Palais Royal Ve Kapalı Galeriler: Yürüyüş Sesli Turu

Mobil Voucher: Uygun
Süre: 1 saat
Diller: English

 Paris - Fransa

Faaliyetler - Yürüyüş Turları - Turistik Yerler Ve Rehberli Turlar
Paylaş :

Palais Royal'de bir gezintiye çıkın ve heyecan verici hikayelerini öğrenin, tarihteki dünyanın ilk alışveriş merkezinin kurulduğunu keşfedin ve Galerie de Montpensier'de yürüyün ve lüks butiklerine göz atın!

Anında Onay
Özel tur
Sesli Rehberle Tur
e-Kupon

Palais Royal Ve Kapalı Galeriler: Yürüyüş Sesli Turu

  Bilet bilgileriniz SMS ve E-Posta ile gönderilecektir.

Uygunluk ve Fiyatlar

Mevcut biletleri görmek için tarih seçiniz

Palais Royal Ve Kapalı Galeriler: Yürüyüş Sesli Turu Hakkında

Louvre'un karşısında, Paris'in küçük hazinelerinden biri olan, Palais Royal olarak bilinen küçük bir park vardır. Danıştay ve Comédie Française'nin arkasında yer alan bu park, Parislilere lüks alışverişin yanı sıra keyifli bir yeşillik de sunuyor!

1700'lerin sonlarında park, pasajların altındaki ilk alışveriş merkezinin icadına tanık oldu. Parisliler alışveriş yapmak, kaliteli restoranlarda yemek yemek, çok sayıda kafe veya tiyatronun tadını çıkarmak veya sadece bahçelerin tadını çıkarmak için geliyorlardı. Ancak çeşitli eğlence türleri arasında kumar ve fuhuş gibi daha az sağlıklı eğlenceler de ortaya çıktı. 1800'lerin başında bahçeler geniş bir kırmızı ışık bölgesi haline geldi ve 1840'a kadar süren çılgın bir parti oldu. Bugün Palais Royal çok daha sakin ve günümüz Parislilerinin biraz alışveriş yapması, biraz temiz havanın tadını çıkarması için güzel bir alan sağlıyor. ya da sadece oturup okuyun.

Şehrin ilk alışveriş merkezlerinin yerini alan, güzelce dekore edilmiş ve büyüleyici butiklerle dolu Kapalı Galeri sergilerini keşfedin.

Bu turla parkın inanılmaz tarihini keşfedecek ve yol boyunca kendi alışverişlerinizden bazılarının tadını çıkarmakta özgür olacaksınız!

Fırsatlar

  • Biz size bu yer hakkında heyecan verici hikayeler anlatırken Palais Royal'de bir gezintiye çıkın
  • Dünyanın ilk alışveriş merkezinin ne zaman ve nasıl oluşturulduğunu öğreneceksiniz
  • Galerie de Montpensier'de yürüme ve lüks butiklerine göz atma şansı yakalayın
  • Lüks ürünlerdeki en son modalar için harika mağazaları keşfedin

Dahil Olanlar

  • WeGoTrip uygulamasından indirilebilir multimedya sesli turu (İngilizce)
  • Akıllı telefonunuzdaki canlı GPS haritasıyla duraktan durağa ayrıntılı rota
  • Çevrimdışı işlevsellik, sesli anlatım ve yazılı metin açıklamaları
  • Turu bitirmek için önerilen şarap barı
  • İçeriden alışveriş yerleri

Dahil Olmayanlar

  • Kulaklıklar – kendinizinkini getirmelisiniz

Harita

Adres:

2 Galerie de Nemours, Paris, France

Buluşma Noktası:

Turu Place Colette'de başlatın.

Palais Royal Ve Kapalı Galeriler: Yürüyüş Sesli Turu Bileti SSS (Sıkça Sorulan Sorular)
Palais Royal Ve Kapalı Galeriler: Yürüyüş Sesli Turu biletini seçeneklerin olduğu etkinlik listesinden seçip, bilgilerinizi doldurarak satın alabilirsiniz.
Palais Royal Ve Kapalı Galeriler: Yürüyüş Sesli Turu bileti 322,96 TL'den başlayan fiyatlarla satılmaktadır.
PNR numarası her bilete verilmiş özel bir koddur. Sizin bilgilerinizin ve rezervasyon ayrıntılarının içerisinde bulunduğu bir dizi sayı ve harflerden oluşur.
Palais Royal Ve Kapalı Galeriler: Yürüyüş Sesli Turu bileti satın aldığınız tarihler sabit ise sadece o tarihler arası geçerlidir. Palais Royal Ve Kapalı Galeriler: Yürüyüş Sesli Turu biletinizde … tarihine kadar geçerli ibaresi yer alıyorsa, o tarihe kadar kullanılabilir demektir.
Palais Royal Ve Kapalı Galeriler: Yürüyüş Sesli Turu biletinin satın alma ekranında çocuklara, engellilere, 65 yaş üstüne, bebeklere ve öğrencilere olmak üzere indirim seçeneklerinin fiyat listesini görebilirsiniz.
Palais Royal Ve Kapalı Galeriler: Yürüyüş Sesli Turu biletini aldığınız ekranın orta sağ tarafında bulunan haritadan yerine bakabilir, ya da satın aldıktan sonra gelen mail ve sms içeriğinde yazan adres bilgisini harita uygulamalarınıza yazarak biletinizin saatinde adrese gidebilirsiniz.