Christiansborg Sarayı'nda Cinayet Gizemi Kendi Kendine Rehberli Deneyim

Ücretsiz İptal: Var
Mobil Voucher: Uygun
Süre: değişken
Diller: Danish

 Copenhagen - Danimarka

Faaliyetler - Şehir Aktiviteleri
Paylaş :

Kopenhag'daki Christiansborg Sarayı'nda bu gizemli cinayet deneyimine rezervasyon yaptırın, tarihi yeni bir şekilde deneyimleyin, suçluyu bulun ve avın tadını çıkarın.

Anında Onay
Ücretsiz iptal
e-Kupon

Christiansborg Sarayı'nda Cinayet Gizemi Kendi Kendine Rehberli Deneyim

  Bilet bilgileriniz SMS ve E-Posta ile gönderilecektir.

Uygunluk ve Fiyatlar

Mevcut biletleri görmek için tarih seçiniz

Christiansborg Sarayı'nda Cinayet Gizemi Kendi Kendine Rehberli Deneyim Hakkında

Bir günlüğüne dedektif olun ve güzel Kopenhag'daki Christiansborg Sarayı yakınındaki bu kendi kendine rehberli cinayet gizemi turunda içinizdeki Sherlock Holmes'u kanalize edin!

"Christiansborg Sarayı Cinayeti" sizi 1914 yılına götürecek. Kopenhag'da cinayetleri ve diğer suçları çözen bir suç soruşturmacısısınız. Aniden garip bir mektup alırsınız. Çok önemli bir kişinin kayıp olduğu bildirildi ve yardımınıza ihtiyaç var. Christiansborg Sarayı'na götürülürsünüz, burada korkunç bir manzara sizi karşılıyor: meşalelerle aydınlatılmış, kopmuş bir el görüyorsunuz! Elin sahibi kim? Kişiye ne oldu? Suçlu kim?

Bunu ve çok daha fazlasını, Kopenhag'da kendi rehberliğinizde bir şehir yürüyüşüne çıkarken ve suçluyu bulmak için birçok bilmeceyi ve bulmacayı çözerken öğrenmek SİZE kalmış.

Soruşturma Marmorbroen'da başlıyor ve Christiansborg Saray Meydanı'nda sona eriyor ve yaklaşık 2 saat sürüyor. Bu süre zarfında Kopenhag şehrinin çeşitli tarihi yerlerine götürüleceksiniz.

Gizemi çözdükten sonra, her şeyin ardındaki gerçek vakayı okuyabilirsiniz. Öyleyse en iyi gerçek suç arkadaşlarınızı Kopenhag'a getirin ve "Christiansborg Sarayı'ndaki Cinayet" gizemini çözün.

Daha büyük bir grupsanız daha fazla gizem satın alabilir ve birbirinizle rekabet edebilirsiniz. Kazanan, gizemi en hızlı çözen gruptur.

Gizeminizi başlangıç noktasından alın ve istediğiniz zaman başlayın.

İyi şanlar. Ona ihtiyacın olacak!

Fırsatlar

  • Bu cinayet gizemini araştırırken eğlenirken gezin
  • Kanıtlarınızı toplarken tarihi yeni bir şekilde deneyimleyin
  • Suçluyu bulun ve avın tadını çıkarın

Dahil Olanlar

  • Cinayet gizemini içeren zarf paketi

Harita

Adres:

Maria's Kiosk, Holbergsgade 9, 1054 Copenhagen, Denmark

Buluşma Noktası:

Lütfen Christiansborg Sarayı'na gitmeden önce Maria'nın büfesinden gizemli cinayet paketinizi alın. Çalışma saatleri sabah 7'den akşam 9'a kadar.

Christiansborg Sarayı'nda Cinayet Gizemi Kendi Kendine Rehberli Deneyim Bileti SSS (Sıkça Sorulan Sorular)
Christiansborg Sarayı'nda Cinayet Gizemi Kendi Kendine Rehberli Deneyim biletini seçeneklerin olduğu etkinlik listesinden seçip, bilgilerinizi doldurarak satın alabilirsiniz.
Christiansborg Sarayı'nda Cinayet Gizemi Kendi Kendine Rehberli Deneyim bileti 897,1 TL'den başlayan fiyatlarla satılmaktadır.
PNR numarası her bilete verilmiş özel bir koddur. Sizin bilgilerinizin ve rezervasyon ayrıntılarının içerisinde bulunduğu bir dizi sayı ve harflerden oluşur.
Christiansborg Sarayı'nda Cinayet Gizemi Kendi Kendine Rehberli Deneyim bileti satın aldığınız tarihler sabit ise sadece o tarihler arası geçerlidir. Christiansborg Sarayı'nda Cinayet Gizemi Kendi Kendine Rehberli Deneyim biletinizde … tarihine kadar geçerli ibaresi yer alıyorsa, o tarihe kadar kullanılabilir demektir.
Christiansborg Sarayı'nda Cinayet Gizemi Kendi Kendine Rehberli Deneyim biletinin satın alma ekranında çocuklara, engellilere, 65 yaş üstüne, bebeklere ve öğrencilere olmak üzere indirim seçeneklerinin fiyat listesini görebilirsiniz.
Christiansborg Sarayı'nda Cinayet Gizemi Kendi Kendine Rehberli Deneyim biletini aldığınız ekranın orta sağ tarafında bulunan haritadan yerine bakabilir, ya da satın aldıktan sonra gelen mail ve sms içeriğinde yazan adres bilgisini harita uygulamalarınıza yazarak biletinizin saatinde adrese gidebilirsiniz.