Seine Nehrinde Happy Hour Gezisi

Ücretsiz İptal: Var
Mobil Voucher: Uygun
Süre: 1 saat30 dakika

 Paris - Fransa

Faaliyetler - Şehir Aktiviteleri - Yolculuklar
Paylaş :

Louvre, Notre Dame de Paris ve Eyfel Kulesi'nin büyülü manzaralarını gün batımında içki eşliğinde izlemek için bu happy hour gezisine rezervasyon yapın!

Anında Onay
Sesli Rehberle Tur

Seine Nehrinde Happy Hour Gezisi

  Bilet bilgileriniz SMS ve E-Posta ile gönderilecektir.

Uygunluk ve Fiyatlar

Mevcut biletleri görmek için tarih seçiniz

Seine Nehrinde Happy Hour Gezisi Hakkında

İşten sonra dinlenmek ister misiniz? Geziyle geçen bir günü şık bir şekilde bitirmeniz mi gerekiyor? Paris gecesinin içinde kaybolmadan önce koşuşturmadan ve kalabalıktan bir süreliğine uzaklaşın.

Paris'in en güzel anıtları gözlerinizin önünden geçecek; Tuileries bahçesi, Louvre, Ile de la Cité, Notre-Dame, Ile Saint-Louis, Hôtel de Ville ve Conciergerie ve daha fazlası! Büyük bir final olarak, biraz şansla sizin için parlayacak olan Eyfel Kulesi'nin engelsiz manzarasına hayran kalacaksınız...

Soğutulmuş gül, bira veya şampanya... Geminin terasına konforlu bir şekilde yerleştirilmiş, hafif bir esinti altında nefes kesen manzara camını elinizde izleyin.

Bırakın Işık Şehri sizi mest etsin: Paris dünyanın kalbidir ve siz de Paris'in kalbindesiniz!

Fırsatlar

  • Gün batımında Louvre, Notre Dame de Paris ve Eyfel Kulesi'nin büyülü manzaralarını izleyin
  • Rahat ve samimi bir atmosfere sahip güzel panoramik terasta dinlenin
  • Orijinal, organik ve yerel ürünlerden oluşan bir seçki sunan barın keyfini çıkarın

Dahil Olanlar

  • Dolaşmak

Dahil Olmayanlar

  • Yiyecek ve içecekler

Harita

Adres:

23 Quai Anatole France, 75007 Paris, France

Buluşma Noktası:

Biniş noktası Orsay müzesinin altında, Port de Solférino/Quai Anatole France'dadır. Kuponunuzu "Paris Kanalı" teknesinde değiştirin. En yakın metro Assemblée Nationale ve Solférino'dur.

Seine Nehrinde Happy Hour Gezisi Bileti SSS (Sıkça Sorulan Sorular)
Seine Nehrinde Happy Hour Gezisi biletini seçeneklerin olduğu etkinlik listesinden seçip, bilgilerinizi doldurarak satın alabilirsiniz.
Seine Nehrinde Happy Hour Gezisi bileti 574,15 TL'den başlayan fiyatlarla satılmaktadır.
PNR numarası her bilete verilmiş özel bir koddur. Sizin bilgilerinizin ve rezervasyon ayrıntılarının içerisinde bulunduğu bir dizi sayı ve harflerden oluşur.
Seine Nehrinde Happy Hour Gezisi bileti satın aldığınız tarihler sabit ise sadece o tarihler arası geçerlidir. Seine Nehrinde Happy Hour Gezisi biletinizde … tarihine kadar geçerli ibaresi yer alıyorsa, o tarihe kadar kullanılabilir demektir.
Seine Nehrinde Happy Hour Gezisi biletinin satın alma ekranında çocuklara, engellilere, 65 yaş üstüne, bebeklere ve öğrencilere olmak üzere indirim seçeneklerinin fiyat listesini görebilirsiniz.
Seine Nehrinde Happy Hour Gezisi biletini aldığınız ekranın orta sağ tarafında bulunan haritadan yerine bakabilir, ya da satın aldıktan sonra gelen mail ve sms içeriğinde yazan adres bilgisini harita uygulamalarınıza yazarak biletinizin saatinde adrese gidebilirsiniz.