Louvre Müzesi'nde Mutlaka Görülmesi Gerekenler 1,5 Saatlik Rehberli Tur

Ücretsiz İptal: Var
Mobil Voucher: Uygun
Süre: 1 saat30 dakika
Diller: English

 Paris - Fransa

Turistik Yerler Ve Rehberli Turlar
Paylaş :

Dünyanın en büyük müzesinde yer alan dünyanın en muhteşem sanat eserlerinden bazılarını mümkün olan en zahmetsiz şekilde görün!

Anında Onay
Çizgiyi geç

Louvre Müzesi'nde Mutlaka Görülmesi Gerekenler 1,5 Saatlik Rehberli Tur

  Bilet bilgileriniz SMS ve E-Posta ile gönderilecektir.

Uygunluk ve Fiyatlar

Mevcut biletleri görmek için tarih seçiniz

Louvre Müzesi'nde Mutlaka Görülmesi Gerekenler 1,5 Saatlik Rehberli Tur Hakkında

Bu 1,5 saatlik Louvre Müzesi turuyla dünyanın en muhteşem sanat eserlerinden bazılarını görün! Çizgiyi atlayın ve uzman bir rehber eşliğinde 35.000'den fazla sanat eserini keşfedin!

Mona Lisa, Milo Venüs ve muhteşem Kanatlı Zafer dahil olmak üzere Louvre'da mutlaka görülmesi gereken 'En İyi 10' sanat eserini keşfedin. Zamanda geriye yolculuk yapacak ve İtalyan Rönesansını, eski Mısır'ı, Yunanistan'ı ve Roma'yı ve 19. yüzyılın büyük Fransız resimlerini keşfedeceksiniz. Bu eski kraliyet sarayında Kralların, Kraliçelerin ve İmparatorların bir zamanlar yaptığı gibi görkemli koridorlarda yürüyün!

1,5 saat içinde rehberiniz Louvre'daki mutlaka görülmesi gereken tüm başyapıtları ve yol boyunca diğer büyüleyici sanat eserlerini kapsayacak. Sanatın ve sanatçıların arkasındaki hikayeleri duyacak ve bu ikonik eserleri bu kadar özel kılan şeyin ne olduğunu anlayacaksınız. Turunuzun ardından müzenin içinde kalarak kendi hızınızda keşfedebilirsiniz. Rehberiniz size yol tarifleri ve tavsiyeler vermekten mutluluk duyacaktır.

Fırsatlar

  • Hızlı erişimle zamandan tasarruf edin ve daha fazlasını görün
  • Rehberiniz olarak deneyimli bir sanat tarihçisiyle sanatın ötesini görün
  • Bilet kuyruğundan kaçının ve sanatla daha fazla zaman geçirmek için doğrudan içeri girin

Dahil Olanlar

  • Rehberli tur
  • Hızlı giriş biletleri
  • Kalıcı sergi

Dahil Olmayanlar

  • Otelden ayrılma
  • Otelden alma

Harita

Adres:

Arc de Triomphe du Carrousel, Paris

Buluşma Noktası:

Rehberinizle, üstünde atlı bir arabanın bulunduğu büyük bir kemer olan Arc du Carrousel'de buluşun. Louvre'un avlusunun karşısında yer almaktadır. Cam Piramit'e sırtınızı döndüğünüzde onu yolun karşısında, kavşağın hemen ötesinde göreceksiniz. Rehberiniz turuncu bir şapka ve turuncu bir rozet takıyor olacak. En yakın metro istasyonu: Palais Royal Musée du Louvre (1 ve 7 numaralı hatlar)

Louvre Müzesi'nde Mutlaka Görülmesi Gerekenler 1,5 Saatlik Rehberli Tur Bileti SSS (Sıkça Sorulan Sorular)
Louvre Müzesi'nde Mutlaka Görülmesi Gerekenler 1,5 Saatlik Rehberli Tur biletini seçeneklerin olduğu etkinlik listesinden seçip, bilgilerinizi doldurarak satın alabilirsiniz.
Louvre Müzesi'nde Mutlaka Görülmesi Gerekenler 1,5 Saatlik Rehberli Tur bileti 2.472,41 TL'den başlayan fiyatlarla satılmaktadır.
PNR numarası her bilete verilmiş özel bir koddur. Sizin bilgilerinizin ve rezervasyon ayrıntılarının içerisinde bulunduğu bir dizi sayı ve harflerden oluşur.
Louvre Müzesi'nde Mutlaka Görülmesi Gerekenler 1,5 Saatlik Rehberli Tur bileti satın aldığınız tarihler sabit ise sadece o tarihler arası geçerlidir. Louvre Müzesi'nde Mutlaka Görülmesi Gerekenler 1,5 Saatlik Rehberli Tur biletinizde … tarihine kadar geçerli ibaresi yer alıyorsa, o tarihe kadar kullanılabilir demektir.
Louvre Müzesi'nde Mutlaka Görülmesi Gerekenler 1,5 Saatlik Rehberli Tur biletinin satın alma ekranında çocuklara, engellilere, 65 yaş üstüne, bebeklere ve öğrencilere olmak üzere indirim seçeneklerinin fiyat listesini görebilirsiniz.
Louvre Müzesi'nde Mutlaka Görülmesi Gerekenler 1,5 Saatlik Rehberli Tur biletini aldığınız ekranın orta sağ tarafında bulunan haritadan yerine bakabilir, ya da satın aldıktan sonra gelen mail ve sms içeriğinde yazan adres bilgisini harita uygulamalarınıza yazarak biletinizin saatinde adrese gidebilirsiniz.