Leopold Müzesi Viyana Giriş Biletleri

Ücretsiz İptal: Var
Mobil Voucher: Uygun
Süre: değişken

 Vienna - Avusturya

Turistik Yerler Ve Rehberli Turlar - Müzeler - Biletler Ve Etkinlikler
Paylaş :

Viyana Müze Bölgesi'nde modern Avusturya sanatının Leopold Koleksiyonu'nu görün ve Egon Schiele'nin başyapıtlarından oluşan koleksiyona hayran kalın.

Anında Onay

Leopold Müzesi Viyana Giriş Biletleri

  Bilet bilgileriniz SMS ve E-Posta ile gönderilecektir.

Uygunluk ve Fiyatlar

Mevcut biletleri görmek için tarih seçiniz

Leopold Müzesi Viyana Giriş Biletleri Hakkında

Leopold Koleksiyonu, dünyadaki modern Avusturya sanatının en önemli koleksiyonlarından biridir ve Wiener Secession'dan Art Nouveau ve Ekspresyonizme kadar başyapıtları sergiler. 5.000'den fazla sergi, göz uzmanı ve sanat aşığı Rudolf Leopold (1925 - 2010) ve eşi Elisabeth tarafından elli yıllık bir süre boyunca toplandı. 1994 yılında Koleksiyon, Avusturya Cumhuriyeti ve Avusturya Ulusal Bankası'nın yardımıyla kar amacı gütmeyen bir vakıf olarak birleştirildi ve 2001 yılında Leopold Müzesi kapılarını açabildi.

En dikkat çekici noktalarından biri, dışavurumcu Egon Schiele'nin dünya çapındaki en büyük ve en seçkin eser koleksiyonudur. Schiele'nin şöhretini yeniden uyandıran ve onu muhteşem koleksiyonla ölümsüzleştiren kişi aslında Leopold'du. Leopold Müzesi, yağlı boya tablolar ve grafik çalışmalarının yanı sıra, Schiele'nin çalışmaları üzerine araştırmalara adanmış ve aynı zamanda çok sayıda imzanın bulunduğu Egon Schiele-Dokümantasyon Merkezi'ne de ev sahipliği yapıyor.

Fırsatlar

  • Modern Avusturya sanatının muhteşem Leopold Koleksiyonunu görün
  • Egon Schiele'nin en büyük başyapıt koleksiyonuna hayran kalın
  • Ayrıca Gustav Klimt veya Oskar Kokschka gibi sanatçıların başyapıtlarını da bulabilirsiniz

Dahil Olanlar

  • Leopold Müzesi Viyana'ya giriş

Harita

Adres:

Museum Quarter, Museumsplatz 1, 1070 Vienna, Austria

Buluşma Noktası:

U2 hattı "MuseumsQuartier" durağı veya U3 hattı "Volkstheater" durağı

Leopold Müzesi Viyana Giriş Biletleri Bileti SSS (Sıkça Sorulan Sorular)
Leopold Müzesi Viyana Giriş Biletleri biletini seçeneklerin olduğu etkinlik listesinden seçip, bilgilerinizi doldurarak satın alabilirsiniz.
Leopold Müzesi Viyana Giriş Biletleri bileti 538,26 TL'den başlayan fiyatlarla satılmaktadır.
PNR numarası her bilete verilmiş özel bir koddur. Sizin bilgilerinizin ve rezervasyon ayrıntılarının içerisinde bulunduğu bir dizi sayı ve harflerden oluşur.
Leopold Müzesi Viyana Giriş Biletleri bileti satın aldığınız tarihler sabit ise sadece o tarihler arası geçerlidir. Leopold Müzesi Viyana Giriş Biletleri biletinizde … tarihine kadar geçerli ibaresi yer alıyorsa, o tarihe kadar kullanılabilir demektir.
Leopold Müzesi Viyana Giriş Biletleri biletinin satın alma ekranında çocuklara, engellilere, 65 yaş üstüne, bebeklere ve öğrencilere olmak üzere indirim seçeneklerinin fiyat listesini görebilirsiniz.
Leopold Müzesi Viyana Giriş Biletleri biletini aldığınız ekranın orta sağ tarafında bulunan haritadan yerine bakabilir, ya da satın aldıktan sonra gelen mail ve sms içeriğinde yazan adres bilgisini harita uygulamalarınıza yazarak biletinizin saatinde adrese gidebilirsiniz.