Autoworld Brüksel'e Giriş Bileti

Mobil Voucher: Uygun
Süre: 2 saat
Diller: English, Italian, French, Spanish, Arabic, German, Portuguese, Russian, Dutch, Japanese, Norwegian, Polish, Swedish, Finnish, Danish

 Brussels - Belçika

Turistik Yerler Ve Rehberli Turlar - Anıtlar
Paylaş :

Brüksel'deki AutoWorld'e giriş biletinizi online ayırtın! En eski modellerden çağdaş arabalara kadar sergilenen 300'den fazla benzersiz ve klasik araba ve motosikleti keşfedin.

Anında Onay

Autoworld Brüksel'e Giriş Bileti

  Bilet bilgileriniz SMS ve E-Posta ile gönderilecektir.

Uygunluk ve Fiyatlar

Mevcut biletleri görmek için tarih seçiniz

Autoworld Brüksel'e Giriş Bileti Hakkında

Brüksel'deki otomotiv tarihiyle bağlantılı etkileyici bir tarihi bina, Belçika Ulusal Otomobil Müzesi Autoworld'e ev sahipliği yapıyor. 'Parc du Cinquantenaire'de yer alan neo-klasik bina, 1880'de Belçika Krallığı'nın 50. yıldönümünü anıyordu. 1902'den 1936'ya kadar otomobil ve motosiklet sergilerine ev sahipliği yaptı. 1986'dan bu yana Ghislain Mahy'nin ünlü klasik otomobil koleksiyonunun büyük bir kısmına değer veriyor.

Otomobillerden kamyonlara ve motosikletlere kadar 300'den fazla araç kalıcı olarak sergileniyor. Uzak geçmişin en eski modellerinden yarının otomobilini şekillendiren çağdaş arabalara kadar, ziyaretçilere otomobilin 1896'ya kadar uzanan tarihi boyunca rehberlik ediliyor.

1960'tan bu yana otomobil tarihinin en heyecan verici yıllarını temsil eden çeşitli otomobillere, zekice tasarlanmış bir senaryo sayesinde yakından yaklaşılıp hayranlık duyulabiliyor.

Özel bölümler spor ve rekabete, Belçika Kraliyet Ailesi'ne ait arabalara, mikro ve kabarcık arabalara ve araba tasarımına odaklanıyor. Autoworld'deki Belçika bölümü, Belçika otomobil endüstrisinin köklerine ve tarihine ayrılmıştır.

Autoworld, yıl boyunca çeşitli otomotiv temalarını ele alan geçici sergilerin düzenlendiği, hareket halindeki bir müzedir.

Fırsatlar

  • Motorlu araç tarihinin hazinelerini keşfedin
  • 300'den fazla benzersiz ve klasik otomobil ve motosiklet sergileniyor
  • Ford'dan Chevrolet ve Buick'e kadar Amerikan Rüyası Arabalarının keyfini çıkarın

Dahil Olanlar

  • Müzeye giriş
  • Sesli kılavuzun kullanımı

Dahil Olmayanlar

  • Brasserie'den yiyecek ve içecekler
  • Dükkandaki hediyelik eşyalar

Harita

Adres:

Autoworld 1000 Bruxelles

Buluşma Noktası:

Biletinizi müzenin bilet gişesinde gösterin.

Autoworld Brüksel'e Giriş Bileti Bileti SSS (Sıkça Sorulan Sorular)
Autoworld Brüksel'e Giriş Bileti biletini seçeneklerin olduğu etkinlik listesinden seçip, bilgilerinizi doldurarak satın alabilirsiniz.
Autoworld Brüksel'e Giriş Bileti bileti 534,85 TL'den başlayan fiyatlarla satılmaktadır.
PNR numarası her bilete verilmiş özel bir koddur. Sizin bilgilerinizin ve rezervasyon ayrıntılarının içerisinde bulunduğu bir dizi sayı ve harflerden oluşur.
Autoworld Brüksel'e Giriş Bileti bileti satın aldığınız tarihler sabit ise sadece o tarihler arası geçerlidir. Autoworld Brüksel'e Giriş Bileti biletinizde … tarihine kadar geçerli ibaresi yer alıyorsa, o tarihe kadar kullanılabilir demektir.
Autoworld Brüksel'e Giriş Bileti biletinin satın alma ekranında çocuklara, engellilere, 65 yaş üstüne, bebeklere ve öğrencilere olmak üzere indirim seçeneklerinin fiyat listesini görebilirsiniz.
Autoworld Brüksel'e Giriş Bileti biletini aldığınız ekranın orta sağ tarafında bulunan haritadan yerine bakabilir, ya da satın aldıktan sonra gelen mail ve sms içeriğinde yazan adres bilgisini harita uygulamalarınıza yazarak biletinizin saatinde adrese gidebilirsiniz.