Tarihi Paris Kendi Kendine Rehberli Sesli Tur

Ücretsiz İptal: Var
Mobil Voucher: Uygun
Süre: 2 saat
Diller: English

 Paris - Fransa

Turistik Yerler Ve Rehberli Turlar
Paylaş :

Notre Dame, Sainte Chapelle ve Louvre'u keşfedin ve Paris'teki çeşitli kültürleri ve gizli hikayeleri keşfedin.

Anında Onay

Tarihi Paris Kendi Kendine Rehberli Sesli Tur

  Bilet bilgileriniz SMS ve E-Posta ile gönderilecektir.

Uygunluk ve Fiyatlar

Mevcut biletleri görmek için tarih seçiniz

Tarihi Paris Kendi Kendine Rehberli Sesli Tur Hakkında

Notre Dame, Sainte Chapelle, Louvre ve Paris'in kalbinde bir Instagram yürüyüşüne ilişkin bu 4 sürükleyici sesli rehberle tarihi Paris'i keşfedin.

Louvre'un evrim yolculuğunda, Gotik tarzdaki Sainte Chapelle kraliyet şapelinin arkasındaki gizli hikayeleri, ikonik Notre Dame'ın arkasındaki tarihi keşfetme macerasında size rehberlik edecek yerel bir tarihçiye katılın ve en önemli noktaları keşfedin Paris çevresinde fotoğraf manzaraları için.

Görülecek yerlerin ardındaki tarihi öğrendikçe ve bu mahallelerin önemli turistik noktalarını keşfettikçe, Paris'in gerçek özünü ortaya çıkaracak ve bu vazgeçilmezin bir parçası olan çeşitli kültürleri, gizli hikayeleri ve ilginç gerçekleri araştıracaksınız. -şehre bakın.

Fırsatlar

  • Notre Dame Katedrali'nin etkileyici güzelliğine hayran kalın
  • Sainte Chapelle'in Gotik tarzdaki kraliyet şapelinin arkasındaki gizli hikayeleri keşfedin
  • Yerel tarihçinizin anlattığı çeşitli kültürleri, gizli hikayeleri ve ilginç gerçekleri keşfedin

Dahil Olanlar

  • Sesli rehberli tur

Dahil Olmayanlar

  • Giriş bedeli

Harita

Adres:

10 Bd du Palais, 75001 Paris, France

Tarihi Paris Kendi Kendine Rehberli Sesli Tur Bileti SSS (Sıkça Sorulan Sorular)
Tarihi Paris Kendi Kendine Rehberli Sesli Tur biletini seçeneklerin olduğu etkinlik listesinden seçip, bilgilerinizi doldurarak satın alabilirsiniz.
Tarihi Paris Kendi Kendine Rehberli Sesli Tur bileti 430,61 TL'den başlayan fiyatlarla satılmaktadır.
PNR numarası her bilete verilmiş özel bir koddur. Sizin bilgilerinizin ve rezervasyon ayrıntılarının içerisinde bulunduğu bir dizi sayı ve harflerden oluşur.
Tarihi Paris Kendi Kendine Rehberli Sesli Tur bileti satın aldığınız tarihler sabit ise sadece o tarihler arası geçerlidir. Tarihi Paris Kendi Kendine Rehberli Sesli Tur biletinizde … tarihine kadar geçerli ibaresi yer alıyorsa, o tarihe kadar kullanılabilir demektir.
Tarihi Paris Kendi Kendine Rehberli Sesli Tur biletinin satın alma ekranında çocuklara, engellilere, 65 yaş üstüne, bebeklere ve öğrencilere olmak üzere indirim seçeneklerinin fiyat listesini görebilirsiniz.
Tarihi Paris Kendi Kendine Rehberli Sesli Tur biletini aldığınız ekranın orta sağ tarafında bulunan haritadan yerine bakabilir, ya da satın aldıktan sonra gelen mail ve sms içeriğinde yazan adres bilgisini harita uygulamalarınıza yazarak biletinizin saatinde adrese gidebilirsiniz.