Mona Lisa Ile Tek Başına, Louvre Turuna Son Giriş

Ücretsiz İptal: Var
Mobil Voucher: Uygun
Süre: değişken
Diller: English

 Paris - Fransa

Turistik Yerler Ve Rehberli Turlar - Anıtlar
Paylaş :

Mona Lisa'yı en sona saklamak için ters bir güzergah izleyerek Louvre'un hazineleri için rehberli bir tur rezervasyonu yapın, tıpkı çoğu ziyaretçi gittiğinde müzenin kapanması gibi.

Anında Onay
Çizgiyi geç
Giriş Ücretleri Dahil
Rehberli tur
Daha Küçük Grup Boyutu
Konu uzmanı rehberi
e-Kupon

Mona Lisa Ile Tek Başına, Louvre Turuna Son Giriş

  Bilet bilgileriniz SMS ve E-Posta ile gönderilecektir.

Uygunluk ve Fiyatlar

Mevcut biletleri görmek için tarih seçiniz

Mona Lisa Ile Tek Başına, Louvre Turuna Son Giriş Hakkında

Mona Lisa popüler bir bayan, bu yüzden kalabalık olmadan ona yaklaşma fırsatını kaçırmayın. Bu son girişli Louvre turunda uzman bir rehber eşliğinde müzenin önemli bölümlerini keşfedin ve ardından kapılar kapanırken dünyaca ünlü tablonun güzelliğini huzur içinde deneyimleyin.

Uzman rehberiniz eşliğinde, hendekteki sarayın temellerini keşfedin ve ardından gizemli Milo Venüs'ünü ve Semadirek'in muzaffer Kanatlı Zaferi'ni bulmak için Klasik Yunan heykelleri koleksiyonu arasında dolaşın. Çarpıcı bir şekilde şekillendirilmiş Aşk Tanrısı ve Psyche ile Michelangelo'nun Köleleri'ne hayret edin ve Delacroix'nin İnsanlara Öncülük Eden Özgürlük eserine bakarken Fransız tarihinin önemli bir anına kapılın. Caravaggio, Raphael ve da Vinci'nin başyapıtlarını inceleyin, Géricault'un The Raft of Medusa adlı eserinin romantik ustalığına hayran kalın ve Kraliyet Mücevherleriyle ışıldayan bir odaya girme macerasını yaşayın.

Mona Lisa Odası'na gidin ve küçük ama anıtsal tabloya istediğiniz kadar yaklaşma özgürlüğünün tadını çıkarın, hanımefendinin belirsiz ve sonsuzca analiz edilen ifadesinin güzelliğini içinize çekin. Müzeden çıkıp rehberinize veda etmeden önce her ayrıntıyı özümsemeye zaman ayırın.

Yalnızca 14:45 ve 18:30 başlangıç saatlerinde: sanat ve tarih arasında kişiselleştirilmiş bir yolculuğa olanak tanıyan en fazla altı misafirle özel, samimi bir Louvre deneyiminin keyfini çıkarın.

Fırsatlar

  • Kapanış saatinde Mona Lisa'yı huzur ve sessizlik içinde ziyaret edin
  • Da Vinci, Michelangelo, Raphael ve diğerlerinin başyapıtlarını görün
  • Hızlı giriş ile Louvre ziyaretinizden en iyi şekilde yararlanın
  • Sertifikalı bir sanat tarihçisinden muhteşem yorumları dinleyin
  • Yalnızca 14:45 ve 18:30'da en fazla altı misafirin yer aldığı samimi bir rehberli tura katılın

Dahil Olanlar

  • Louvre'a hızlı giriş biletleri
  • Uzman rehberi
  • Kulaklıklar
  • Rehberli yürüyüş turu

Dahil Olmayanlar

  • Bahşişler
  • Otelden alma ve bırakma

Harita

Adres:

Place du Carrousel, 75001 Paris, France

Buluşma Noktası:

Bu tur, Louvre Müzesi'nin önündeki Place du Carrousel'deki Arc de Triomphe du Carrousel'in yanındaki heykelde buluşur (önemli: Champs Elysées Caddesi'ndeki Arc de Triomphe de l'Etoile DEĞİL). Yay karşısındayken soldaki kanatlı heykelle buluşun. Arc du Carrousel'de devam eden yenileme çalışmaları nedeniyle buluşma noktası biraz kalabalık olabilir. Yürüyüş koordinatörünüz bir Yürüyüş tabelasıyla sizi bekliyor olacak.

Mona Lisa Ile Tek Başına, Louvre Turuna Son Giriş Bileti SSS (Sıkça Sorulan Sorular)
Mona Lisa Ile Tek Başına, Louvre Turuna Son Giriş biletini seçeneklerin olduğu etkinlik listesinden seçip, bilgilerinizi doldurarak satın alabilirsiniz.
Mona Lisa Ile Tek Başına, Louvre Turuna Son Giriş bileti 3.003,5 TL'den başlayan fiyatlarla satılmaktadır.
PNR numarası her bilete verilmiş özel bir koddur. Sizin bilgilerinizin ve rezervasyon ayrıntılarının içerisinde bulunduğu bir dizi sayı ve harflerden oluşur.
Mona Lisa Ile Tek Başına, Louvre Turuna Son Giriş bileti satın aldığınız tarihler sabit ise sadece o tarihler arası geçerlidir. Mona Lisa Ile Tek Başına, Louvre Turuna Son Giriş biletinizde … tarihine kadar geçerli ibaresi yer alıyorsa, o tarihe kadar kullanılabilir demektir.
Mona Lisa Ile Tek Başına, Louvre Turuna Son Giriş biletinin satın alma ekranında çocuklara, engellilere, 65 yaş üstüne, bebeklere ve öğrencilere olmak üzere indirim seçeneklerinin fiyat listesini görebilirsiniz.
Mona Lisa Ile Tek Başına, Louvre Turuna Son Giriş biletini aldığınız ekranın orta sağ tarafında bulunan haritadan yerine bakabilir, ya da satın aldıktan sonra gelen mail ve sms içeriğinde yazan adres bilgisini harita uygulamalarınıza yazarak biletinizin saatinde adrese gidebilirsiniz.