Brüksel Keşif Oyunu Ve Turunun Kökenleri

Ücretsiz İptal: Var
Mobil Voucher: Uygun
Süre: 2 saat
Diller: English

 Brussels - Belçika

Faaliyetler - Şehir Aktiviteleri - Yürüyüş Turları
Paylaş :

Bir şehir oyunu oynayın ve zorlukları çözerken ve her heyecan verici yerin ardındaki büyüleyici tarihi öğrenirken Brüksel sokaklarını keşfedin.

Anında Onay

Brüksel Keşif Oyunu Ve Turunun Kökenleri

  Bilet bilgileriniz SMS ve E-Posta ile gönderilecektir.

Uygunluk ve Fiyatlar

Mevcut biletleri görmek için tarih seçiniz

Brüksel Keşif Oyunu Ve Turunun Kökenleri Hakkında

Grand-Place'in ötesinde hayat var! Bir şehir oyunu oynayın ve zorlukları çözerken ve her heyecan verici yerin ardındaki büyüleyici tarihi öğrenirken Brüksel sokaklarını keşfedin.

Gelin ve şehrin kökenlerini keşfedin: günümüzde hareketli Sainte-Catherine Meydanı'na dönüştürülen limanı; katedrali çevreleyen ilk surlar; Kraliyet sarayı, Grand Sablon gibi asil mahalleleri ve ayrıca Adalet Sarayı gibi devasa anıtlar!

Her ipucu size kesin yol tarifleri sağlayarak sizi bir yerden diğerine yönlendirecektir; böylece bir haritaya, GPS'e veya rehbere ihtiyacınız olmayacaktır. Sorunu çözüp cevabı tahmin ettikçe o yerin gizli hikayesi ortaya çıkıyor.

Fırsatlar

  • Poelaert bakış açısından sarayın muhteşem manzarasının keyfini çıkarın
  • Pitoresk Mont des Arts'ta yürüyüş yapın
  • Monnaie Operası'nda neler olduğunu keşfedin
  • Ünlü bir çocuğun modern çeşme heykeli kız kardeşi Jeanneke ile tanışın

Dahil Olanlar

  • Mobil oyun içindeki göreve erişim (uygulamayı indirmek ücretsizdir)
  • Yürüyüş turu sırasında kesintisiz çevrimiçi müşteri hizmetleri

Harita

Adres:

Porte de Flandre, Brussels, Belgium

Buluşma Noktası:

Görevinize Porte de Flandre Tramvay İstasyonunda başlayın.

Brüksel Keşif Oyunu Ve Turunun Kökenleri Bileti SSS (Sıkça Sorulan Sorular)
Brüksel Keşif Oyunu Ve Turunun Kökenleri biletini seçeneklerin olduğu etkinlik listesinden seçip, bilgilerinizi doldurarak satın alabilirsiniz.
Brüksel Keşif Oyunu Ve Turunun Kökenleri bileti 356,21 TL'den başlayan fiyatlarla satılmaktadır.
PNR numarası her bilete verilmiş özel bir koddur. Sizin bilgilerinizin ve rezervasyon ayrıntılarının içerisinde bulunduğu bir dizi sayı ve harflerden oluşur.
Brüksel Keşif Oyunu Ve Turunun Kökenleri bileti satın aldığınız tarihler sabit ise sadece o tarihler arası geçerlidir. Brüksel Keşif Oyunu Ve Turunun Kökenleri biletinizde … tarihine kadar geçerli ibaresi yer alıyorsa, o tarihe kadar kullanılabilir demektir.
Brüksel Keşif Oyunu Ve Turunun Kökenleri biletinin satın alma ekranında çocuklara, engellilere, 65 yaş üstüne, bebeklere ve öğrencilere olmak üzere indirim seçeneklerinin fiyat listesini görebilirsiniz.
Brüksel Keşif Oyunu Ve Turunun Kökenleri biletini aldığınız ekranın orta sağ tarafında bulunan haritadan yerine bakabilir, ya da satın aldıktan sonra gelen mail ve sms içeriğinde yazan adres bilgisini harita uygulamalarınıza yazarak biletinizin saatinde adrese gidebilirsiniz.