Louvre Müzesi'nin Mutlaka Görülmesi Gereken Yerleri 6 Kişilik Küçük Grupla Rehberli Tur

Ücretsiz İptal: Var
Mobil Voucher: Uygun
Süre: değişken
Diller: English

 Paris - Fransa

Turistik Yerler Ve Rehberli Turlar - Anıtlar
Paylaş :

Louvre Müzesi'nde 1,5 saatlik bir tur için 6 veya daha az kişiden oluşan küçük bir gruba ve uzman bir rehbere katılın; dünyanın en büyük sanat koleksiyonunda rahat ve unutulmaz bir şekilde gezineceksiniz.

Anında Onay
Çizgiyi geç

Louvre Müzesi'nin Mutlaka Görülmesi Gereken Yerleri 6 Kişilik Küçük Grupla Rehberli Tur

  Bilet bilgileriniz SMS ve E-Posta ile gönderilecektir.

Uygunluk ve Fiyatlar

Mevcut biletleri görmek için tarih seçiniz

Louvre Müzesi'nin Mutlaka Görülmesi Gereken Yerleri 6 Kişilik Küçük Grupla Rehberli Tur Hakkında

Louvre'u keşfetmek ve ikonik başyapıtlarını keşfetmek için 6 kişilik küçük bir gruba katılın! Bu 1,5 saatlik rehberli tur, uzun kuyrukları geçmenize ve müzenin mutlaka görülmesi gereken yerlerinin keyfini rahat ve unutulmaz bir şekilde çıkarmanıza olanak tanıyacaktır.

Rehberiniz sizi bu geniş müzedeki mutlaka görülmesi gereken yerlere ve daha fazlasına götürecek! Elbette dünyanın en ünlü tablosu Mona Lisa ile biraz vakit geçirecek ve onu bu kadar özel kılan şeyin ne olduğunu duyacaksınız. Ziyaretiniz ayrıca Milo Venüs'ü, Kanatlı Zafer, İtalyan Rönesansının başyapıtları ve 19. yüzyılın geniş formatlı Fransız tabloları gibi önemli tüm önemli noktaları da içerecektir.

Dünyanın en büyük müzesi olmadan önce Louvre bir kraliyet sarayıydı; bu nedenle ziyaretiniz sizi kralların, kraliçelerin ve imparatorların ayak izlerinden yürütecek. Fransız krallarının bir zamanlar bu büyük koridorlarda at sırtında avlandığı söyleniyor! Rahatlayın ve rehberinizin sonsuz koridorlarda ve binlerce sanat eserinde gezinmesine izin verin, böylece küçük grup ziyaretinizden en iyi şekilde yararlanmanızı sağlayın.

Fırsatlar

  • Bir turdan daha fazlası - rehberiniz sanat tarihine olan sevgisini sizinle paylaşacak
  • Rehberiniz olarak deneyimli bir sanat tarihçisiyle sanatın ötesini görün
  • Bilet kuyruğundan kaçının ve sanatla daha fazla zaman geçirmek için doğrudan içeri girin
  • Çeşitli eserlerle yüz yüze gelin ve bunları kendi gözlerinizle takdir edin

Dahil Olanlar

  • Uzman, İngilizce konuşan tur rehberi
  • Louvre'a 1,5 saatlik rehberli ziyaret
  • Maksimum 6 kişilik küçük grup

Dahil Olmayanlar

  • Otelden alma/bırakma

Harita

Adres:

Arc de Triomphe du Carrousel, Paris, France

Buluşma Noktası:

Rehberinizle, üstünde atlı bir arabanın bulunduğu büyük bir kemer olan Arc du Carrousel'de buluşun. Louvre'un avlusunun karşısında yer almaktadır. Cam Piramit'e sırtınızı döndüğünüzde onu yolun karşısında, kavşağın hemen ilerisinde göreceksiniz. Yol tarifi: En yakın metro istasyonu: Palais Royal Musée du Louvre (1 ve 7 numaralı hatlar). Rehberiniz turuncu bir rozet ve şapka takıyor olacak.

Louvre Müzesi'nin Mutlaka Görülmesi Gereken Yerleri 6 Kişilik Küçük Grupla Rehberli Tur Bileti SSS (Sıkça Sorulan Sorular)
Louvre Müzesi'nin Mutlaka Görülmesi Gereken Yerleri 6 Kişilik Küçük Grupla Rehberli Tur biletini seçeneklerin olduğu etkinlik listesinden seçip, bilgilerinizi doldurarak satın alabilirsiniz.
Louvre Müzesi'nin Mutlaka Görülmesi Gereken Yerleri 6 Kişilik Küçük Grupla Rehberli Tur bileti 3.046,56 TL'den başlayan fiyatlarla satılmaktadır.
PNR numarası her bilete verilmiş özel bir koddur. Sizin bilgilerinizin ve rezervasyon ayrıntılarının içerisinde bulunduğu bir dizi sayı ve harflerden oluşur.
Louvre Müzesi'nin Mutlaka Görülmesi Gereken Yerleri 6 Kişilik Küçük Grupla Rehberli Tur bileti satın aldığınız tarihler sabit ise sadece o tarihler arası geçerlidir. Louvre Müzesi'nin Mutlaka Görülmesi Gereken Yerleri 6 Kişilik Küçük Grupla Rehberli Tur biletinizde … tarihine kadar geçerli ibaresi yer alıyorsa, o tarihe kadar kullanılabilir demektir.
Louvre Müzesi'nin Mutlaka Görülmesi Gereken Yerleri 6 Kişilik Küçük Grupla Rehberli Tur biletinin satın alma ekranında çocuklara, engellilere, 65 yaş üstüne, bebeklere ve öğrencilere olmak üzere indirim seçeneklerinin fiyat listesini görebilirsiniz.
Louvre Müzesi'nin Mutlaka Görülmesi Gereken Yerleri 6 Kişilik Küçük Grupla Rehberli Tur biletini aldığınız ekranın orta sağ tarafında bulunan haritadan yerine bakabilir, ya da satın aldıktan sonra gelen mail ve sms içeriğinde yazan adres bilgisini harita uygulamalarınıza yazarak biletinizin saatinde adrese gidebilirsiniz.