Notre Dame Seine Boyunca Sesli Rehberli Tur Ve Sanal Gerçeklik Turu

Ücretsiz İptal: Var
Mobil Voucher: Uygun
Süre: değişken
Diller: English, French

 Paris - Fransa

Şehir Aktiviteleri - Turistik Yerler Ve Rehberli Turlar - Anıtlar
Paylaş :

Akıllı telefonunuzda Louvre'dan Notre Dame'a sesli rehberli bir tur ve Notre Dame katedrali üzerinde sanal gerçeklik uçuşu içeren bu karma deneyimi rezerve edin!

Anında Onay

Notre Dame Seine Boyunca Sesli Rehberli Tur Ve Sanal Gerçeklik Turu

  Bilet bilgileriniz SMS ve E-Posta ile gönderilecektir.

Uygunluk ve Fiyatlar

Mevcut biletleri görmek için tarih seçiniz

Notre Dame Seine Boyunca Sesli Rehberli Tur Ve Sanal Gerçeklik Turu Hakkında

Zamanda geriye gidin ve Seine nehri boyunca uzanan, korkunç bir dönüşüme sahip simgesel yerleri keşfedin! Rehberinizi akıllı telefonunuzda dinleyin ve kendi hızınızda ziyaret edin! Notre Dame üzerinde sanal gerçeklik deneyimiyle yürüyüş turunun zirvesine çıkın!

Ziyaret, Louvre Müzesi'nin hemen yanındaki Arc du Carrousel'in önünde başlıyor. Tuileries'in hayaletini hiç duydun mu? Berber ve pastacı efsanesi bir şeyler çağrıştırıyor mu? Louvre ve Notre Dame arasında dolaşın ve Paris'in en büyüleyici meydanlarından birinin yanı sıra Seine Nehri boyunca uzanan güzel manzaraların keyfini çıkarın. Yürüyüş turu Ile de la Cité'deki sembolik Notre-Dame Katedrali'nde sona eriyor. Sesli yorumlar seyahat planınızda, tam da gerçekleştiği yerde otomatik olarak tetiklenir. Gerçek zamanlı olarak net sesli talimatları takip edin ve gezinirken kılavuzun yorumlarını dinleyin. Ziyaretinize istediğiniz zaman, duraklattığınız yerden devam edin.

Ardından, Notre-Dame de Paris'in iç mekanından boşlukta asılı iskeleye kadar sanal gerçeklik deneyimine katılacaksınız! Yangından önce çekilen gerçek 360 derece görüntüler sayesinde katedralin inanılmaz tarihini keşfedecek ve perde arkasına geçeceksiniz. Geniş neften heykellere, çan kuleleri ve vestiyerlere kadar onu yangından önceki haliyle göreceksiniz. Ve onu aynı zamanda şu anki haliyle, yıkılmış katedralin kalbinde, dövme demirden yapılmış kulenin çöküp kubbeyi yırttığı noktada göreceksiniz. Mermer hâlâ çatlak, zemin hâlâ molozla kaplı...

Fırsatlar

  • Akıllı telefonunuzdaki rehberinizi takip ederek Louvre ve Notre Dame bölgelerini keşfedin
  • Kendi hızınızda ziyaret edin ve seyahat planınızı dilediğiniz gibi özelleştirin
  • Ziyarete istediğiniz zaman, duraklattığınız yerden devam edin!
  • Notre Dame'ın üzerinden uçun ve 2019'daki yangının öncesi ve sonrası anıtı keşfedin

Dahil Olanlar

  • Louvre'dan Notre-Dame'a sesli rehberli tur
  • FlyView sanal gerçeklik deneyimi "Notre-Dame'ın Yeniden İnşası"

Dahil Olmayanlar

  • Faaliyetler arası ulaşım

Harita

Adres:

Arc de Triomphe du Carrousel, 75001 Paris

Buluşma Noktası:

Yürüyüş turu, Louvre Müzesi'nin önünde bulunan Arc de Triomphe du Carrousel'in eteklerinde başlıyor. Metro durağı: Palais Royal - Musée du Louvre (1 ve 7 numaralı hatlar). Tur başlangıç noktasında başlar ve başka hiçbir yerden başlamaz. Flyview VR etkinliği 30 rue du 4 septembre, 75002 Paris adresinde bulunmaktadır.

Notre Dame Seine Boyunca Sesli Rehberli Tur Ve Sanal Gerçeklik Turu Bileti SSS (Sıkça Sorulan Sorular)
Notre Dame Seine Boyunca Sesli Rehberli Tur Ve Sanal Gerçeklik Turu biletini seçeneklerin olduğu etkinlik listesinden seçip, bilgilerinizi doldurarak satın alabilirsiniz.
Notre Dame Seine Boyunca Sesli Rehberli Tur Ve Sanal Gerçeklik Turu bileti 968,51 TL'den başlayan fiyatlarla satılmaktadır.
PNR numarası her bilete verilmiş özel bir koddur. Sizin bilgilerinizin ve rezervasyon ayrıntılarının içerisinde bulunduğu bir dizi sayı ve harflerden oluşur.
Notre Dame Seine Boyunca Sesli Rehberli Tur Ve Sanal Gerçeklik Turu bileti satın aldığınız tarihler sabit ise sadece o tarihler arası geçerlidir. Notre Dame Seine Boyunca Sesli Rehberli Tur Ve Sanal Gerçeklik Turu biletinizde … tarihine kadar geçerli ibaresi yer alıyorsa, o tarihe kadar kullanılabilir demektir.
Notre Dame Seine Boyunca Sesli Rehberli Tur Ve Sanal Gerçeklik Turu biletinin satın alma ekranında çocuklara, engellilere, 65 yaş üstüne, bebeklere ve öğrencilere olmak üzere indirim seçeneklerinin fiyat listesini görebilirsiniz.
Notre Dame Seine Boyunca Sesli Rehberli Tur Ve Sanal Gerçeklik Turu biletini aldığınız ekranın orta sağ tarafında bulunan haritadan yerine bakabilir, ya da satın aldıktan sonra gelen mail ve sms içeriğinde yazan adres bilgisini harita uygulamalarınıza yazarak biletinizin saatinde adrese gidebilirsiniz.