Brüksel'de Aile Yürüyüş Turu

Ücretsiz İptal: Var
Mobil Voucher: Uygun
Süre: 2 saat
Diller: English, Dutch

 Brussels - Belçika

Faaliyetler - Şehir Aktiviteleri - Geziler Ve Günlük Geziler
Paylaş :

Çocukların da yetişkinler kadar eğlenceli geziler geçirmesini sağlayacak, aile dostu özel bir yürüyüş turu için rezervasyon yaptırın. Şehir merkezinde dolaşın, ünlü kültürel mekanları görün ve birkaç kişiyi güldüreceği garanti olan hikayeleri dinleyin.

Anında Onay
Rehberli tur
Yerel dokunuş
Özel tur
Konu uzmanı rehberi
e-Kupon

Brüksel'de Aile Yürüyüş Turu

  Bilet bilgileriniz SMS ve E-Posta ile gönderilecektir.

Uygunluk ve Fiyatlar

Mevcut biletleri görmek için tarih seçiniz

Brüksel'de Aile Yürüyüş Turu Hakkında

İlgi çekici anekdotlar, komik hikayeler ve Brüksel'in ve mücevherlerinin keyfini çıkaracağınız ve keşfedeceğiniz gerçeklerle dolu, huzurlu, kolay tempolu iki saatlik bir yürüyüş turuna çıkın.

Yerel halkın çeşitliliğine ve yaratıcılığına aşina olacağınız Müzik Enstrümanları Müzesi'ni ziyaret ederek Brüksel'in zengin tarihini keşfedeceksiniz. Daha sonra şehrin merkezi bölgesinde, ilk bakışta sıradan gibi görünse de geçmişi ve asırlık mirası kesinlikle etkileyici olan ilgi çekici bir heykele tanık olacaksınız. Tarihi bir çikolata mağazasını keşfedin ve Brüksel'deki çikolata yapımının büyüleyici tarihi ve mirasını öğrenirken ağız sulandıran lezzetlerin tadına bakın.

Son fakat bir o kadar da önemlisi, tur aynı zamanda çizgi roman tarihine dair kesinlikle inanılmaz miktarda bilgi edineceğiniz Çizgi Roman Merkezi ziyaretini de içerecek.

Fırsatlar

  • Rehberinizden birkaç kıkırdama sağlayacağı garanti edilen hikayeleri dinleyin
  • Şehir merkezinde dolaşın, ünlü kültürel ve mimari mekanları görün
  • Sadece siz, arkadaşlarınız ve aileniz için özel bir turun keyfini çıkarın
  • Brüksel'in sunduğu büyüleyici yerleri ziyaret edin

Dahil Olanlar

  • Yerel rehber

Dahil Olmayanlar

  • Giriş bedeli

Harita

Adres:

Rue Montagne de la Cour 2, 1000 Bruxelles, Belgium

Buluşma Noktası:

Müzik Enstrümanları Müzesi'nin ana girişinde buluşun.

Brüksel'de Aile Yürüyüş Turu Bileti SSS (Sıkça Sorulan Sorular)
Brüksel'de Aile Yürüyüş Turu biletini seçeneklerin olduğu etkinlik listesinden seçip, bilgilerinizi doldurarak satın alabilirsiniz.
Brüksel'de Aile Yürüyüş Turu bileti 9.591,63 TL'den başlayan fiyatlarla satılmaktadır.
PNR numarası her bilete verilmiş özel bir koddur. Sizin bilgilerinizin ve rezervasyon ayrıntılarının içerisinde bulunduğu bir dizi sayı ve harflerden oluşur.
Brüksel'de Aile Yürüyüş Turu bileti satın aldığınız tarihler sabit ise sadece o tarihler arası geçerlidir. Brüksel'de Aile Yürüyüş Turu biletinizde … tarihine kadar geçerli ibaresi yer alıyorsa, o tarihe kadar kullanılabilir demektir.
Brüksel'de Aile Yürüyüş Turu biletinin satın alma ekranında çocuklara, engellilere, 65 yaş üstüne, bebeklere ve öğrencilere olmak üzere indirim seçeneklerinin fiyat listesini görebilirsiniz.
Brüksel'de Aile Yürüyüş Turu biletini aldığınız ekranın orta sağ tarafında bulunan haritadan yerine bakabilir, ya da satın aldıktan sonra gelen mail ve sms içeriğinde yazan adres bilgisini harita uygulamalarınıza yazarak biletinizin saatinde adrese gidebilirsiniz.