Özel Paris Fotoğrafçılık Gecesi Turu

Ücretsiz İptal: Var
Mobil Voucher: Uygun
Süre: 3 saat
Diller: English

 Paris - Fransa

Faaliyetler - Turistik Yerler Ve Rehberli Turlar - Anıtlar
Paylaş :

Bu 3 saatlik özel turla uzun pozlama fotoğrafçılığında ustalaşın ve Paris'in gerçekten dikkat çekici manzaralarını yakalayın.

Anında Onay

Özel Paris Fotoğrafçılık Gecesi Turu

  Bilet bilgileriniz SMS ve E-Posta ile gönderilecektir.

Uygunluk ve Fiyatlar

Mevcut biletleri görmek için tarih seçiniz

Özel Paris Fotoğrafçılık Gecesi Turu Hakkında

Bu 3 saatlik özel turla uzun pozlama fotoğrafçılığında ustalaşın ve Paris'in gerçekten dikkat çekici manzaralarını yakalayın.

Tur, profesyonel fotoğrafçılarımızın becerilerinize doğrudan uygun mükemmel turu hazırlayabilmeleri için çalışmanızı ve teknik uzmanlık seviyenizi gözden geçirmek üzere tipik bir Paris kafesinde bir kahve ile başlar. Çekmek istediğiniz belirli bir yer varsa, bunu seyahat programına dahil edeceğiz.

Dünyanın en güzel şehrini gece vakti keşfederken, hava karardıktan sonra, lambaların altında ve Seine Nehri'nin sakin sularını geçerek Paris'i deneyimleyin. Fotoğrafçılığın daha zorlu unsurlarında ustalaşarak güzel uzun pozlamalı görüntüler ve gece anları oluşturmayı öğreneceksiniz. İster yeni başlıyor olun, ister hobi sahibi olun, ister yılların deneyimine sahip olun, özel rehberiniz simgesel yapılardan ve izleyen insanlardan gizli sırlara ve şehrin harika manzaralarına kadar her türlü ilgi alanına yönelik mükemmel fotoğraf fırsatları bulacaktır. Bu bire bir deneyim, kendi yaratıcı vizyonunuzu geliştirmek için mükemmeldir.

Her tur katılımcıların becerilerine ve ihtiyaçlarına göre hazırlanır. Fotoğraf çekmenin yanı sıra şunları da öğrenmeyi bekleyebilirsiniz:

  • Gece fotoğrafçılığının temelleri
  • Şehrin uzman yerel fotoğrafçılık bilgisi
  • Kameranızın kontrolünü elinize alın: f-stop, enstantane hızı, ISO ve odaklama
  • Uzun pozlamada ışık çizgileri - arabalar, tekneler
  • Fotoğrafınızı gözden geçirme

Fırsatlar

  • Profesyonel Bir Fotoğrafçının Liderliğinde
  • Kameranızın ayarlarını anlayın
  • Paris'i çekmek için en iyi yerleri bulun
  • Uzun pozlama fotoğrafçılığında ustalaşın

Dahil Olanlar

  • Profesyonel fotoğrafçı rehberi

Dahil Olmayanlar

  • Kişisel giderler
  • Kamera veya tripod

Harita

Adres:

Pont Marie, 75004 Paris

Buluşma Noktası:

Pont Marie'deki kuponunuzda belirtilen zamanda rehberinizle buluşun. En yakın metro istasyonu: Saint-Paul (hat 1).

Özel Paris Fotoğrafçılık Gecesi Turu Bileti SSS (Sıkça Sorulan Sorular)
Özel Paris Fotoğrafçılık Gecesi Turu biletini seçeneklerin olduğu etkinlik listesinden seçip, bilgilerinizi doldurarak satın alabilirsiniz.
Özel Paris Fotoğrafçılık Gecesi Turu bileti 7.535,66 TL'den başlayan fiyatlarla satılmaktadır.
PNR numarası her bilete verilmiş özel bir koddur. Sizin bilgilerinizin ve rezervasyon ayrıntılarının içerisinde bulunduğu bir dizi sayı ve harflerden oluşur.
Özel Paris Fotoğrafçılık Gecesi Turu bileti satın aldığınız tarihler sabit ise sadece o tarihler arası geçerlidir. Özel Paris Fotoğrafçılık Gecesi Turu biletinizde … tarihine kadar geçerli ibaresi yer alıyorsa, o tarihe kadar kullanılabilir demektir.
Özel Paris Fotoğrafçılık Gecesi Turu biletinin satın alma ekranında çocuklara, engellilere, 65 yaş üstüne, bebeklere ve öğrencilere olmak üzere indirim seçeneklerinin fiyat listesini görebilirsiniz.
Özel Paris Fotoğrafçılık Gecesi Turu biletini aldığınız ekranın orta sağ tarafında bulunan haritadan yerine bakabilir, ya da satın aldıktan sonra gelen mail ve sms içeriğinde yazan adres bilgisini harita uygulamalarınıza yazarak biletinizin saatinde adrese gidebilirsiniz.