Brüksel'in Yarım Günlük özel Ve Kişiselleştirilmiş Yürüyüş Turu

Ücretsiz İptal: Var
Mobil Voucher: Uygun
Süre: 3 saat
Diller: English

 Brussels - Belçika

Faaliyetler - Yürüyüş Turları
Paylaş :

İsteklerinize göre kişiselleştirilmiş Brüksel'de özel bir turun keyfini çıkarın ve şehrin görmek istediğiniz kısımlarını deneyimleyin.

Anında Onay
Ücretsiz iptal
Rehberli tur
Çocuklar bedavaya gidiyor
Yerel dokunuş
Özel tur
e-Kupon

Brüksel'in Yarım Günlük özel Ve Kişiselleştirilmiş Yürüyüş Turu

  Bilet bilgileriniz SMS ve E-Posta ile gönderilecektir.

Uygunluk ve Fiyatlar

Mevcut biletleri görmek için tarih seçiniz

Brüksel'in Yarım Günlük özel Ve Kişiselleştirilmiş Yürüyüş Turu Hakkında

Yerel biriyle Brüksel'de kişiselleştirilmiş bir yolculuğa çıkın. Bu yürüyüş turu, zamanınızı ilginizi çeken yerleri ziyaret ederek geçirmenize olanak sağlamak için tamamen sizin isteklerinize göre özelleştirilecektir. İster şehrin Manniken Pis gibi önemli noktalarını görmek isteyin, ister daha çok Belçika bira dünyasını keşfetmek isteyin, bu size kalmış!

Dost canlısı rehberinizle birlikte şehrin ikonik manzaralarını keşfedin. Ya da bazı gizli hazineleri keşfetmeniz için sizi turistik yollardan çıkarmalarına izin verin. Belçika biralarını yudumlayın veya çeşitli pralin ve yer mantarlarının tadına bakın, hepsi mümkün.

Rezervasyonun ardından, yerel operatörün bir üyesi sizinle iletişime geçerek isteklerinizi ve ilgi alanlarınızı soracaktır. Daha sonra sadece sizin ve grubunuz için kişiselleştirilmiş bir güzergah hazırlayacaklar. Tur esnek olmaya devam ediyor, tur sırasında yön değiştirmek isterseniz bunu rehberinizle görüşün ve istediğiniz değişiklikleri yapın. Bu tur ilginizi çeken bir Brüksel deneyimi yaşamanıza olanak tanıyacak, rehberiniz şehrini sizinle paylaşmaktan mutluluk duyacaktır!

Fırsatlar

  • İsteklerinize göre uyarlanmış tamamen kişiselleştirilmiş bir turun tadını çıkarın
  • Brüksel'in mutlaka görülmesi gereken yerlerine ve gizli hazinelerine hayran kalın
  • En çok görmek istediğiniz yerleri görün
  • Yerel otantik şehir yaşamının tadına bakın
  • Yerel bir içeriden ipuçları ve tavsiyeler alın

Dahil Olanlar

  • Özel ve kişiselleştirilmiş deneyim
  • Rehberli yürüyüş turu
  • Konaklama yerinde buluşma (istek üzerine merkezi konumlarda mevcuttur)

Dahil Olmayanlar

  • Yiyecek ve içecekler
  • Giriş biletleri
  • Ulaşım maliyetleri

Harita

Adres:

Brussels, Belgium

Buluşma Noktası:

Rehberinizle konaklama yerinizde veya Brüksel'deki herhangi bir merkezi konumda tanışın. Rezervasyon kuponunda verilen iletişim bilgilerini kullanarak saati ve yeri onaylamak için yerel operatörle iletişime geçin.

Brüksel'in Yarım Günlük özel Ve Kişiselleştirilmiş Yürüyüş Turu Bileti SSS (Sıkça Sorulan Sorular)
Brüksel'in Yarım Günlük özel Ve Kişiselleştirilmiş Yürüyüş Turu biletini seçeneklerin olduğu etkinlik listesinden seçip, bilgilerinizi doldurarak satın alabilirsiniz.
Brüksel'in Yarım Günlük özel Ve Kişiselleştirilmiş Yürüyüş Turu bileti 21.679,21 TL'den başlayan fiyatlarla satılmaktadır.
PNR numarası her bilete verilmiş özel bir koddur. Sizin bilgilerinizin ve rezervasyon ayrıntılarının içerisinde bulunduğu bir dizi sayı ve harflerden oluşur.
Brüksel'in Yarım Günlük özel Ve Kişiselleştirilmiş Yürüyüş Turu bileti satın aldığınız tarihler sabit ise sadece o tarihler arası geçerlidir. Brüksel'in Yarım Günlük özel Ve Kişiselleştirilmiş Yürüyüş Turu biletinizde … tarihine kadar geçerli ibaresi yer alıyorsa, o tarihe kadar kullanılabilir demektir.
Brüksel'in Yarım Günlük özel Ve Kişiselleştirilmiş Yürüyüş Turu biletinin satın alma ekranında çocuklara, engellilere, 65 yaş üstüne, bebeklere ve öğrencilere olmak üzere indirim seçeneklerinin fiyat listesini görebilirsiniz.
Brüksel'in Yarım Günlük özel Ve Kişiselleştirilmiş Yürüyüş Turu biletini aldığınız ekranın orta sağ tarafında bulunan haritadan yerine bakabilir, ya da satın aldıktan sonra gelen mail ve sms içeriğinde yazan adres bilgisini harita uygulamalarınıza yazarak biletinizin saatinde adrese gidebilirsiniz.