Paris'in özel Oryantasyon Turu

Ücretsiz İptal: Var
Mobil Voucher: Uygun
Süre: 2 saat
Diller: English, Italian, French, Spanish, German, Portuguese

 Paris - Fransa

Turistik Yerler Ve Rehberli Turlar - Anıtlar
Paylaş :

Bu 2 saatlik tanıtım turunda Paris'in en iyilerini görün! Yürüyerek seyahat edin veya etrafta dolaşmak için toplu taşıma sistemini deneyin; Görmek istediğiniz yerleri ve anıtları görün.

Anında Onay

Paris'in özel Oryantasyon Turu

  Bilet bilgileriniz SMS ve E-Posta ile gönderilecektir.

Uygunluk ve Fiyatlar

Mevcut biletleri görmek için tarih seçiniz

Paris'in özel Oryantasyon Turu Hakkında

Bu kişiselleştirilmiş turda Paris'in en iyilerini görün!

Bu, Işıklar Şehri'ne ilk seyahatinizse veya bir Parisli gibi yön bulmayı öğrenmek istiyorsanız, bu 2 saatlik tanıtım turu için bize katılın. Yürüyerek seyahat edin veya etrafta dolaşmak için toplu taşıma sistemini deneyin; Görmek istediğiniz yerleri ve anıtları görün. Hayallerinizdeki Paris'i tamamen kişiselleştirilmiş bir deneyimle yaşayın. İngilizce konuşan yerel bir rehber veya lisanslı bir tarihi rehber tarafından yönetileceksiniz; senin seçimin!

Fırsatlar

  • Deneyimi istediğiniz gibi organize etme özgürlüğü
  • Şehre o kadar aşina olacaksınız ki kendinizi evinizdeymiş gibi hissetmeye başlayacaksınız
  • Boş zamanlarınızda keşfedin ve en sevdiğiniz kısımlarda daha fazla zaman geçirin

Dahil Olanlar

  • Rehberli yürüyüş turu
  • Otelden alma ve bırakma

Dahil Olmayanlar

  • Yiyecek ve içecekler

Adres:

Your hotel in Paris (ZIP code must start with 75)

Buluşma Noktası:

Paris'teki otelinizden teslim alma (1. ila 20. bölgeler). Lütfen rehberle kararlaştırılan saatte otelinizin önünde hazır olduğunuzdan emin olun.

Paris'in özel Oryantasyon Turu Bileti SSS (Sıkça Sorulan Sorular)
Paris'in özel Oryantasyon Turu biletini seçeneklerin olduğu etkinlik listesinden seçip, bilgilerinizi doldurarak satın alabilirsiniz.
Paris'in özel Oryantasyon Turu bileti 12.990,04 TL'den başlayan fiyatlarla satılmaktadır.
PNR numarası her bilete verilmiş özel bir koddur. Sizin bilgilerinizin ve rezervasyon ayrıntılarının içerisinde bulunduğu bir dizi sayı ve harflerden oluşur.
Paris'in özel Oryantasyon Turu bileti satın aldığınız tarihler sabit ise sadece o tarihler arası geçerlidir. Paris'in özel Oryantasyon Turu biletinizde … tarihine kadar geçerli ibaresi yer alıyorsa, o tarihe kadar kullanılabilir demektir.
Paris'in özel Oryantasyon Turu biletinin satın alma ekranında çocuklara, engellilere, 65 yaş üstüne, bebeklere ve öğrencilere olmak üzere indirim seçeneklerinin fiyat listesini görebilirsiniz.
Paris'in özel Oryantasyon Turu biletini aldığınız ekranın orta sağ tarafında bulunan haritadan yerine bakabilir, ya da satın aldıktan sonra gelen mail ve sms içeriğinde yazan adres bilgisini harita uygulamalarınıza yazarak biletinizin saatinde adrese gidebilirsiniz.