Özetle Kopenhag Ekspres Turu

Ücretsiz İptal: Var
Mobil Voucher: Uygun
Süre: 2 saat
Diller: English

 Copenhagen - Danimarka

Faaliyetler - Yürüyüş Turları - Geziler Ve Günlük Geziler
Paylaş :

Kopenhag ve Danimarka'ya yönelik bu sürükleyici tanıtıma katılın ve kraliyet dramaları, hayranlık uyandıran peri masalları ve akıllara durgunluk veren politikalar hakkında bilgi edinin.

Anında Onay
Rehberli tur
Yerel dokunuş
Daha Küçük Grup Boyutu
Konu uzmanı rehberi

Özetle Kopenhag Ekspres Turu

  Bilet bilgileriniz SMS ve E-Posta ile gönderilecektir.

Uygunluk ve Fiyatlar

Mevcut biletleri görmek için tarih seçiniz

Özetle Kopenhag Ekspres Turu Hakkında

Kopenhag ve Danimarka'ya harika bir giriş için bu sürükleyici, masal tozlu ve önemli noktalarla dolu deneyime katılın. Yerli rehberiniz sizi bilgili kanatları altına alacak ve sizi büyüleyici kraliyet dramaları, hayranlık uyandıran peri masalları ve akıllara durgunluk veren politikalarla tanıştıracak.

Rehberinizle Kopenhag'ın en büyüleyici kahvehanelerinden birinde buluştuktan sonra, tarihi şehir merkezinde yürüyüşünüze başlayacak ve şehrin en önemli turistik yerlerinden bazılarını geçeceksiniz. Küçük Denizkızı'na merhaba deyip Kopenhag'ın büyülü masal tozunu solumadan önce, Danimarka'nın yükselişi ve çöküşüyle ilgili tarihsel bir genel bakış elde edeceksiniz ve onda her şeyin neden hiç de göründüğü gibi olmadığını duyacaksınız. Daha sonra gerçek hayattaki Danimarka kraliyet hikayelerini, Kraliyet Muhafızları hakkında içeriden öğrenilen raporları ve Kraliyet Sarayı Amalienborg'daki kraliyet ailesi hakkında hayranlık uyandıran hikayeleri duyacaksınız.

Bir sonraki durak pitoresk liman kanalı Nyhavn'da. Renkli ve büyüleyici tarihini öğrenirken, limanın mükemmel fotoğrafını çekmek için biraz zamanınız olacak. Daha sonra Kopenhag'ın en ünlü meydanı, en eski kiliselerinden biri ve taht kuran ejderha kulesiyle Eski Borsa gibi şehrin en ikonik yerlerinden bazılarını geçeceksiniz.

Bugün Danimarka parlamentosu olarak hizmet veren Christiansborg Sarayı'nın önünde duracaksınız, Danimarka siyaseti ve Danimarkalıların uzun yıllar üst üste dünyanın en mutlu insanları unvanını kazanmasına yardımcı olan akıllara durgunluk veren refah sistemi hakkında bilgi edineceksiniz. . Turunuz Kopenhag'ın kalbinde, ana yaya caddesinin hemen yanındaki güzel bir meydanda sona erecek. Şehri daha fazla keşfetmek için rehberinizden kişiselleştirilmiş ipuçları istemeyi unutmayın!

Fırsatlar

  • Bilgili bir yerli ile Kopenhag'ın en büyük 15'ten fazla hitini ziyaret edin
  • Şehrin ikonik kalelerine hayran kalın ve Küçük Denizkızı'na merhaba deyin
  • Danimarkalıların iyi bildiği Danimarka hygge'sini içinize çekin
  • Daha iyi bir Kopenhag konaklaması için kişiselleştirilmiş öneriler alın

Dahil Olanlar

  • Yerel İngilizce konuşan rehber

Dahil Olmayanlar

  • Yiyecek ve içecekler

Harita

Adres:

Kafferiet, Esplanaden 44, 1263 Copenhagen, Denmark

Buluşma Noktası:

Lütfen rehberinizle Esplanaden 44'teki Kafferiet kahve dükkanının dışında buluşun.

Özetle Kopenhag Ekspres Turu Bileti SSS (Sıkça Sorulan Sorular)
Özetle Kopenhag Ekspres Turu biletini seçeneklerin olduğu etkinlik listesinden seçip, bilgilerinizi doldurarak satın alabilirsiniz.
Özetle Kopenhag Ekspres Turu bileti 1.435,36 TL'den başlayan fiyatlarla satılmaktadır.
PNR numarası her bilete verilmiş özel bir koddur. Sizin bilgilerinizin ve rezervasyon ayrıntılarının içerisinde bulunduğu bir dizi sayı ve harflerden oluşur.
Özetle Kopenhag Ekspres Turu bileti satın aldığınız tarihler sabit ise sadece o tarihler arası geçerlidir. Özetle Kopenhag Ekspres Turu biletinizde … tarihine kadar geçerli ibaresi yer alıyorsa, o tarihe kadar kullanılabilir demektir.
Özetle Kopenhag Ekspres Turu biletinin satın alma ekranında çocuklara, engellilere, 65 yaş üstüne, bebeklere ve öğrencilere olmak üzere indirim seçeneklerinin fiyat listesini görebilirsiniz.
Özetle Kopenhag Ekspres Turu biletini aldığınız ekranın orta sağ tarafında bulunan haritadan yerine bakabilir, ya da satın aldıktan sonra gelen mail ve sms içeriğinde yazan adres bilgisini harita uygulamalarınıza yazarak biletinizin saatinde adrese gidebilirsiniz.