Paris'in En İyileri, Akıllı Telefonunuzda 3 Sesli Rehberli Tur

Ücretsiz İptal: Var
Mobil Voucher: Uygun
Süre: 4 saat30 dakika
Diller: English, French

 Paris - Fransa

Faaliyetler - Şehir Aktiviteleri - Hop-on Hop-off
Paylaş :

Montmartre, Le Marais ve Louvre mahallesini kendi hızınızda ziyaret edin ve akıllı telefonunuzdaki bu sesli rehberli turla seyahat planınızı dilediğiniz gibi özelleştirin!

Anında Onay

Paris'in En İyileri, Akıllı Telefonunuzda 3 Sesli Rehberli Tur

  Bilet bilgileriniz SMS ve E-Posta ile gönderilecektir.

Uygunluk ve Fiyatlar

Mevcut biletleri görmek için tarih seçiniz

Paris'in En İyileri, Akıllı Telefonunuzda 3 Sesli Rehberli Tur Hakkında

Le Marais, Montmartre ve Louvre mahallelerini içeren üç yürüyüş turunun birleşimiyle Paris'in en simgesel yerlerini çok eğlenceli bir ruhla deneyimleyin! Rehberinizin sesini telefonunuzda takip edin; yorumlar ve eğlenceli gerçekler, oldukları yerde otomatik olarak tetiklenir! Montmartre'nin taş döşeli sokakları, Louvre'un gizemli piramidi ve popüler Marais bölgesi artık sizin için sır tutmayacak!

Kendi hızınızda ziyaret edin ve seyahat planınızı isteklerinize göre özelleştirin! Terasta kısa bir mola mı, bir mağaza ziyareti mi, hatta canınız mı çekiyor? Ziyaretinize istediğiniz zaman, kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Kaybolmak imkansız. Kılavuz, takip edilecek net sesli talimatları gösterir ve görsel rehberliği tercih ederseniz bir harita da görüntülenebilir. Ve eğer yanlış yola saparsanız, entegre coğrafi konum belirleme sistemi sizi doğru yola yönlendirecektir!

Montmartre'ın Gizli Tarafı
"Seni seviyorum" duvarı da dahil olmak üzere bohem Montmartre'nin sokaklarını ve meydanlarını keşfedin! Amélie Poulain'in kafesi de dahil olmak üzere bazı ünlü film setlerini ziyaret edin. Picasso ve Dalida'nın evlerinin önünden geçin...

Louvre'dan Notre-Dame'a Gizemler ve Efsaneler
Zamanda geriye sarın ve Louvre, Pont-Neuf, Conciergerie gibi korkunç bir dokunuşla simgesel mekanları keşfedin!

Trendy Marais
Cazibesinin çoğunu muhteşem mimarisi, zengin kültürü, küçük mağazaları ve butikleri, müzeleri, her yerdeki kafe terasları sayesinde Paris'in en canlı ve modaya uygun mahallelerinden birini deneyimleyin!

Fırsatlar

  • Le Marais, Montmartre ve Louvre mahallelerini keşfedin
  • Yorumlar, tam oldukları yerde otomatik olarak tetiklenir!
  • Kendi hızınızda ziyaret edin ve seyahat planınızı dilediğiniz gibi özelleştirin

Dahil Olanlar

  • Her biri yaklaşık 1,5 saatlik 3 sesli rehberli tur

Dahil Olmayanlar

  • Toplu taşıma
  • Kişisel giderler

Buluşma Noktası:

Her tur belirli bir başlangıç noktasında başlar ve başka hiçbir yerden başlamaz. Turlara dilediğiniz sırayla katılabilirsiniz. Montmartre'nin Gizli Tarafı: Place des Abbesses, 75018 Paris. Metro durağı: Abbesses (12. hat). Gizemler ve Efsaneler: Arc de Triomphe du Carrousel, 75001 Paris. Metro durağı: Palais Royal-Musée du Louvre (1 ve 7 numaralı hatlar). Trendy Marais: 1 Place des Vosges, 75004 Paris. Metro durakları: Chemin Vert (8. hat) veya Bréguet-Sabin (5. hat).

Paris'in En İyileri, Akıllı Telefonunuzda 3 Sesli Rehberli Tur Bileti SSS (Sıkça Sorulan Sorular)
Paris'in En İyileri, Akıllı Telefonunuzda 3 Sesli Rehberli Tur biletini seçeneklerin olduğu etkinlik listesinden seçip, bilgilerinizi doldurarak satın alabilirsiniz.
Paris'in En İyileri, Akıllı Telefonunuzda 3 Sesli Rehberli Tur bileti 717,32 TL'den başlayan fiyatlarla satılmaktadır.
PNR numarası her bilete verilmiş özel bir koddur. Sizin bilgilerinizin ve rezervasyon ayrıntılarının içerisinde bulunduğu bir dizi sayı ve harflerden oluşur.
Paris'in En İyileri, Akıllı Telefonunuzda 3 Sesli Rehberli Tur bileti satın aldığınız tarihler sabit ise sadece o tarihler arası geçerlidir. Paris'in En İyileri, Akıllı Telefonunuzda 3 Sesli Rehberli Tur biletinizde … tarihine kadar geçerli ibaresi yer alıyorsa, o tarihe kadar kullanılabilir demektir.
Paris'in En İyileri, Akıllı Telefonunuzda 3 Sesli Rehberli Tur biletinin satın alma ekranında çocuklara, engellilere, 65 yaş üstüne, bebeklere ve öğrencilere olmak üzere indirim seçeneklerinin fiyat listesini görebilirsiniz.
Paris'in En İyileri, Akıllı Telefonunuzda 3 Sesli Rehberli Tur biletini aldığınız ekranın orta sağ tarafında bulunan haritadan yerine bakabilir, ya da satın aldıktan sonra gelen mail ve sms içeriğinde yazan adres bilgisini harita uygulamalarınıza yazarak biletinizin saatinde adrese gidebilirsiniz.