Tarihi Ve Çağdaş Paris Bisiklet Turu

Ücretsiz İptal: Var
Mobil Voucher: Uygun
Süre: 3 saat
Diller: English, French, German

 Paris - Fransa

Faaliyetler - Harika Açık Havada - Yürüyüş Ve Bisiklet Turları
Paylaş :

Le Marais bölgesi, Ile de la Cité, Ile St. Louis, Notre Dame ve Louvre'daki bu 3 saatlik bisiklet yolculuğuyla tarihi ve çağdaş Paris'i keşfedin...

Anında Onay

Tarihi Ve Çağdaş Paris Bisiklet Turu

  Bilet bilgileriniz SMS ve E-Posta ile gönderilecektir.

Uygunluk ve Fiyatlar

Mevcut biletleri görmek için tarih seçiniz

Tarihi Ve Çağdaş Paris Bisiklet Turu Hakkında

Bu ziyaretin amacı büyülenmektir. Ve profesyonel rehberinizle bisikletle tarihi ve çağdaş Paris'i keşfederken siz de olacaksınız.

Beaubourg'un fütürist ortamından yola çıkarak, Paris'in en güzel noktalarından biri olan Place des Vosges'e ev sahipliği yapan saygın ve günümüzün modası Marais bölgesini keşfedin. Paris'in en eski kapalı pazarlarından birinde küçük bir mola sizi bekliyor . Profesyonel rehberiniz sizi Keltlerin ilk yerleştiği yere, efsanevi Paris'in Kalbine: l'Ile de la Cité'ye götürmeden önce Buren Sütunları ve Louvre Piramidi'ndeki son skandallar hakkında güncel bilgiler verecektir. Sonra Ile St. Louis'e giderken Notre Dame'ı ve onun tüm gizli sırlarını yanınıza alın...

Fırsatlar

  • Marais Mahallesini keşfedin
  • Paris'in Kalbini Keşfedin
  • Kapalı çarşıda kahve molası

Dahil Olanlar

  • Bisiklet
  • Bisiklet kaskı, sepet
  • Profesyonel rehber

Dahil Olmayanlar

  • Yiyecek ve içecekler
  • Giriş bedeli
  • Otelden alma/bırakma

Harita

Adres:

Paris Bike Tour agency, 13 Rue Brantôme 75003 Paris

Buluşma Noktası:

Lütfen kuponunuzu Paris Bisiklet Turu ofisinin resepsiyonuna ibraz edin ve başlangıç saatinden en az 15 dakika önce gelin. Metro durağı: Rambuteau/Hôtel de ville (11. hat).

Tarihi Ve Çağdaş Paris Bisiklet Turu Bileti SSS (Sıkça Sorulan Sorular)
Tarihi Ve Çağdaş Paris Bisiklet Turu biletini seçeneklerin olduğu etkinlik listesinden seçip, bilgilerinizi doldurarak satın alabilirsiniz.
Tarihi Ve Çağdaş Paris Bisiklet Turu bileti 1.255,94 TL'den başlayan fiyatlarla satılmaktadır.
PNR numarası her bilete verilmiş özel bir koddur. Sizin bilgilerinizin ve rezervasyon ayrıntılarının içerisinde bulunduğu bir dizi sayı ve harflerden oluşur.
Tarihi Ve Çağdaş Paris Bisiklet Turu bileti satın aldığınız tarihler sabit ise sadece o tarihler arası geçerlidir. Tarihi Ve Çağdaş Paris Bisiklet Turu biletinizde … tarihine kadar geçerli ibaresi yer alıyorsa, o tarihe kadar kullanılabilir demektir.
Tarihi Ve Çağdaş Paris Bisiklet Turu biletinin satın alma ekranında çocuklara, engellilere, 65 yaş üstüne, bebeklere ve öğrencilere olmak üzere indirim seçeneklerinin fiyat listesini görebilirsiniz.
Tarihi Ve Çağdaş Paris Bisiklet Turu biletini aldığınız ekranın orta sağ tarafında bulunan haritadan yerine bakabilir, ya da satın aldıktan sonra gelen mail ve sms içeriğinde yazan adres bilgisini harita uygulamalarınıza yazarak biletinizin saatinde adrese gidebilirsiniz.