Kopenhag çevresinde Tam Günlük Gezi

Ücretsiz İptal: Var
Mobil Voucher: Uygun
Süre: 8 saat30 dakika
Diller: English

 Copenhagen - Danimarka

Faaliyetler - Geziler Ve Günlük Geziler - Kültür Ve Tarih
Paylaş :

Deneyimli, profesyonel ve bilgili İngilizce konuşan bir rehber eşliğinde Kopenhag'ın dört ünlü bölgesinin keyfini çıkarın ve her bölge arasında minivanla seyahat etmenin konforunun tadını çıkarın.

Anında Onay

Kopenhag çevresinde Tam Günlük Gezi

  Bilet bilgileriniz SMS ve E-Posta ile gönderilecektir.

Uygunluk ve Fiyatlar

Mevcut biletleri görmek için tarih seçiniz

Kopenhag çevresinde Tam Günlük Gezi Hakkında

Bu rehberli tam günlük tura katılın ve muhteşem Kopenhag şehrinin çevresindeki en ikonik yerleri ziyaret edin. İlk durağınız, Baltık Denizi'nin girişini altı yüzyıl boyunca koruyan ve Shakespeare'in Hamlet oyununun sahnesi olan etkileyici ve dünyaca ünlü sur olan Kronborg Kalesi olacak. İsveç'e giden suyun muhteşem manzarasının keyfini çıkarın. Daha sonra İskandinavya'nın en büyük ve en gösterişli Rönesans kalesi olan Frederiksborg Sarayı'nı keşfetmeye götürüleceksiniz. Hem göl kenarındaki muhteşem konumu hem de altın rengi ve güzel bir şekilde dekore edilmiş oda ve tablolar karşısında şaşkına döneceksiniz.

Roskilde Katedrali'nde, dünyadaki başka hiçbir binada bu kadar çok kral ve kraliçenin gömülü olmadığını keşfedeceksiniz. Bu UNESCO Dünya Mirası alanı, İskandinavya'nın hem güzel hem de en önemli kilisesidir. Turun sonunda, Vikinglerin Batı Avrupa'nın çoğunu fethettiği ve Kuzey Atlantik'e hükmettiği dönemden kalma, yeniden inşa edilmiş modellere ve kazılan orijinal gemilere ev sahipliği yapan Viking Gemi Müzesi hakkında her şeyi öğreneceksiniz.

Fırsatlar

  • Kopenhag'da mutlaka görülmesi gereken en iyi yerlerden dördünü ziyaret edin
  • Her site arasında yüksek kaliteli, klimalı bir minibüsle seyahat edin
  • Shakespeare'in Hamlet oyununun geçtiği dünyaca ünlü surlara hayran kalın

Dahil Olanlar

  • Rehberli tur
  • Giriş bedeli
  • Ulaşım
  • Otelden alma ve otele bırakma (isteğe bağlı)

Dahil Olmayanlar

  • Yiyecek ve içecekler
  • İpuçları

Harita

Adres:

H. C. Andersens Blvd. 26, 1553 København, Denmark

Buluşma Noktası:

Başlangıç noktasında, Tivoli ile Belediye Binası arasındaki HC Andersens Bulvarı'nda (Tivoli tarafında) buluşabilirsiniz. Veya alternatif olarak, Kopenhag'ın içindeki otellerin çoğundan karşılama ayarlayabilirsiniz. ÖNEMLİ: Lütfen karşılama saatini (ve yerini) etkinlikten en az 48 saat önce doğrudan yerel operatörle teyit edin. İletişim bilgilerini rezervasyon sonrasında kuponda bulacaksınız.

Kopenhag çevresinde Tam Günlük Gezi Bileti SSS (Sıkça Sorulan Sorular)
Kopenhag çevresinde Tam Günlük Gezi biletini seçeneklerin olduğu etkinlik listesinden seçip, bilgilerinizi doldurarak satın alabilirsiniz.
Kopenhag çevresinde Tam Günlük Gezi bileti 3.911,37 TL'den başlayan fiyatlarla satılmaktadır.
PNR numarası her bilete verilmiş özel bir koddur. Sizin bilgilerinizin ve rezervasyon ayrıntılarının içerisinde bulunduğu bir dizi sayı ve harflerden oluşur.
Kopenhag çevresinde Tam Günlük Gezi bileti satın aldığınız tarihler sabit ise sadece o tarihler arası geçerlidir. Kopenhag çevresinde Tam Günlük Gezi biletinizde … tarihine kadar geçerli ibaresi yer alıyorsa, o tarihe kadar kullanılabilir demektir.
Kopenhag çevresinde Tam Günlük Gezi biletinin satın alma ekranında çocuklara, engellilere, 65 yaş üstüne, bebeklere ve öğrencilere olmak üzere indirim seçeneklerinin fiyat listesini görebilirsiniz.
Kopenhag çevresinde Tam Günlük Gezi biletini aldığınız ekranın orta sağ tarafında bulunan haritadan yerine bakabilir, ya da satın aldıktan sonra gelen mail ve sms içeriğinde yazan adres bilgisini harita uygulamalarınıza yazarak biletinizin saatinde adrese gidebilirsiniz.