Louvre Ve Orsay Müzeleri'ne özel Tur

Ücretsiz İptal: Var
Mobil Voucher: Uygun
Süre: 6 saat
Diller: English, French

 Paris - Fransa

Turistik Yerler Ve Rehberli Turlar
Paylaş :

Bu 6 saatlik özel Orsay ve Louvre Müzeleri turuyla dünyanın en güzel iki müzesini keşfedin!

Anında Onay

Louvre Ve Orsay Müzeleri'ne özel Tur

  Bilet bilgileriniz SMS ve E-Posta ile gönderilecektir.

Uygunluk ve Fiyatlar

Mevcut biletleri görmek için tarih seçiniz

Louvre Ve Orsay Müzeleri'ne özel Tur Hakkında

Bu 6 saatlik özel Orsay ve Louvre Müzeleri turuyla dünyanın en güzel iki müzesini keşfedin!

Rehberinizle Louvre Müzesi'nde buluştuktan sonra Carrousel du Louvre'u keşfederek ve eski saraydan müzeye dönüştürülen binanın mimarisine hayran kalarak başlayacaksınız. Hızlı giriş biletleriyle içeri girdiğinizde, Rembrandt, David, Delacroix gibi sanatçıların ve tabii ki da Vinci ve onun ünlü Mona Lisa'sının ünlü eserlerini keşfetmek için iki saatinizi ayıracaksınız.

Öğle yemeği molasının ardından, bir zamanlar tren istasyonu olan ve güzel bir müzeye dönüştürülen Orsay Müzesi'nin önünde rehberinizle buluşacaksınız. Orsay Müzesi'nde Renoir, Monet, Van Gogh, Gauguin, Rodin ve daha fazlasının yer aldığı Empresyonizm sanatı da dahil olmak üzere 18. yüzyıldan kalma yüzlerce eser bulunmaktadır. Rehberiniz sizinle sanatçılar ve onların en ünlü tabloları hakkında büyüleyici hikayeler paylaşacak.

Fırsatlar

  • Bir turdan daha fazlası - rehberiniz sanat tarihine olan sevgisini sizinle paylaşacak
  • Daha küçük grup boyutu size iyi bir arkadaşlık içinde kişiselleştirilmiş bir deneyim sunar
  • Çeşitli eserlerle yüz yüze gelin ve bunları kendi gözlerinizle takdir edin

Dahil Olanlar

  • Özel tur
  • Hızlı giriş biletleri

Dahil Olmayanlar

  • Yiyecek ve içecekler
  • Otelden alma/bırakma

Harita

Adres:

Louvre Museum, rue de Rivoli 75001 Paris

Buluşma Noktası:

Louvre'un önünde bulunan Louis XIV'in atlı heykelinde buluşalım. Lütfen tur başlamadan 10 dakika önce orada olduğunuzdan emin olun.

Louvre Ve Orsay Müzeleri'ne özel Tur Bileti SSS (Sıkça Sorulan Sorular)
Louvre Ve Orsay Müzeleri'ne özel Tur biletini seçeneklerin olduğu etkinlik listesinden seçip, bilgilerinizi doldurarak satın alabilirsiniz.
Louvre Ve Orsay Müzeleri'ne özel Tur bileti 24.975,33 TL'den başlayan fiyatlarla satılmaktadır.
PNR numarası her bilete verilmiş özel bir koddur. Sizin bilgilerinizin ve rezervasyon ayrıntılarının içerisinde bulunduğu bir dizi sayı ve harflerden oluşur.
Louvre Ve Orsay Müzeleri'ne özel Tur bileti satın aldığınız tarihler sabit ise sadece o tarihler arası geçerlidir. Louvre Ve Orsay Müzeleri'ne özel Tur biletinizde … tarihine kadar geçerli ibaresi yer alıyorsa, o tarihe kadar kullanılabilir demektir.
Louvre Ve Orsay Müzeleri'ne özel Tur biletinin satın alma ekranında çocuklara, engellilere, 65 yaş üstüne, bebeklere ve öğrencilere olmak üzere indirim seçeneklerinin fiyat listesini görebilirsiniz.
Louvre Ve Orsay Müzeleri'ne özel Tur biletini aldığınız ekranın orta sağ tarafında bulunan haritadan yerine bakabilir, ya da satın aldıktan sonra gelen mail ve sms içeriğinde yazan adres bilgisini harita uygulamalarınıza yazarak biletinizin saatinde adrese gidebilirsiniz.