Yerel Gibi Yemek Yiyin - Brüksel'e özel %100 Kişiselleştirilmiş Yemek Turu

Ücretsiz İptal: Var
Mobil Voucher: Uygun
Süre: 3 saat
Diller: English

 Brussels - Belçika

Geziler Ve Günlük Geziler - Yiyecek Içecek
Paylaş :

Yerel bir rehber eşliğinde özel bir tur sırasında Brüksel'e kişiselleştirilmiş bir giriş yapın. Görülmesi gereken önemli noktaları ve gizli mücevherleri görün.

Anında Onay
Ücretsiz iptal
Rehberli tur
Yerel dokunuş
Özel tur
e-Kupon

Yerel Gibi Yemek Yiyin - Brüksel'e özel %100 Kişiselleştirilmiş Yemek Turu

  Bilet bilgileriniz SMS ve E-Posta ile gönderilecektir.

Uygunluk ve Fiyatlar

Mevcut biletleri görmek için tarih seçiniz

Yerel Gibi Yemek Yiyin - Brüksel'e özel %100 Kişiselleştirilmiş Yemek Turu Hakkında

Yeni yerleri ziyaret etmek her zaman eğlencelidir ancak biraz göz korkutucu olabilir. Brüksel'e isteyebileceğiniz en iyi başlangıç tanıtımını almak için yerel bir rehber tarafından yürütülen bu özel tura katılın. Tur, şehirle en iyi buluşmayı sağlamak için isteklerinize ve ilgi alanlarınıza uyacak şekilde tamamen kişiselleştirilebilir.

Brüksel'in yemeklerini, kültürünü ve insanlarını tanıyın. Büyük Saray, Manneke Pis veya Atomium gibi şehrin simgesel mekanlarını ziyaret edin ve lezzetli Belçika waffle'ları veya patates kızartmasıyla mola verin. Yerel rehberiniz gidilecek en iyi yerleri biliyor! Şehrin gizli yerel noktalarıyla mı daha çok ilgileniyorsunuz? Rehberiniz en sevdiği yerleri sizinle paylaşmaktan mutluluk duyacaktır.

Rezervasyonun ardından, yerel operatörün bir üyesi sizinle iletişime geçerek isteklerinizi ve ilgi alanlarınızı soracaktır. Daha sonra sadece sizin ve grubunuz için kişiselleştirilmiş bir güzergah hazırlayacaklar. Tur esnek olmaya devam ediyor, tur sırasında yön değiştirmek isterseniz bunu rehberinizle görüşün ve istediğiniz değişiklikleri yapın. Bu turdan sonra kendinizi şehrin yerlisi gibi hissedecek ve bir arkadaşınızla şehrin en güzel yerlerini keşfedeceksiniz.

Fırsatlar

  • Brüksel'e hızlı başlangıç tanıtımı alın
  • Şehrin mutlaka görülmesi gereken yerlerine hayran kalın
  • Özel, kişiselleştirilmiş bir turun özgürlüğünün tadını çıkarın
  • Yerel bir rehberle şehrin ilk tadına varın
  • Yerel bir içeriden ipuçları ve tavsiyeler alın

Dahil Olanlar

  • Özel ve kişiselleştirilmiş deneyim
  • Rehberli yürüyüş turu
  • Konaklama yerinde buluşma (istek üzerine merkezi konumlarda mevcuttur)
  • 6-8 yiyecek örneği
  • 1 kadeh şarap, bira veya meşrubat

Dahil Olmayanlar

  • Giriş biletleri
  • Ulaşım maliyetleri
  • Bahşiş (isteğe bağlı)

Harita

Adres:

Brussels, Belgium

Buluşma Noktası:

Rehberinizle konaklama yerinizde veya Brüksel'deki herhangi bir merkezi konumda tanışın. Rezervasyon kuponunda verilen iletişim bilgilerini kullanarak saati ve yeri onaylamak için yerel operatörle iletişime geçin.

Yerel Gibi Yemek Yiyin - Brüksel'e özel %100 Kişiselleştirilmiş Yemek Turu Bileti SSS (Sıkça Sorulan Sorular)
Yerel Gibi Yemek Yiyin - Brüksel'e özel %100 Kişiselleştirilmiş Yemek Turu biletini seçeneklerin olduğu etkinlik listesinden seçip, bilgilerinizi doldurarak satın alabilirsiniz.
Yerel Gibi Yemek Yiyin - Brüksel'e özel %100 Kişiselleştirilmiş Yemek Turu bileti 6.985,84 TL'den başlayan fiyatlarla satılmaktadır.
PNR numarası her bilete verilmiş özel bir koddur. Sizin bilgilerinizin ve rezervasyon ayrıntılarının içerisinde bulunduğu bir dizi sayı ve harflerden oluşur.
Yerel Gibi Yemek Yiyin - Brüksel'e özel %100 Kişiselleştirilmiş Yemek Turu bileti satın aldığınız tarihler sabit ise sadece o tarihler arası geçerlidir. Yerel Gibi Yemek Yiyin - Brüksel'e özel %100 Kişiselleştirilmiş Yemek Turu biletinizde … tarihine kadar geçerli ibaresi yer alıyorsa, o tarihe kadar kullanılabilir demektir.
Yerel Gibi Yemek Yiyin - Brüksel'e özel %100 Kişiselleştirilmiş Yemek Turu biletinin satın alma ekranında çocuklara, engellilere, 65 yaş üstüne, bebeklere ve öğrencilere olmak üzere indirim seçeneklerinin fiyat listesini görebilirsiniz.
Yerel Gibi Yemek Yiyin - Brüksel'e özel %100 Kişiselleştirilmiş Yemek Turu biletini aldığınız ekranın orta sağ tarafında bulunan haritadan yerine bakabilir, ya da satın aldıktan sonra gelen mail ve sms içeriğinde yazan adres bilgisini harita uygulamalarınıza yazarak biletinizin saatinde adrese gidebilirsiniz.