Neoklasik Paris'in özel Temalı Turu

Ücretsiz İptal: Var
Mobil Voucher: Uygun
Süre: 2 saat
Diller: English

 Paris - Fransa

Turistik Yerler Ve Rehberli Turlar - Anıtlar
Paylaş :

Bu 2 saatlik özel rehberli tur için rezervasyon yaptırın ve Paris'in bir ortaçağ kasabasından Avrupa'nın en önemli başkentlerinden biri haline gelen bir metropole nasıl dönüştüğünü öğrenin

Anında Onay

Neoklasik Paris'in özel Temalı Turu

  Bilet bilgileriniz SMS ve E-Posta ile gönderilecektir.

Uygunluk ve Fiyatlar

Mevcut biletleri görmek için tarih seçiniz

Neoklasik Paris'in özel Temalı Turu Hakkında

Neoklasik Paris'in bu yürüyüş turu, sizi şehrin gelişimi boyunca çarpıcı biçimde değişen bir bölgeye götürüyor. Palais Royal, Tuileries, Cour Carré ve diğer önemli mekanlardaki neoklasik tarzın katı ve sade zarafetini keşfedin.

Paris'in neoklasik tarzda büyük yeniden inşası, Paris ve Fransa'nın çehresini değiştiren şehir tarihinin önemli bir parçasıydı. Bu yapılar yaşadıkları çağın, ideolojinin, değerlerin, inançların gerçek bir aynasıdır. Bu 2 saatlik özel rehberli turda, bu şehrin ruhu ve bir ortaçağ kasabasından, Avrupa'nın en önemli başkentlerinden biri ve stil sorularında dünya lideri haline gelen bir metropole nasıl dönüştüğü hakkında daha fazla bilgi edineceksiniz. zarafet ve incelik. Rehberiniz size aristokrat Paris'i gösterecek ve şehrin tarihinin önemli bir dönemindeki dönüşümünü anlatacak. Paris mimarisi üzerindeki etkisi de dahil olmak üzere, Paris ile Roma ve İtalyan kültürü arasındaki bağlantıları öğrenin.

Fırsatlar

  • Louvre'un mevcut en eski kısmı olan Cour Carré'yi görün
  • Paris'in en lüks meydanı Place Vendôme'u keşfedin
  • Neoklasik bir başyapıt olan Place de la Concorde'u keşfedin
  • Neoklasik mimarinin tartışmalı bir örneği olan Madeleine Kilisesi'ni ziyaret edin

Dahil Olanlar

  • Özel tur

Dahil Olmayanlar

  • Yiyecek ve içecekler
  • Otelden alma/bırakma

Harita

Adres:

Palais Brongniart, 28 Place de la Bourse, 75002 Paris

Buluşma Noktası:

Palais Brongniart'ın önündeki Metro Borsası'nda bizimle buluşun. Rehberiniz kırmızı kanvas bir taşıma çantası taşıyor olacak

Neoklasik Paris'in özel Temalı Turu Bileti SSS (Sıkça Sorulan Sorular)
Neoklasik Paris'in özel Temalı Turu biletini seçeneklerin olduğu etkinlik listesinden seçip, bilgilerinizi doldurarak satın alabilirsiniz.
Neoklasik Paris'in özel Temalı Turu bileti 7.176,82 TL'den başlayan fiyatlarla satılmaktadır.
PNR numarası her bilete verilmiş özel bir koddur. Sizin bilgilerinizin ve rezervasyon ayrıntılarının içerisinde bulunduğu bir dizi sayı ve harflerden oluşur.
Neoklasik Paris'in özel Temalı Turu bileti satın aldığınız tarihler sabit ise sadece o tarihler arası geçerlidir. Neoklasik Paris'in özel Temalı Turu biletinizde … tarihine kadar geçerli ibaresi yer alıyorsa, o tarihe kadar kullanılabilir demektir.
Neoklasik Paris'in özel Temalı Turu biletinin satın alma ekranında çocuklara, engellilere, 65 yaş üstüne, bebeklere ve öğrencilere olmak üzere indirim seçeneklerinin fiyat listesini görebilirsiniz.
Neoklasik Paris'in özel Temalı Turu biletini aldığınız ekranın orta sağ tarafında bulunan haritadan yerine bakabilir, ya da satın aldıktan sonra gelen mail ve sms içeriğinde yazan adres bilgisini harita uygulamalarınıza yazarak biletinizin saatinde adrese gidebilirsiniz.