Kopenhag'ın özel Deneyimini Bisikletle Tamamlayın

Ücretsiz İptal: Var
Mobil Voucher: Uygun
Süre: 3 saat
Diller: English, Italian, French, Spanish, German, Danish

 Copenhagen - Danimarka

Faaliyetler - Harika Açık Havada - Yürüyüş Ve Bisiklet Turları
Paylaş :

Bu 3 saatlik rehberli tur sırasında bisiklete binerek Kopenhag'ı yerel biri gibi keşfedin.

Anında Onay
Ücretsiz iptal
Rehberli tur
Yerel dokunuş
Özel tur
e-Kupon

Kopenhag'ın özel Deneyimini Bisikletle Tamamlayın

  Bilet bilgileriniz SMS ve E-Posta ile gönderilecektir.

Uygunluk ve Fiyatlar

Mevcut biletleri görmek için tarih seçiniz

Kopenhag'ın özel Deneyimini Bisikletle Tamamlayın Hakkında

Bisiklete atlayıp şehrin geniş bisiklet yolları ağına binerek Kopenhag'ı bir yerel gibi keşfedin. Bilgili bir rehberin size yol göstermesiyle Danimarka'nın bu havalı başkentinin şehir merkezini keşfedin.

Küçük Denizkızı'nın ikonik heykelinden alternatif Freetown of Christiania'ya, Kurtarıcımız Kilisesi'nin sarmal kulesine, pitoresk Nyhavn kanalına ve kraliyet ailesinin resmi ikametgahı olan muhteşem Amalienborg Sarayı'na kadar yerel her şeyi deneyimleyeceksiniz. Danimarka Kraliçesi. Sadece birkaç saat içinde tüm önemli turistik mekanları pedal çevirerek geçecek ve Kopenhag'ın cazibesi ve karakteri hakkında kapsamlı bir genel bakışa sahip olacaksınız. İlerledikçe, Rosenborg'un Rönesans yaz kalesi ve modern Danimarka Kraliyet Tiyatrosu gibi şehrin mimari zıtlıklarına hayran kalacaksınız. Parıldayan Kara Elmas'ın yanından ve Circle Köprüsü gibi eşsiz köprülerin üzerinden yavaşça bisikletle geçerken, Hisar'ın askeri becerisini ve Christianshavn'ın denizcilik kültürünü deneyimleyin. Çok geçmeden, her yemek meraklısının mutlaka ziyaret etmesi gereken Vesterbro'nun hareketli et paketleme bölgesine varacaksınız. Tur boyunca bacaklarınızı esnetmek ve bir şeyler atıştırmak için kısa bir mola verecek, ardından "hygge" olarak bilinen Danimarka rahatlama sanatını uygulayacaksınız.

Turun sonunda kendinizi buralı gibi hissedeceksiniz ve Kopenhag'la ilişkilendireceğiniz birkaç şeye daha sahip olacaksınız, bu da size bu büyüleyici şehir hakkında uzman bir bakış açısı sunacak. Kopenhag'ı gerçek bir Danimarkalı gibi keşfetmek için bu inanılmaz fırsatı kaçırmayın!

Fırsatlar

  • Kopenhag'ın tüm önemli noktalarını geçin
  • Şehri Danimarkalı bir şekilde keşfedin ve istediğiniz kadar durun
  • Nyhavn'ın şehir evlerinin önünden bisikletle geçin
  • Küçük Denizkızı heykelini görün

Dahil Olanlar

  • Kask
  • Özel tur
  • Bisiklet Turu

Dahil Olmayanlar

  • İpuçları (isteğe bağlı)

Harita

Adres:

Åboulevard 3, 1635 København, Denmark

Buluşma Noktası:

Rehberinizle Åboulevard 3'teki Copenhagen Bikes mağazasının girişinin dışında buluşun. Lütfen kalkış saatinden en az 10 dakika önce buluşma noktasında olun.

Kopenhag'ın özel Deneyimini Bisikletle Tamamlayın Bileti SSS (Sıkça Sorulan Sorular)
Kopenhag'ın özel Deneyimini Bisikletle Tamamlayın biletini seçeneklerin olduğu etkinlik listesinden seçip, bilgilerinizi doldurarak satın alabilirsiniz.
Kopenhag'ın özel Deneyimini Bisikletle Tamamlayın bileti 7.176,82 TL'den başlayan fiyatlarla satılmaktadır.
PNR numarası her bilete verilmiş özel bir koddur. Sizin bilgilerinizin ve rezervasyon ayrıntılarının içerisinde bulunduğu bir dizi sayı ve harflerden oluşur.
Kopenhag'ın özel Deneyimini Bisikletle Tamamlayın bileti satın aldığınız tarihler sabit ise sadece o tarihler arası geçerlidir. Kopenhag'ın özel Deneyimini Bisikletle Tamamlayın biletinizde … tarihine kadar geçerli ibaresi yer alıyorsa, o tarihe kadar kullanılabilir demektir.
Kopenhag'ın özel Deneyimini Bisikletle Tamamlayın biletinin satın alma ekranında çocuklara, engellilere, 65 yaş üstüne, bebeklere ve öğrencilere olmak üzere indirim seçeneklerinin fiyat listesini görebilirsiniz.
Kopenhag'ın özel Deneyimini Bisikletle Tamamlayın biletini aldığınız ekranın orta sağ tarafında bulunan haritadan yerine bakabilir, ya da satın aldıktan sonra gelen mail ve sms içeriğinde yazan adres bilgisini harita uygulamalarınıza yazarak biletinizin saatinde adrese gidebilirsiniz.