English

 Paris - Fransa

Turistik Yerler Ve Rehberli Turlar
Paylaş :

Paris'teki Louvre Müzesi'nde hızlı giriş turuyla hazinelerle dolu bir dünyayı keşfedin.

Anında Onay

Louvre Müzesi'nde Özel Tur

  Bilet bilgileriniz SMS ve E-Posta ile gönderilecektir.

Uygunluk ve Fiyatlar

Mevcut biletleri görmek için tarih seçiniz

Louvre Müzesi'nde Özel Tur Hakkında

Paris'teki Louvre Müzesi'nde hızlı giriş turuyla hazinelerle dolu bir dünyayı keşfedin. Dünyanın en donanımlı müzelerinden birinde antik çağlardan 19. yüzyılın başlarına kadar sanat eserlerini görün; ayrıca müzenin kuruluşu ve nasıl ortaya çıktığı hakkında daha fazla bilgi edinin.

Louvre Müzesi'nin geniş galerilerini keşfedecek ve Eski Mısır ve Yunanistan'dan 19. yüzyılın başlarına kadar zamansız sanat eserlerine hayran kalacaksınız. Rehberiniz sizi binanın birçok önemli noktasından bazılarını görmeniz için zengin resim, heykel ve daha fazla koleksiyona yönlendirecek. Tur, Rönesans, Neoklasizm ve Romantizm'in 3 farklı dönemine odaklanıyor. Yunan tanrıçası Nike'ın (Zafer) MÖ 2. yüzyıldan kalma mermer heykeli olan “Semadirek Nike'ın nefes kesici heykelini” göreceksiniz. Botticelli'nin "Venüs ve Genç Bir Kadına Hediyeler Sunan Üç Güzel" adlı freskine hayret edin. Rönesans'ın öne çıkan eserleri arasında Mantegna'nın "Aziz Sebastian" tablosu yer alırken, Leonardo Da Vinci "Mona Lisa" gibi tablolarla temsil edilmektedir. Louvre'un en büyüğü olan "Kana'da Evlilik" adlı Veronese'nin devasa tablosuna hayran kalın ve Gericault'nun "Medusa Salı"nın Romantizmi hakkında bilgi edinin.

Fırsatlar

  • Louvre müzesinin girişindeki uzun kuyrukları arkanızda bırakın
  • Louvre'un Rönesans ve Neoklasik hazinelerini keşfedin
  • Erken Rönesans ve Orta Çağ'dan Hümanizme geçiş hakkında daha fazla bilgi edinin

Dahil Olanlar

  • Özel tur
  • Hızlı giriş biletleri

Dahil Olmayanlar

  • Yiyecek ve içecekler
  • Otelden alma/bırakma

Harita

Adres:

Arc de Triomphe du Carrousel, 75001 Paris

Buluşma Noktası:

Arc de Triomphe du Carrousel'de bizimle buluşun. Rehberiniz kırmızı bir bez çanta taşıyor olacak.

Louvre Müzesi'nde Özel Tur Bileti SSS (Sıkça Sorulan Sorular)
Louvre Müzesi'nde Özel Tur biletini seçeneklerin olduğu etkinlik listesinden seçip, bilgilerinizi doldurarak satın alabilirsiniz.
Louvre Müzesi'nde Özel Tur bileti 5.382,62 TL'den başlayan fiyatlarla satılmaktadır.
PNR numarası her bilete verilmiş özel bir koddur. Sizin bilgilerinizin ve rezervasyon ayrıntılarının içerisinde bulunduğu bir dizi sayı ve harflerden oluşur.
Louvre Müzesi'nde Özel Tur bileti satın aldığınız tarihler sabit ise sadece o tarihler arası geçerlidir. Louvre Müzesi'nde Özel Tur biletinizde … tarihine kadar geçerli ibaresi yer alıyorsa, o tarihe kadar kullanılabilir demektir.
Louvre Müzesi'nde Özel Tur biletinin satın alma ekranında çocuklara, engellilere, 65 yaş üstüne, bebeklere ve öğrencilere olmak üzere indirim seçeneklerinin fiyat listesini görebilirsiniz.
Louvre Müzesi'nde Özel Tur biletini aldığınız ekranın orta sağ tarafında bulunan haritadan yerine bakabilir, ya da satın aldıktan sonra gelen mail ve sms içeriğinde yazan adres bilgisini harita uygulamalarınıza yazarak biletinizin saatinde adrese gidebilirsiniz.