Aşağı Belvedere Giriş Biletleri

Ücretsiz İptal: Var
Mobil Voucher: Uygun
Süre: değişken

 Vienna - Avusturya

Kültür Ve Tarih - Müzeler Ve Sanat Galerileri - Biletler Ve Etkinlikler
Paylaş :

Belvedere saraylarının duvarları içinde barındırdığı sanat koleksiyonlarını keşfedin. Bu giriş biletiyle Aşağı Belvedere'ye, Limonluğa ve Saray Ahırlarına girin.

Anında Onay
Giriş Ücretleri Dahil
e-Kupon

Aşağı Belvedere Giriş Biletleri

  Bilet bilgileriniz SMS ve E-Posta ile gönderilecektir.

Uygunluk ve Fiyatlar

Mevcut biletleri görmek için tarih seçiniz

Aşağı Belvedere Giriş Biletleri Hakkında

Prens Eugene'nin eski ikametgahı olan sarayda ve Orangery'de her döneme ait sanat sergilerini görmek için Aşağı Belvedere'ye erişim sağlayın. Saray Ahırlarında Orta Çağ hazinelerini keşfedin ve devasa Has Bahçe ve Saray Ahırlarında kaybolun.

Aşağı Belvedere 1716'da tamamlandı ve Barok bina kompleksi ile imparatorluk şehri Viyana arasındaki sınırı belirledi. Johann Lucas von Hildebrandt, Prens Eugene için Aşağı Belvedere'yi Barok yaşam tarzını ve işçiliği yansıtan kamaralara sahip bir konut binası olarak planladı.

Barok iç tasarıma büyüleyici bir bakış açısı sunan Grotesk Salonu, Mermer Galeri ve Altın Oda dahil olmak üzere Prens Eugene'nin yaşam alanlarına ve kamaralarına hayran kalacaksınız. Prens Eugene'nin büyük limonluğunda mimari ve doğanın tuhaf birleşimini kendiniz görün.

Sergide Öne Çıkanlar 2024:

Devam Eden: Orta Çağ ve Rönesans Çalışma Koleksiyonu

23 Şubat 2024 - 2 Haziran 2024: Ukrayna'da Fırtına Modernizminin Gözünde

15 Mart 2024 - 8 Eylül 2024: Broncia Koller-Pinell Bir Sanatçı ve Ağı

21 Haziran 2024 - 6 Ekim 2024: Hannah Höch Birleştirilmiş Dünyalar

27 Eylül 2024 - 2 Şubat 2025: Akseli Gallen-Kallela

25 Ekim 2024 - 12 Ocak 2025: Amoako Boafo Uygun Aşk

Fırsatlar

  • Aşağı Belvedere'deki özel sergileri keşfedin
  • Limonluk ve Saray Ahırlarını keşfedin
  • Belvedere bahçelerinde yürüyüşün tadını çıkarın

Dahil Olanlar

  • Giriş bedeli

Harita

Adres:

Rennweg 6A, 1030 Wien, Austria

Buluşma Noktası:

Kuponunuzu Aşağı Belvedere girişinde gösterin. Toplu taşıma: Tramvay 71 - İstasyon Unteres Belvedere / Tramvay D - İstasyon Gußhaustraße. Rennweg girişinde bisiklet park yeri mevcuttur.

Aşağı Belvedere Giriş Biletleri Bileti SSS (Sıkça Sorulan Sorular)
Aşağı Belvedere Giriş Biletleri biletini seçeneklerin olduğu etkinlik listesinden seçip, bilgilerinizi doldurarak satın alabilirsiniz.
Aşağı Belvedere Giriş Biletleri bileti 523,91 TL'den başlayan fiyatlarla satılmaktadır.
PNR numarası her bilete verilmiş özel bir koddur. Sizin bilgilerinizin ve rezervasyon ayrıntılarının içerisinde bulunduğu bir dizi sayı ve harflerden oluşur.
Aşağı Belvedere Giriş Biletleri bileti satın aldığınız tarihler sabit ise sadece o tarihler arası geçerlidir. Aşağı Belvedere Giriş Biletleri biletinizde … tarihine kadar geçerli ibaresi yer alıyorsa, o tarihe kadar kullanılabilir demektir.
Aşağı Belvedere Giriş Biletleri biletinin satın alma ekranında çocuklara, engellilere, 65 yaş üstüne, bebeklere ve öğrencilere olmak üzere indirim seçeneklerinin fiyat listesini görebilirsiniz.
Aşağı Belvedere Giriş Biletleri biletini aldığınız ekranın orta sağ tarafında bulunan haritadan yerine bakabilir, ya da satın aldıktan sonra gelen mail ve sms içeriğinde yazan adres bilgisini harita uygulamalarınıza yazarak biletinizin saatinde adrese gidebilirsiniz.