40'tan Fazla Etkinlik Ve Indi-bindi Otobüsüyle Kopenhag Kart-HOP

Ücretsiz İptal: Var
Mobil Voucher: Uygun
Süre: değişken
Diller: English, Italian, French, Spanish, German, Russian, Japanese, Polish, Swedish, Danish, Chinese

 Copenhagen - Danimarka

Turistik Yerler Ve Rehberli Turlar - Cazibe Geçişleri
Paylaş :

Kopenhag seyahatinizde daha fazlasını görün ve paradan tasarruf edin, 40'tan fazla turistik mekana ücretsiz erişimden yararlanın ve kartınızın geçerlilik süresi boyunca indi-bindi otobüslere binin.

Anında Onay
Ücretsiz iptal
Resmi bayi
Giriş Ücretleri Dahil
Çocuklar bedavaya gidiyor
Sesli Rehberle Tur
e-Kupon

40'tan Fazla Etkinlik Ve Indi-bindi Otobüsüyle Kopenhag Kart-HOP

  Bilet bilgileriniz SMS ve E-Posta ile gönderilecektir.

Uygunluk ve Fiyatlar

Mevcut biletleri görmek için tarih seçiniz

40'tan Fazla Etkinlik Ve Indi-bindi Otobüsüyle Kopenhag Kart-HOP Hakkında

Copenhagen Card-HOP, Kopenhag Kartınız geçerli olduğu sürece Kopenhag'daki 40'tan fazla ana turistik mekana erişim ve Stromma Hop On - Hop Off otobüsleriyle sınırsız ulaşım imkanı sağlar. 24, 48 ve 72 saat seçeneklerinden dilediğinizi seçebilirsiniz.

Kartı akıllı telefonunuza indirin ve ayrı bilet rezervasyonu ve satın alma zahmetine girmeden şehri keşfedin. Amalienborg, Tivoli Bahçeleri ve Kopenhag Hayvanat Bahçesi gibi yerlere ücretsiz giriş avantajından yararlanın.

11 farklı dilde sesli rehber içeren otobüslere binip inerek şehirde dolaşın.

Fırsatlar

  • Kopenhag seyahatinizde daha fazlasını görün ve tasarruf edin
  • Kopenhag'ın merkezindeki 40'tan fazla turistik mekana erişim sağlayın
  • Kartınızın geçerlilik süresi boyunca indi-bindi otobüslerde özgürce seyahat edin

Dahil Olanlar

  • 24 saat indi-bindi otobüs bileti
  • 48 saatlik indi-bindi otobüs bileti
  • 72 saatlik indi-bindi otobüs bileti
  • Gezi biletleri
40'tan Fazla Etkinlik Ve Indi-bindi Otobüsüyle Kopenhag Kart-HOP Bileti SSS (Sıkça Sorulan Sorular)
40'tan Fazla Etkinlik Ve Indi-bindi Otobüsüyle Kopenhag Kart-HOP biletini seçeneklerin olduğu etkinlik listesinden seçip, bilgilerinizi doldurarak satın alabilirsiniz.
40'tan Fazla Etkinlik Ve Indi-bindi Otobüsüyle Kopenhag Kart-HOP bileti 2.627,95 TL'den başlayan fiyatlarla satılmaktadır.
PNR numarası her bilete verilmiş özel bir koddur. Sizin bilgilerinizin ve rezervasyon ayrıntılarının içerisinde bulunduğu bir dizi sayı ve harflerden oluşur.
40'tan Fazla Etkinlik Ve Indi-bindi Otobüsüyle Kopenhag Kart-HOP bileti satın aldığınız tarihler sabit ise sadece o tarihler arası geçerlidir. 40'tan Fazla Etkinlik Ve Indi-bindi Otobüsüyle Kopenhag Kart-HOP biletinizde … tarihine kadar geçerli ibaresi yer alıyorsa, o tarihe kadar kullanılabilir demektir.
40'tan Fazla Etkinlik Ve Indi-bindi Otobüsüyle Kopenhag Kart-HOP biletinin satın alma ekranında çocuklara, engellilere, 65 yaş üstüne, bebeklere ve öğrencilere olmak üzere indirim seçeneklerinin fiyat listesini görebilirsiniz.
40'tan Fazla Etkinlik Ve Indi-bindi Otobüsüyle Kopenhag Kart-HOP biletini aldığınız ekranın orta sağ tarafında bulunan haritadan yerine bakabilir, ya da satın aldıktan sonra gelen mail ve sms içeriğinde yazan adres bilgisini harita uygulamalarınıza yazarak biletinizin saatinde adrese gidebilirsiniz.