Paris Gurme Yemek Turu Ve Louvre Müzesi Rehberli Turu

Ücretsiz İptal: Var
Mobil Voucher: Uygun
Süre: 7 saat
Diller: English

 Paris - Fransa

Turistik Yerler Ve Rehberli Turlar - Müzeler
Paylaş :

Bu bir günlük deneyimde yemek turunun keyfini çıkarın ve Louvre müzesini görün.

Anında Onay
Çizgiyi geç
Rehberli tur
Yemek Dahil
Konu uzmanı rehberi

Paris Gurme Yemek Turu Ve Louvre Müzesi Rehberli Turu

  Bilet bilgileriniz SMS ve E-Posta ile gönderilecektir.

Uygunluk ve Fiyatlar

Mevcut biletleri görmek için tarih seçiniz

Paris Gurme Yemek Turu Ve Louvre Müzesi Rehberli Turu Hakkında

Paris'in kalbinde bir gurme yemek turu ve tam rehberli Louvre turu ile Paris'te yapılması gereken iki aktiviteyi seyahat listenizden çıkararak bir gün geçirin.

Rehberinizle Louvre yakınında buluşun ve güne bir yerel gibi başlayın. İlk durak, bazı tereyağlı Fransız “viennoiseries” (“kruvasan” veya “pain au chocolat” gibi) tadabileceğiniz otantik bir Fransız fırınıdır.

Fransa'nın en beğenilen Fransız pasta şeflerinden ve çikolatacılarından birini ziyaret ederek devam edecek ve burada Kraliçe Catherine de Medici'nin İtalyan şefi tarafından Fransa'da tanıtılan beze bazlı tatlı bir şekerleme olan muhteşem Makaronların tadına bakacaksınız. Rönesans sırasında. Ardından başkentin en iyi Peynir dükkanlarından birinde en kaliteli Fransız peynirlerinin tadını çıkarın!

Kısa bir sindirim yürüyüşünün ardından Kral XV. Louis'in pastanesine ev sahipliği yapan Paris'in en ünlü pazar caddesini keşfedeceksiniz. Sabah turunuz, hoşunuza gideceğinden ve hatırlayacağınızdan emin olacağınız, çok özel bir çörek yaratan, çok kuşaklı bir aile işletmesi olan, ödüllü bir Fransız zanaatkarın dükkanını ziyaret edeceğiniz için tatlı bir notla sona eriyor!

Çevredeki doğal alanın tadını çıkarmak için kısa bir mola verdikten sonra, dünyanın en büyük ve en etkileyici sanat müzelerinden birinde tam rehberli bir tur için Louvre buluşma noktanıza gideceksiniz.

Fırsatlar

  • Tarihi Louvre bölgesinde rehberli bir yürüyüşte İngilizce konuşan yemek uzmanınızı takip edin
  • 10'dan fazla farklı yiyecek ve şarap tadımının tadını çıkarın
  • Mona Lisa gibi Louvre Müzesi'nin en ünlü eserlerini ziyaret edin
  • Yemek turu ve tam rehberli Louvre turu ile Paris'in mutlaka yapılması gereken aktivitelerinden ikisini tamamlayın

Dahil Olanlar

  • Rehberli tur
  • Hızlı giriş biletleri
  • Yiyecek ve içecekler

Harita

Adres:

1 Place Colette75001, Paris, Île-de-France, France

Buluşma Noktası:

Place Colette meydanının ortasında, "Palais Royal Musée du Louvre" istasyonunun 5 numaralı metro çıkışının yanında, "La Comédie Française" tiyatrosunun önünde

Paris Gurme Yemek Turu Ve Louvre Müzesi Rehberli Turu Bileti SSS (Sıkça Sorulan Sorular)
Paris Gurme Yemek Turu Ve Louvre Müzesi Rehberli Turu biletini seçeneklerin olduğu etkinlik listesinden seçip, bilgilerinizi doldurarak satın alabilirsiniz.
Paris Gurme Yemek Turu Ve Louvre Müzesi Rehberli Turu bileti 6.136,18 TL'den başlayan fiyatlarla satılmaktadır.
PNR numarası her bilete verilmiş özel bir koddur. Sizin bilgilerinizin ve rezervasyon ayrıntılarının içerisinde bulunduğu bir dizi sayı ve harflerden oluşur.
Paris Gurme Yemek Turu Ve Louvre Müzesi Rehberli Turu bileti satın aldığınız tarihler sabit ise sadece o tarihler arası geçerlidir. Paris Gurme Yemek Turu Ve Louvre Müzesi Rehberli Turu biletinizde … tarihine kadar geçerli ibaresi yer alıyorsa, o tarihe kadar kullanılabilir demektir.
Paris Gurme Yemek Turu Ve Louvre Müzesi Rehberli Turu biletinin satın alma ekranında çocuklara, engellilere, 65 yaş üstüne, bebeklere ve öğrencilere olmak üzere indirim seçeneklerinin fiyat listesini görebilirsiniz.
Paris Gurme Yemek Turu Ve Louvre Müzesi Rehberli Turu biletini aldığınız ekranın orta sağ tarafında bulunan haritadan yerine bakabilir, ya da satın aldıktan sonra gelen mail ve sms içeriğinde yazan adres bilgisini harita uygulamalarınıza yazarak biletinizin saatinde adrese gidebilirsiniz.