Kopenhag Kartı

Ücretsiz İptal: Var
Mobil Voucher: Uygun
Süre: değişken
Diller: English, Danish

 Copenhagen - Danimarka

Turistik Yerler Ve Rehberli Turlar - Cazibe Geçişleri
Paylaş :

Başlıca turistik mekanlara ve toplu taşımaya erişim de dahil olmak üzere, Danimarka'nın başkentine yapacağınız ziyaretten en iyi şekilde yararlanmak için Kopenhag Kartınızı ayırtın.

Anında Onay
Resmi bayi
Çocuklar bedavaya gidiyor
e-Kupon

Kopenhag Kartı

  Bilet bilgileriniz SMS ve E-Posta ile gönderilecektir.

Uygunluk ve Fiyatlar

Mevcut biletleri görmek için tarih seçiniz

Kopenhag Kartı Hakkında

Kopenhag'da tam özgürlüğün tadını çıkarın! Copenhagen Card-DISCOVER, Başkent Bölgesi'nin tamamındaki 80'den fazla turistik mekana ve toplu taşımaya erişmenizi sağlar. Buna havaalanına gidiş-dönüş toplu taşıma da dahildir. Her yetişkin 12 yaş altı 2 çocuğu ÜCRETSİZ olarak getirebilir.

Copenhagen Card-DISCOVER ile ayrı bilet rezervasyonu ve satın alma zahmetine girmeden heyecan verici deneyimlere hazırsınız. Amalienborg, Tivoli Bahçeleri ve Frederiksborg Kalesi gibi yerlere ücretsiz giriş avantajından yararlanın. Kopenhag Kartınızı yolculuğunuzdan önce satın alabilir ve Kopenhag'a vardığınızda Kopenhag Kart uygulamasında kodu kullanabilirsiniz.

Kopenhag Kartı %100 dijitaldir ve Kopenhag Kart Uygulamasında kullanılması gerekir. 24, 48, 72, 96 ve 120 saatlik seçenekler arasından seçim yapabilirsiniz.

Fırsatlar

  • Kopenhag seyahatinizde daha fazlasını görün ve tasarruf edin
  • Metropol bölgesinde ücretsiz toplu taşımanın keyfini çıkarın
  • 80'den fazla ilgi çekici yere ve müzeye erişin

Dahil Olanlar

  • 89 turistik mekana ücretsiz giriş
  • Metro, tren, otobüs ve liman otobüsleriyle ücretsiz toplu taşıma

Dahil Olmayanlar

  • İlgi çekici yerlere tekrar ziyaret (etkileşim başına yalnızca bir ziyaret)

Buluşma Noktası:

Bu dijital bir karttır. Kartı Kopenhag Kart Şehir Rehberi Uygulamasında kullanabilir ve hazır olduğunuzda kullanmaya başlayabilirsiniz.

Kopenhag Kartı Bileti SSS (Sıkça Sorulan Sorular)
Kopenhag Kartı biletini seçeneklerin olduğu etkinlik listesinden seçip, bilgilerinizi doldurarak satın alabilirsiniz.
Kopenhag Kartı bileti 2.308,34 TL'den başlayan fiyatlarla satılmaktadır.
PNR numarası her bilete verilmiş özel bir koddur. Sizin bilgilerinizin ve rezervasyon ayrıntılarının içerisinde bulunduğu bir dizi sayı ve harflerden oluşur.
Kopenhag Kartı bileti satın aldığınız tarihler sabit ise sadece o tarihler arası geçerlidir. Kopenhag Kartı biletinizde … tarihine kadar geçerli ibaresi yer alıyorsa, o tarihe kadar kullanılabilir demektir.
Kopenhag Kartı biletinin satın alma ekranında çocuklara, engellilere, 65 yaş üstüne, bebeklere ve öğrencilere olmak üzere indirim seçeneklerinin fiyat listesini görebilirsiniz.
Kopenhag Kartı biletini aldığınız ekranın orta sağ tarafında bulunan haritadan yerine bakabilir, ya da satın aldıktan sonra gelen mail ve sms içeriğinde yazan adres bilgisini harita uygulamalarınıza yazarak biletinizin saatinde adrese gidebilirsiniz.