Seine Nehri Gezisi Ile Paris VIP Turu

Ücretsiz İptal: Var
Mobil Voucher: Uygun
Süre: 8 saat30 dakika
Diller: English

 Paris - Fransa

Faaliyetler - Şehir Aktiviteleri - Yolculuklar
Paylaş :

Paris'in en ikonik anıtlarına ve kiliselerine hayran kalın, Sainte Chapelle ve Louvre müzesine erişin ve Seine Nehri'nde panoramik bir yolculuğun tadını çıkarın!

Anında Onay
Çizgiyi geç

Seine Nehri Gezisi Ile Paris VIP Turu

  Bilet bilgileriniz SMS ve E-Posta ile gönderilecektir.

Uygunluk ve Fiyatlar

Mevcut biletleri görmek için tarih seçiniz

Seine Nehri Gezisi Ile Paris VIP Turu Hakkında

Turunuz efsanevi Moulin Rouge yel değirmeninin dışında bir yürüyüşle başlayacak. Van Gogh, Renoir ve Picasso gibi sanatçıların eski evlerinin fotoğraflarını çekme şansı yakalayarak sanatsal Montmartre bölgesinde yol alın.

35.000'den fazla sanat eserinin sergilendiği, dünyanın en büyük ve en etkili koleksiyonuna sahip olan Louvre müzesini ziyaret edin. Tüm önemli noktalara yakından erişime sahip olacak ve Leonardo da Vinci'nin Mona Lisa tablosunun önünde birkaç dakika geçirme şansına sahip olacaksınız.

Paris'in ortasındaki nefes kesen doğal ada olan Île de la Cité'ye doğru devam edin. Place Dauphine'e huzurlu bir yürüyüş yapın, Sainte Chapelle'e hızlı giriş yapın ve sevilen Notre Dame Katedrali'ni görmek için yolunuza çıkın.

Turunuzu rahatlatıcı bir Seine Nehri gezisiyle tamamlayın ve Académie Française, Musée d'Orsay, Hôtel National des Invalides ve Eyfel Kulesi manzaralarının keyfini çıkarın.

Fırsatlar

  • Eyfel Kulesi ve Notre Dame Katedrali dahil Paris'in en ikonik manzaralarını keşfedin
  • Öncelikli erişim biletleriyle hem Sainte Chapelle hem de Louvre müzesine erişin
  • Montmartre'de dolaşın ve Seine nehrinde bir gezinin tadını çıkararak rahatlayın

Dahil Olanlar

  • Yürüyüş turu
  • Uzman rehberi
  • Nehir gezisi
  • Louvre Müzesi'ne sıra beklemeden erişim
  • Sainte Chapelle'e hızlı giriş

Dahil Olmayanlar

  • Yiyecek ve içecekler
  • Alma ve bırakma hizmeti

Harita

Adres:

Boulevard de Clichy, 75018 Paris, France

Buluşma Noktası:

Blanche Metro İstasyonu dışındaki büfenin önü (Hat 2)

Seine Nehri Gezisi Ile Paris VIP Turu Bileti SSS (Sıkça Sorulan Sorular)
Seine Nehri Gezisi Ile Paris VIP Turu biletini seçeneklerin olduğu etkinlik listesinden seçip, bilgilerinizi doldurarak satın alabilirsiniz.
Seine Nehri Gezisi Ile Paris VIP Turu bileti 8.935,14 TL'den başlayan fiyatlarla satılmaktadır.
PNR numarası her bilete verilmiş özel bir koddur. Sizin bilgilerinizin ve rezervasyon ayrıntılarının içerisinde bulunduğu bir dizi sayı ve harflerden oluşur.
Seine Nehri Gezisi Ile Paris VIP Turu bileti satın aldığınız tarihler sabit ise sadece o tarihler arası geçerlidir. Seine Nehri Gezisi Ile Paris VIP Turu biletinizde … tarihine kadar geçerli ibaresi yer alıyorsa, o tarihe kadar kullanılabilir demektir.
Seine Nehri Gezisi Ile Paris VIP Turu biletinin satın alma ekranında çocuklara, engellilere, 65 yaş üstüne, bebeklere ve öğrencilere olmak üzere indirim seçeneklerinin fiyat listesini görebilirsiniz.
Seine Nehri Gezisi Ile Paris VIP Turu biletini aldığınız ekranın orta sağ tarafında bulunan haritadan yerine bakabilir, ya da satın aldıktan sonra gelen mail ve sms içeriğinde yazan adres bilgisini harita uygulamalarınıza yazarak biletinizin saatinde adrese gidebilirsiniz.