Özel Bir Turla Kopenhag'a Karadan Ve Denizden Hayran Kalın

Ücretsiz İptal: Var
Mobil Voucher: Uygun
Süre: 4 saat
Diller: English, Italian, French, Spanish, German, Danish

 Copenhagen - Danimarka

Faaliyetler - Şehir Aktiviteleri - Yolculuklar
Paylaş :

Küçük Denizkızı heykelinden Nyhavn'a yürüyüş ve Amalienborg Sarayı, Christianshavn Kanalı ve Kara Elmas'ı geçen kanal turunu içeren özel rehberli tur.

Anında Onay
Rehberli tur
Yerel dokunuş
Özel tur
e-Kupon

Özel Bir Turla Kopenhag'a Karadan Ve Denizden Hayran Kalın

  Bilet bilgileriniz SMS ve E-Posta ile gönderilecektir.

Uygunluk ve Fiyatlar

Mevcut biletleri görmek için tarih seçiniz

Özel Bir Turla Kopenhag'a Karadan Ve Denizden Hayran Kalın Hakkında

Birkaç saatlik her şeye hazır mısın Kopenhag? Bu özel yürüyüş turu şehrin tam bir özetini sunar.

Kuzey Avrupa'nın en iyi korunmuş kalelerinden biri olan Kale'nin yanından geçerek karadan başlıyorsunuz. Günümüzde, 1600'lerden kalma bu askeri tesisin korunması gereken olağanüstü bir komşusu var. Bronz giyinmiş ve sessizce kalçalarının üzerinde dinleniyor. Daha önce görmüş olabileceğiniz bir bayanla tanışacaksınız: Küçük Deniz Kızı.

Kopenhag'ın eski kentine doğru keyifli bir gezinti yolunda, Kopenhag'ın kraliyete ait birkaç önemli noktasında asilliğin tadını çıkarırken küçük heykele veda edin. Yangın ve savaşın harap ettiği eski şehrin bazı kısımları bugün zafere ulaştı ve bizi karşıladı.

Arnavut kaldırımlı sokaklarda dolaşıp mutlaka görülmesi gereken yerlerin arasında dolaşacak ve sonunda tüm zamanların mutlaka görülmesi gereken yerlerinden birine varacaksınız. Sahilde yer alan, 16 ve 1700'lerden kalma parlak renkli şehir evleriyle ünlü Nyhavn'a hoş geldiniz. Danimarka Kraliyet Tiyatrosu'nun köşesini döndüğünüzde denize açılma zamanı geldi!

Küçük grup kanal turu ile karada henüz göremediğiniz manzaralara sudan merhaba deyin. Amalienborg ve Christiansborg Sarayı, Christianshavn Kanalı ve Kara Elmas'a ne dersiniz? Kameralarınız bir sonraki sosyal medya paylaşımınızı seçebileceğiniz fotoğraflarla dolduğunda karaya geri dönersiniz ve turunuzu şehrin en büyük meydanı Kongens Nytorv'daki iskeleden birkaç dakika yürüyerek bitirirsiniz.

Fırsatlar

  • Küçük Denizkızı'nın ünlü heykeline hayran kalın
  • Kopenhag'ın çeşitli mimarisini deneyimleyin
  • Nyhavn'ın rengarenk evlerini ziyaret edin
  • Küçük bir grupla kanal turunun tadını çıkarın

Dahil Olanlar

  • Küçük grup kanal turu
  • Rehberli yürüyüş turu
  • Özel tur

Harita

Adres:

Nyhavn 1F, 1051 København, Denmark

Buluşma Noktası:

Kanal tekne turlarının önünde rehberinizle Anıt Çapa'nın (Mindeankeret) yanında buluşun. Lütfen kalkış saatinden en az 10 dakika önce buluşma noktasında olun.

Özel Bir Turla Kopenhag'a Karadan Ve Denizden Hayran Kalın Bileti SSS (Sıkça Sorulan Sorular)
Özel Bir Turla Kopenhag'a Karadan Ve Denizden Hayran Kalın biletini seçeneklerin olduğu etkinlik listesinden seçip, bilgilerinizi doldurarak satın alabilirsiniz.
Özel Bir Turla Kopenhag'a Karadan Ve Denizden Hayran Kalın bileti 4.054,9 TL'den başlayan fiyatlarla satılmaktadır.
PNR numarası her bilete verilmiş özel bir koddur. Sizin bilgilerinizin ve rezervasyon ayrıntılarının içerisinde bulunduğu bir dizi sayı ve harflerden oluşur.
Özel Bir Turla Kopenhag'a Karadan Ve Denizden Hayran Kalın bileti satın aldığınız tarihler sabit ise sadece o tarihler arası geçerlidir. Özel Bir Turla Kopenhag'a Karadan Ve Denizden Hayran Kalın biletinizde … tarihine kadar geçerli ibaresi yer alıyorsa, o tarihe kadar kullanılabilir demektir.
Özel Bir Turla Kopenhag'a Karadan Ve Denizden Hayran Kalın biletinin satın alma ekranında çocuklara, engellilere, 65 yaş üstüne, bebeklere ve öğrencilere olmak üzere indirim seçeneklerinin fiyat listesini görebilirsiniz.
Özel Bir Turla Kopenhag'a Karadan Ve Denizden Hayran Kalın biletini aldığınız ekranın orta sağ tarafında bulunan haritadan yerine bakabilir, ya da satın aldıktan sonra gelen mail ve sms içeriğinde yazan adres bilgisini harita uygulamalarınıza yazarak biletinizin saatinde adrese gidebilirsiniz.