Kaçış Turu Kendi Kendine Rehberli, Brüksel'de İnteraktif Şehir Mücadelesi

Mobil Voucher: Uygun
Süre: 2 saat
Diller: English, Dutch

 Brussels - Belçika

Faaliyetler - Yürüyüş Turları - Geziler Ve Günlük Geziler
Paylaş :

Bruges'i benzersiz bir şekilde keşfedin. Birlikte çalışın, ipuçlarını bulun ve bulmacayı tamamlayın

Anında Onay
e-Kupon

Kaçış Turu Kendi Kendine Rehberli, Brüksel'de İnteraktif Şehir Mücadelesi

  Bilet bilgileriniz SMS ve E-Posta ile gönderilecektir.

Uygunluk ve Fiyatlar

Mevcut biletleri görmek için tarih seçiniz

Kaçış Turu Kendi Kendine Rehberli, Brüksel'de İnteraktif Şehir Mücadelesi Hakkında

1806'da Napolyon Bonapart ve kardeşi Brüksel'i güvensiz hale getirdi. Birlikte mutlak ve kararlı bir şekilde hükmettiler. Etkileyemedikleri bir şey vardı: Manneken Pis'in popüler ama çirkin heykeli. Heykeli metresinin babası tasarladı ama yine de Napolyon ondan kurtulmak istiyordu.

Gözündeki dikenin gitmesi gerekiyordu ve Napolyon heykeli gizlice ortadan kaldırmaya karar verdi. Bu tasarımcıyı öfkelendirdi ve Napolyon'a saldırdı. Kaçtı ama artık güvende değildi. Brüksel'den çıkan gizli geçidi kullanmak zorunda kaldı. Napolyon'un izinden gideceksiniz ve tıpkı onun gibi kaçmak için 2 saatiniz olacak.

Tüm görevleri tamamlayan gizli geçidi bulun ve bu arada Brüksel'in en güzel yerlerine rastlayın! Uygulamayı kullanarak Kaçış Turu oynayacaksınız. Zamana karşı yarışa başlamadan önce uygulamayı indirin. İpuçlarını takip edin, bulmacaları çözün ve 2 saat içinde şehirden kurtulun. Kaçış girişimi Paleizenplein'de başlıyor. İyi şanlar!

Fırsatlar

  • Bir uygulamayı kullanarak Brüksel'i benzersiz bir şekilde keşfedin
  • 2-4 kişilik ekipler halinde şehirden gizli kaçışı bulun
  • İpuçlarını arayın, bulmacaları çözün ve görevleri tamamlayın
  • En hızlı şekilde bitirin ve Şöhret Duvarı'nda kendinizi ebedileştirin

Dahil Olanlar

  • 2 saatlik kendi kendine rehberli kaçış turu

Dahil Olmayanlar

  • Tur rehberi

Harita

Adres:

Paleizenplein 2, 1000 Brussel, Belgium

Buluşma Noktası:

Arama çalışmaları Brüksel'in merkezindeki Paleizenplein'de başlıyor.

Kaçış Turu Kendi Kendine Rehberli, Brüksel'de İnteraktif Şehir Mücadelesi Bileti SSS (Sıkça Sorulan Sorular)
Kaçış Turu Kendi Kendine Rehberli, Brüksel'de İnteraktif Şehir Mücadelesi biletini seçeneklerin olduğu etkinlik listesinden seçip, bilgilerinizi doldurarak satın alabilirsiniz.
Kaçış Turu Kendi Kendine Rehberli, Brüksel'de İnteraktif Şehir Mücadelesi bileti 1.067,92 TL'den başlayan fiyatlarla satılmaktadır.
PNR numarası her bilete verilmiş özel bir koddur. Sizin bilgilerinizin ve rezervasyon ayrıntılarının içerisinde bulunduğu bir dizi sayı ve harflerden oluşur.
Kaçış Turu Kendi Kendine Rehberli, Brüksel'de İnteraktif Şehir Mücadelesi bileti satın aldığınız tarihler sabit ise sadece o tarihler arası geçerlidir. Kaçış Turu Kendi Kendine Rehberli, Brüksel'de İnteraktif Şehir Mücadelesi biletinizde … tarihine kadar geçerli ibaresi yer alıyorsa, o tarihe kadar kullanılabilir demektir.
Kaçış Turu Kendi Kendine Rehberli, Brüksel'de İnteraktif Şehir Mücadelesi biletinin satın alma ekranında çocuklara, engellilere, 65 yaş üstüne, bebeklere ve öğrencilere olmak üzere indirim seçeneklerinin fiyat listesini görebilirsiniz.
Kaçış Turu Kendi Kendine Rehberli, Brüksel'de İnteraktif Şehir Mücadelesi biletini aldığınız ekranın orta sağ tarafında bulunan haritadan yerine bakabilir, ya da satın aldıktan sonra gelen mail ve sms içeriğinde yazan adres bilgisini harita uygulamalarınıza yazarak biletinizin saatinde adrese gidebilirsiniz.