Christiansborg Sarayı Özel Yürüyüş Turu

Ücretsiz İptal: Var
Mobil Voucher: Uygun
Süre: 3 saat
Diller: English, Italian, French, Spanish, German, Danish

 Copenhagen - Danimarka

Faaliyetler - Yürüyüş Turları - Turistik Yerler Ve Rehberli Turlar
Paylaş :

Şehrin belli başlı turistik yerlerinden bazılarını geçen ve Christiansborg Kalesi'ne girişi de içeren bu özel yürüyüş turu sırasında Kopenhag'ı tanıyın.

Anında Onay
Çizgiyi geç
Giriş Ücretleri Dahil
Rehberli tur
Yerel dokunuş
Özel tur
e-Kupon

Christiansborg Sarayı Özel Yürüyüş Turu

  Bilet bilgileriniz SMS ve E-Posta ile gönderilecektir.

Uygunluk ve Fiyatlar

Mevcut biletleri görmek için tarih seçiniz

Christiansborg Sarayı Özel Yürüyüş Turu Hakkında

Danimarka Başbakanı için şapkanızı çıkarın ve Majesteleri Kraliçe için eğilin! Görkemli Christiansborg Sarayı ile Danimarka'nın üstünlüğünün karargâhı Saray Adası'na ulaştınız. Taş cephesinin arkasında daha önce hiç görmediğiniz bir ihtişam gizli! Antikalardan modern mücevherlere kadar saray bir sanat koleksiyonudur. Favorilerden biri mi? Kraliçe'nin Halıları.

Kraliyet ailesiyle ve politikacılarla randevunuz bitip tozlanmadan önce, ülkenin insanlarını tanımak için Kopenhag sokaklarına götürüleceksiniz. Danimarkalıların dünyanın en mutlu insanları olarak anıldığını biliyor muydunuz? Bu özel tur, sizi sadece ülkenin güçlü merkeziyle tanıştırmakla kalmıyor, aynı zamanda Hans Christian Andersen'e ev sahipliği yapan Nyhavn, pitoresk evleriyle Gri Friars Meydanı ve yerel halkın bayılana kadar alışverişe gittiği şehir merkezi gibi yerleri de kapsıyor.

Ziyaretinizi Christiansborg Sarayı'nda sonlandırın, böylece burayı kendi başınıza keşfetmeye devam edebilirsiniz. Peki ne bekliyorsun, kraliyet ailesinden bir davet mi? Şehrin sunduğu şeylerin zirvesi için bu yürüyüş turunu deneyimleyin!

Fırsatlar

  • Güzel Christiansborg Sarayı'na girin
  • Etkileyici Kraliçe'nin Halılarına hayran kalın
  • Kopenhag'ın başlıca turistik yerlerinin yanından yürüyün
  • Ana alışveriş caddesi Strøget'te yürüyüş yapın

Dahil Olanlar

  • Giriş bedeli
  • Rehberli yürüyüş turu
  • Özel tur

Harita

Adres:

Nyhavn 1F, 1051 København, Denmark

Buluşma Noktası:

Kanal tekne turlarının önünde rehberinizle Anıt Çapa'nın (Mindeankeret) yanında buluşun. Lütfen kalkış saatinden en az 10 dakika önce buluşma noktasında olun.

Christiansborg Sarayı Özel Yürüyüş Turu Bileti SSS (Sıkça Sorulan Sorular)
Christiansborg Sarayı Özel Yürüyüş Turu biletini seçeneklerin olduğu etkinlik listesinden seçip, bilgilerinizi doldurarak satın alabilirsiniz.
Christiansborg Sarayı Özel Yürüyüş Turu bileti 2.009,51 TL'den başlayan fiyatlarla satılmaktadır.
PNR numarası her bilete verilmiş özel bir koddur. Sizin bilgilerinizin ve rezervasyon ayrıntılarının içerisinde bulunduğu bir dizi sayı ve harflerden oluşur.
Christiansborg Sarayı Özel Yürüyüş Turu bileti satın aldığınız tarihler sabit ise sadece o tarihler arası geçerlidir. Christiansborg Sarayı Özel Yürüyüş Turu biletinizde … tarihine kadar geçerli ibaresi yer alıyorsa, o tarihe kadar kullanılabilir demektir.
Christiansborg Sarayı Özel Yürüyüş Turu biletinin satın alma ekranında çocuklara, engellilere, 65 yaş üstüne, bebeklere ve öğrencilere olmak üzere indirim seçeneklerinin fiyat listesini görebilirsiniz.
Christiansborg Sarayı Özel Yürüyüş Turu biletini aldığınız ekranın orta sağ tarafında bulunan haritadan yerine bakabilir, ya da satın aldıktan sonra gelen mail ve sms içeriğinde yazan adres bilgisini harita uygulamalarınıza yazarak biletinizin saatinde adrese gidebilirsiniz.