Paris Metro Oryantasyon Turu

Ücretsiz İptal: Var
Mobil Voucher: Uygun
Süre: 2 saat
Diller: English, French

 Paris - Fransa

Turistik Yerler Ve Rehberli Turlar - Anıtlar
Paylaş :

1 Günlük Paris Metro Geçiş Kartının da dahil olduğu bu 2 saatlik metro oryantasyon turuyla Paris'i gerçek bir Parisli gibi gezmeyi öğrenin.

Anında Onay

Paris Metro Oryantasyon Turu

  Bilet bilgileriniz SMS ve E-Posta ile gönderilecektir.

Uygunluk ve Fiyatlar

Mevcut biletleri görmek için tarih seçiniz

Paris Metro Oryantasyon Turu Hakkında

1 Günlük Paris Metro Geçiş Kartının da dahil olduğu bu 2 saatlik metro oryantasyon turuyla Paris'i gerçek bir Parisli gibi gezmeyi öğrenin.

20. yüzyılın başında inşa edilen Paris Métropolitain (“Metro”), Réseau Express Régional (“RER”) ile birlikte toplam 16 hat ve 300 istasyondan oluşan yoğun bir yeraltı ulaşım sistemidir. Başkent Paris ve çevresindeki banliyöler. Ancak korkmayın; Paris Metro sisteminin kullanımı aslında oldukça kolaydır!

Rehberiniz yanınızdayken metroyu nasıl kullanacağınızı ve yerel halkın yaptığı gibi Paris'te nasıl dolaşacağınızı öğreneceksiniz. Ama dahası da var; Rehberiniz bu fırsatı size şehrin her yerinde bulunan daha eşsiz ve sanatsal istasyonlardan bazılarını göstermek için kullanacak. Dünyaca ünlü Art Nouveau istasyonlarını keşfedin; yaratıcı ve sıra dışı platform tasarımlarını görün; ve İtalya'nın Venedik kentinden gelen kaliteli camlar kullanılarak dekore edilmiş ünlü Kiosque des Noctambules istasyonu gibi daha unutulmaz Metro caddesi girişlerinden bazılarına göz atın. Ayrıca şehrin en iyi turistik yerlerinden ve sokaklarından bazılarının Metroya göre nerede bulunduğunu görmek için yeraltından çeşitli duraklara çıkacak zamanınız olacak.

Bu tur, turunuz bittikten sonra bile günün geri kalanında geçerli olacak tam günlük bir Metro bileti içerir.

Fırsatlar

  • Bütün aileyi getirin - herkes buna bayılacak
  • Deneyimi istediğiniz gibi organize etme özgürlüğü
  • Şehre o kadar aşina olacaksınız ki kendinizi evinizdeymiş gibi hissetmeye başlayacaksınız

Dahil Olanlar

  • Rehberli yürüyüş turu

Dahil Olmayanlar

  • Yiyecek ve içecekler
  • Giriş bedeli
  • Otelden alma/bırakma

Harita

Adres:

Metro Palais Royal – Musée du Louvre, 75001 Paris

Buluşma Noktası:

Metro Palais Royal – Musée du Louvre (M1, M7), sorti 1 girişinde buluşun. Lütfen kalkıştan 10 dakika önce orada olduğunuzdan emin olun.

Paris Metro Oryantasyon Turu Bileti SSS (Sıkça Sorulan Sorular)
Paris Metro Oryantasyon Turu biletini seçeneklerin olduğu etkinlik listesinden seçip, bilgilerinizi doldurarak satın alabilirsiniz.
Paris Metro Oryantasyon Turu bileti 3.480,76 TL'den başlayan fiyatlarla satılmaktadır.
PNR numarası her bilete verilmiş özel bir koddur. Sizin bilgilerinizin ve rezervasyon ayrıntılarının içerisinde bulunduğu bir dizi sayı ve harflerden oluşur.
Paris Metro Oryantasyon Turu bileti satın aldığınız tarihler sabit ise sadece o tarihler arası geçerlidir. Paris Metro Oryantasyon Turu biletinizde … tarihine kadar geçerli ibaresi yer alıyorsa, o tarihe kadar kullanılabilir demektir.
Paris Metro Oryantasyon Turu biletinin satın alma ekranında çocuklara, engellilere, 65 yaş üstüne, bebeklere ve öğrencilere olmak üzere indirim seçeneklerinin fiyat listesini görebilirsiniz.
Paris Metro Oryantasyon Turu biletini aldığınız ekranın orta sağ tarafında bulunan haritadan yerine bakabilir, ya da satın aldıktan sonra gelen mail ve sms içeriğinde yazan adres bilgisini harita uygulamalarınıza yazarak biletinizin saatinde adrese gidebilirsiniz.